Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.034
Cevap
342
Favori
1.015.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20982099210021012102
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk nete geçiş yapmak istiyordum fakat sayfanızdaki tanıtımda geçişte kurulum ücreti yok yazmasına rağmen neden kurulum ücreti çıkıyor? Müşteri hizmetleriyle yaptığım 3 farklı temsilcininde tavırları sonrasında vazgeçtim. Daha müşteri olmadan bu şekilde davranıyorlarsa sonrasında yaşayacağım bir problemde nasıl bir geri dönüş alacağım soru işareti olarak kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uygun kullanımdan kastınız, üçüncü kişilere sözleşmeye ve mevzuata aykırı şekilde paylaşım yapmaksızın, sadece kendi kullanımıma mahsus şekilde kullanmak mıdır?

Merhaba, evet.

• Bu hafta da kuruluma gelmeye zahmet etmediler. Benim gibi 3 hafta kurulum beklemek istemiyorsaniz turknetten uzak durun. Bu mesaji gorup dmden ekipler ile iletisime gectik yazacaklar simdi.

TurkNet Destek Burada

bu gece sıkıntı var

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• TurkNet Destek Burada

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • 1 hafta civarı benzer durum var.

Down yükselip düşme eğiliminde; up normal daha stabil.

Performans Sorunları

İnternet bağlantınızda alıştığınız performansın altında bir deneyim yaşıyor olabilirsiniz. Sorunu en kısa sürede gidermek ve sizi tekrar alıştığınız internet deneyimi ile buluşturmak için çalışıyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Açıklama yokken sorun yoktu; açıklama geldi gitti, performansta düştü. TurkNet Destek Burada 

• merhaba bana abone olurken kurulum aktivasyon hçbir ücret ödemeyeceksiniz dendi ama malesef 1200 TL kurulum ücreti isteniyor. ben taşıma ile geçtiğim halde bana bilgi verilmeden nasıl isteniyor bu ücret?abone no 4807745

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni aradılar ve internet üzerinden başvuru yaptığımı, geçiş değil ilk abonelik işleminde bulunduğumu bu yüzden ücret yansıdığını söylediler. Halbuki ben sadece altyapı sorguladım internetten, sonra onlar beni arayıp edevletten işlemi tamamladılar. Benim internetim olduğunu ilk defa almadığımı, geçiş yapacağımı telefonda söyledim. Ben thhye başvuracağım. Rezil bir firmaymış. Mileniden kurtuldum derken doluya tutuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 1 Kasım 2025; 13:57:41 >
  • bu arada mileniden de kurtulamamışım, oradaki aboneliğim de devam ediyormuş şaka gibi:) arıyorum iptal için 20 dk bekliyorum sonrası sessizlik. yani ordan da bir 700liralık fatura geçirmeden bırakmayacaklar. bunları başımıza musallat edenler gün yüzü görmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 2 Kasım 2025; 18:24:46 >
  • Aynı sitenin bir bloğunda fiber olup, başka bloğunda olmaması normal mi? Yolun karşısındaki başka bi apartmanda oturdum 100 mbit fiber vardı. Tam karşısında yolun diğer tarafındaki siteye taşındım, taşındığım apartmanda 88 mbit vdsl altyapı gösteriyor, sitedeki başka apartmanlarda ise fiber var. Üstelik taşındığım apartman caddeye yakın taraf. Yani yolun diğer tarafındaki oturduğum binada fiber var. Sitenin caddeden uzak tarafındaki bloklarında da var ama arada kalan benim bloğumda yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.