Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.318
Cevap
307
Favori
875.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her müşterimizin fatura başlangıç tarihi farklılık gösteriyor. Aktivasyon işlemi tamamlandığı gün faturalandırma başlıyor ve faturanız oluştuktan sonra ödeme yapabiliyorsunuz.
  • son günlerde dns probe started hatası alıyorum, internet 15-20 saniyeliğine gitmiş gibi gözüküyor, hiçbir siteye erişim saglanmıyor, 15-20 saniye içinde geri geliyor, hem modemde hem bilgisayarda dns adresim oto, özellikle dns kullanmıyorum çünkü dns kullanınca bazen sitelere girişler yavaşlayabiliyor, bu dns sorunları ne zaman çözülür

  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Geçen ay statik IP iptal ettim aldırmadı geri. Demin yine aldım fakat sıkıntılı bir ipdi, türknet forum harici hiçbir siteye (bazen giriyordu fakat 2-3dk da açıyordu) girmiyordu. Talep açtım yeni statik ip verin diye havuzda ip yok (? yani benden sonra 1 kişi daha statik ip almak istese veremeyeceksiniz öyle anlıyorum buradan) tracert gönderin demişler. Mecbur iptal ettim işlerimi halledebilmek için ve yine statik ip alamıyorum şaka gibi TurkNet Destek Burada 


    Neyse 15TL cebe kaldı bu ay için de, yalnız destek talebi çok saçmaydı. Bir daha almayı dener miyim, büyük ihtimalle hayır.TurkNet Destek Burada 


    İstenirse talep no iletebilirim ama iş işten geçti artık.


    Edit 2: Şimdi sms geldi iptal ettiğim ipyi yine tanımlamışlar yine giremiyorum TurkNet Destek Burada mecbur yine iptal ettim telefon internetinden. Çifter çifter faturalar gelmez umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 2 Ekim 2022; 18:4:52 >




  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, statik ip aldıktan sonra sorun yaşamanız durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Uzmanımız ve network ekiplerimiz kontrol ederek sorunu çözümleyecektir.
  • yazdığımın üzerinden 1 hafta daha geçti ne arayan var ne soran demek aciliyet iletmesem 2023 te falan geçişim olacak sanırım. bu geçiş olana kadar her sabah 9 da buraya mesaj bırakacağım. @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 3 Ekim 2022; 17:1:26 >
  • Merhaba,


    Bir süre önce Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yaptım. Evimde çalıştırdığım ve sadece benim kullandığım bir web sunucum var. Sabit IP hizmeti aktif ve bununla ilgili kullandığım 3 port var: 53, 80 ve 443. 53 nolu portun çalışmadığı fark ettim ve destek kaydı açtım. Aldığım cevap şu şekilde:


    53 numaralı port güvenlik amaçlı network ekiplerimizce engellenmiştir. Güvenlik amaçlı da bu port ne yazık ki açılamayacağı ilgili birimlerimizce paylaşılmıştır.


    Mevcut durumda DNS'i kullanan 53 nolu porta erişim olmadığından, domain sorgusunda problem yaşıyorum. Türk Telekom'da bu tip bir port bloklama hiç başıma gelmemişti. 53 nolu port çalışmadığında sabit IP'nin de pek anlamı kalmıyor. Bu konuda ne yapabilirim.


    Teşekkürler.

  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde net uzmanımız saha ekiplerine ve onların üst yöneticilerine bildirimde bulunmuş. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • @TurkNetDestek merhaba. 9 Ekim'de TT taahhütüm bitiyor. Turknet'e geçeceğim. Çok fazla internetsiz kalmamak için ne zaman başvuru yapmam uygun olur?

    Bir de ev adresim belediye kayıtlarında farklı, daire kapısında farklı. Siz sisteminizde direk belediye sisteminden mi alıyorsunuz adresi? Başvuru yaparken ona göre mi seçeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/taahhutsayar üzerinden formu doldurmanız durumunda ilgili ekibimiz sizinle iletişime geçerek destek olacaktır.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için, ancak halen nasıl bir güvenlik problemi olduğunu anlamadım. Zaten böyle bir problem varsa, sorun bana ait. En azından statik IP alanlara böyle bir kısıtlama getirilmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.

  • bugün türknet üzerinden arandım fiber pakete geçirelim sizi dediler 100 mbps hız varmış hali hazırda vdsl ile 100 mbps veriyorlar ama aldığım hız 50-70 mpbs arası değişiyor fiyat aynı arkadaşlar, modem değişicek dediler ücretsiz modem ücretide.

    Ne dersiniz iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum arada çok fark olacak mı acaba aslında benim işim upload... oda 8 mbps diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Türk telekomdan geçiş yapmak istedik, internetten başvuru yapmaya çalıştığımızda site hata verdi. Telefonla Türknet müşteri hizmetlerini aradık kimseyle görüşemedik yardımcı olabilir misiniz

  • Merhaba adresimde turk telekom altyapisini kullanan diger tum isslerde altyapi sorgusu yaptigimda minimum 500 mbps hiz gozukyor. Sizde sorguladigimda 100 cikiyor. Turknetin iddiasi altyapinin musade ettigi en yuksek hizi saglamak degil miydi? Hangi tarafin soyledigi dogru simdi ?

  • Başakşehir/İstanbul Kayabaşı Mahallesi'ne (Fenertepe Caddesi) Gigafiber altyapısı getirmeye yönelik bir projeniz var mı? Varsa, bölgede bulunan sitelerdeki site yönetimleriyle anlaşmazlık çıkması ve site yönetiminin siteye TurkNet Gigafiber altyapısını sokmak istememesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Eğer böyle bir şey olursa nasıl bir yol izlersiniz?

  • millenium11 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GSM numaranızı ve ad - soyad bilginizi PM üzerinden gönderir misiniz? İlgili birimimize ileteceğim.
  • Retcken R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ortak altyapı üzerinden şu an için en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet verebiliyoruz.
  • megman M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    O zaman altyapınızın desteklediği en yüksek hızı veriyoruz şeklindeki reklamlarınızı kaldırın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam yaklaşık 10 gün önce binama Turknet fiber kutusu kondu ama hala tekliflerden yararlanamıyorum tahminen ne sürede hizmete geçiyor fiber altyapınız?

  • 
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.