Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.303
Cevap
307
Favori
875.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği için destek kaydı oluşturur musunuz? İlgili ekibimiz işlem sağlayarak size bilgi verecektir.
  • Merhaba,


    Evraklar sonunda bugün sabah saatlerinde ulaştı. Yaklaşık 10 gündür gereksiz evrak derdiyle uğraşıyorum ve fahiş ücretlerle hotspot kullanarak işlerimi verimsiz de olsa yürütmeye çalışıyorum. Kağıt belge ısrarını başvurmadan bilsem inanın devam etmezdim. Yarın da bağlanmazsa üzülerek başvurumu iptal edeceğim, aylık üç beş kuruş fazlası gözümde değil. Superonline site temsilcisi aynı gün içerisinde kurulum ve aktivasyon garantisi veriyor (Fiber). Desteğe sordum yanıt vermeye gerek duymadılar. Oyun için kullanan biri değilim ve işlerim ciddi şekilde etkileniyor.


    2021 yılında illa kağıt belge istiyoruz dediniz anladık, ulaştıktan sonra sisteme yüklememiz de 48 saat sürer derseniz ben bu işe hiç bulaşmadan kaçarım. Sonra saha ekiplerimiz de 48 saat sonra gelir, bağlarız aktivasyon da 48 saat sonra gelir vs vs gider bu. Yetkinizi bilemiyorum ancak bu süreci hızlandırma imkanınız var mıdır? @TurkNetDestek





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam ben artık parasında değilim işin işlerim çok aksadı Yarın da gelmezler ise İptal evraklarını Kargo ile göndereceğim ve Başka Bir Operatör geçeçeğim

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    TurkNet Destek Burada

    yeni teklifler de bi alt hız teklifi gözüküyor. 35 den 100 megabite yükseltemiyorum 16 megabit seçeneği çıkıyor. İşin komik tarafı DSL ışığım yanmıyor akşamdan beri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phasan

    Oda her yerde yok

    Ankarada gelen ekipler kablosunu modemini getirip kutudan eve kadar fiber kablo çekiyorlar hepside modem kurulum ücretine dahildi.

  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    bizim mahallede hic yok superonline

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 gündür istedikleri evrakları bekliyorum, evrakları gönderdim şimdi de sadece belge onayı için 6 iş günü belirtiyorlar. ARdından kurulum ne kadar sürer belli değil. İptal talebi açtım, daha bağlatmadan bezdirdiler beni. Bağlantıyı gerçekleştirmeyeceğim.

  • Roark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Tyres kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Teknik arkadaşım işlemlerin hızlandırılması için saha ekipleriyle iletişim halinde, gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği için kayıt oluşturarak geçiş yapmak istediğinizi paketi içerisine yazmanız durumunda ilgili ekibimiz işlem sağlayarak bilgi verecektir.
  • Türk Telekom ve Turknet ekibi 2022 yılında gelecekler galiba ya da işlerine gelmiyor gelmek nasıl bir İnternet Arızasına denk geldiysek artık bugün gelmezler ise yarın iptal dilekçesini göndereceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyres kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ekipler ile iletişime geçerek size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Saat 14:00 Türk Telekom İstanbul bölge müdürlüğü bir bayan aradı ve Arizaniz olduğunu görüyorum dedi ve İsterseniz sizi TTNet 24 Mbps paketine geçirelim dedi Ben artık Arızanın Türk Telekom kasıtlı yaptığını düşünüyorum Turknet Soğutmak amaçlı şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyres kullanıcısına yanıt
    İlettiğiniz bilgiyi teknik uzmanlarımızla paylaştım. Ekipler çalışmalarını tamamladığında arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • 43946784 destek talep numaram. En az 10 saattir internetim yok. Tarafıma bir dönüş sağlar mısınız artık? Yarın online sempozyum sunumum var ona göre aksiyon alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Pinglerde dalgalanma oluyor. Çözüm olur diye umuyorum siz daha iyi bilirsiniz.

  • Turk telekom fiber internet kullanıyorum. Fakat turknete geçmek istiyorum. Sağlayıcı değişikliği yapıldığında turk telekomun bana kiralamış olduğu modem kalacak mı direkt ona mı geçiş yapılacak. Yoksa bunu iptal edip siz mi göndereceksiniz modemi @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyoruk38 -- 19 Mayıs 2021; 22:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt

    Şöyle modem sizde kalıyor mülkiyeti türk.net e geçiyor. İsterseniz aklınıza takılan soruları cevaplayabilirim. 1 ay ücretsiz kullanmak için kodunuz yoksa verebilirim. Varsa canınız sağolsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yıla yakındır millenicom kullanıyorum. Paketim 100mbps'e kadar uzunca bi süre 70-80 ile kullandım. Fakat 5-6 aydır hızım 50 mbps'in üstüne çıkmıyor ve internetimde kopma yaşanıyor. Defalarca millenicom'a yazmama aramam rağmen bi sonuç alamadım. Belliki bi yerde bi sıkıntı var fakat ne gelip bakan oldu ne de başka bir şey. Turknet'te durum nasıldır acaba ? Eğer gelip hattımı kontrol ediyorlarsa yine 100mbps'e kadar olan paketi kullanıp devam etmek istiyorum ama önce sorunun çözülmesi gerek. İlgileniyorlar mı ?

  • superficial kullanıcısına yanıt

    hocam boşuna uğraşma 2 haftadır uğraşıyorum ilgilendikleri yok

  • 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.