|
Destek kaydı açtım hattım 100 un üzerini destekliyor ama hız 75 de dslam kilidini kaldırın şeklinde destek kayıdı açtım 40821406 nolu destek kayıdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İkiside var sanirim altyapı sorguladigimda binada var gozukuyor.Yalniz ben suan adsl kullaniyorum ve fibere gecis yapacagim Bu durumda kurulum ucreti odeniyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğido__58 -- 23 Ocak 2021; 18:37:11 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ne akdar hız alırım sorgusunda telefon ile sorgulayınca 16 adres ile sorgulayınca 50mbps çıkıyor hangisi doğru? |
Altyapı sorgulama ekranında altyapım olmadığı gözüküyor fakat kendi sokağımda sokağımda ve solumda ve sağıma doğru 10 metre uzaklıkta iki tane türk telekom büyük kabini var. Ayrıca 5 yıl önce kablonete geçmeden önce ttnet adsl kullanıyordum. Yapa altyapısında mıyım onu merak ediyorum pmle gerekli bilgileri atsam sistemden sorgulayabilir misiniz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakır dikeni -- 23 Ocak 2021; 20:23:4 > |
Boş port olmadığı için hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suraya bak ya adamin sorununu cozmuyolar canini tehlikeye atip direge cikiyor.Turknete gecicektim vazgectim zaten telefon aramasi da yapilmiyormus < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apartmanda tt fiber altyapı olup Türknet'e başvurunca hangi modemi eve getiriyorlar? |