1 gün daha geçti ve İnternet hala yok. Yarın da haftasonu diye olmaz. Pazartesi de bir mesaj atarsınız 36 saat içinde çözeceğiz diye....... 29 ekimden bu yana İnternetim yok. Ttnet den geçiş sonrası 1 bit bile hizmet alamadım ama faturalandırma muhtemelen başladı. 15 günlük fesih süresinin ilk haftası geçti son günlere bırakmadan fesih etmeyi düşünüyorum yoksa boşuna almadığım hizmet karşılığı para ödeyeceğim. Sadece mesaj atılıyor online de başka bir İşlem yok. Hasılı kelâm 1 gün daha İnternetsiz bitti ve artık sinirlerimizi etkilemeye başladı, teşekkürler Türknet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Sizin tüm ekip üzgün zaten fakat elini taşın altına koyan yok.
İlk ay bedava olayını kardeşime de dedim. Onada ilk iki ay bedava demişler zaten.(referansla birlikte) O kadar ses kayıtlarını dinlediler. Ama bişey yapamayız dediler. 85*2+99 tl(kardeşime kurulum ücretli demişlerdi fiberden dolayı) = 269 tl koskoca turkneti bu zarara mı uğratcaktı. Bir reklama verdiğiniz ücretten kat kat düşüktür. Noldu şimdi heryere yazcam turknet şöyle kötü böyle kötü diye. Kurumsallık sıfır. Sizin ekipten biri telefonu kapattı suratıma. Ne küfrettim ne kötü bişey dedim olanı anlattım sadece. Zaten onunda ses kaydı mevcutturda işinize gelince kullanıyonuz ses kayıtlarını. Forumada seni atamışlar anca kopyala yapıştır yap. Destek için numaramı istiyon onuda sen bul kardeşim. İş yaptını görelim. O kadar yorum var turknet kötü diye yav hiç mi düzeltmezsiniz bişeyleri, görmüyonuz mu müşteri memnun değil. |
Binada başka turknet kullanan yok, ama turk telekom kullanan komşum 24 mbit hız alıyor. Demek ki altyapı bu hızları destekliyor. Zaten daha önce ben de bu hızları alıyordum son bir haftadır hız düşümü yaşıyorum. Asıl sinir bozucu olan taraf online işlemlerde ki hanımefendi yardımcı olmak yerine altyapınız bu kadar destekliyor diyip, çözüm üretmek yerine beni başından savması. Eskiden böyleydi şimdi böyle işine gelirse tavrı size hiç yakışmıyor. Vae altyapısına geçersem daha da hız düşeceğini söylüyorlar ama olsun ben Vae altyapısına geçmek istiyorum. |
SAKIN BU SAHTEKARLARA ABONE OLMAYIN. BUNLAR DOLANDIRICIDIR. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet e geçiş yapmak istiyorum ama daha önce de türknet de vdsl kullandık şuan hala başka bir firmada vdsl kullanıyorum alt yapı sorgulamamda benim dairemin altyapısı 16 mbit kiracının dairesinin 35 mb olduğu görünüyor. ama yukarıda bahsettiğim gibi halen 35 mbite kadar olan bir tarife kullanıyorum mh den bir açıklama alamadım birde buradan sorayım |
|
|
|
|