Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türknet geçerken bende bayağı bir tereddüt yaşadım lakin aksine hiçte öyle problem olmadı.Kendi alt yapısının olmadığı yerde mecbur başka servis sağlayıcıların insafına ve işini düzgün yapmalarına bakıyor.Diğer büyük servis sağlayıcılar kota yok ama hız var 4 verelim 8 verelim uygun fiyata derken Türknet hattın ne kadar alıyorsa hepsini alabilirsin.Daha önceki servis sağlayıcı taahhüt bitmeye yakın arıyorlar öyle teklifler sunuyorlar ki hatta müşteri odaklı teklifler sunarsanız mevcut aboneleriniz kaybetmezsiniz dedim.Verilen cevap fiyatlarımız standart müşteriye özel teklif sunamıyoruz.Nasıl abonelik iptali haberi gidince baktım fiyatlarda değişiyor.Böyle samimiyetsiz şeylere tahammülüm olmadığı için Türknet de şansımı denedim.Kurulum aşamasında sürekli aradılar yardımcı oldular ama tabi siz bir problem olduğunda ulaşmak isterseniz pek kolay olmuyor.Umarım ileride bu tür eksiklerini kapatırlar.




  • İnternetten başvuru yaptım, 2 gün sonra türktelekom saha ekibi gelip bağlantıyı yaptı, gelen şifreyi girdim bağlandım. Bulunduğum yer sıkıntılı bir yer, ttnet saha ekibi burası en fazla 8 mb net verilebilir, fazlasını kaldırmaz filan dedi, hatta üst komşum 8 mb ttnet kullanıcısı. Bağladılar 22 mbit stabil hız alıyorum, bir sıkıntı yok. Bölgesel olarak sıkıntılar olabilir ki her firmada var benzer sorunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende TürkNet'e geçerken tereddütlerim oldu. Ancak gene de denemek istedim. Ve Geçiş aşamasında herhangi bir problem yaşamadım. Geçiş bir haftadan daha kısa sürdü. Memnuniyet dereceme gelir isek TTNET'in vermiş olduğu hizmet kalitesini göremedim. Ancak bağlantı kopması gibi durumlar henüz yaşamadım. Youtube'de ( TV - Telefon - Laptop ) HD Kalitede filmler izleyebiliyorum. Donma - kasma gibi olaylar olmuyor. Sadece nedense akşamları bağlantı zayıflıyor. O da uzun sürmüyor. Counter Strike 1.6 Online oynarken ilk yarım saat birşey yok sonrasında "Lag" oluyor. Bağlantı hızını test ediyorum 35 MB'den 5'e düşüyor. Fiyatına ve sunduğu imkanlara göre normal karşılıyorum. Bu arada yer olarak Bursa - Osmangazi'den bahsediyorum.

    Bakalım zaman ne gösterir.
  • Yaklaşık 2 aydır Türknet kullanıyorum. Başvuru yaparken her şey çok güzel, her gün defalarca aranıyorsunuz ve süreç hakkında bilgi alıyorsunuz. Ama artık abone olduğunuzda karşınızda hiç bir şekilde muhatap bulamıyorsunuz. Yapmanız gereken şey arıza kaydı oluşturup beklemek.
    Şu ana kadar 2 kez sorun yaşadım. Arıza kaydı oluşturduktan sonra 1-2 gün içinde sorunum çözüldü ama belki arıza çok basit bir nedenden dolayı meydana gelmiş, modemle ilgili vs. çözümü benim yapabileceğim çok basit bir şey belki ama işte bu durumda karşınızda bir muhatap olmadığı icin mecburen beklemek zorundasınız. Bu da çok sinir bozucu bir şey.
    Son olarak 4-5 gündür sabit telefonda da bir arıza vardı. Dün bunun için arıza kaydı oluşturdum, bugün gelip yaptılar ama bu sefer de internet hattını bozdular. Tekrar arıza kaydı oluşturdum bakalım ne zaman gelecekler.
    Ucuz olsun, taahhüdü olmasın diye Türknet’e geçiş yaptım ama aldığım 2 ayda ki hizmetten hiç memnun kalmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorunlar çıktı ilk başlarda lakin 1 yıla yakındır kullnıyorum çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli vodafonedan superonlinedan kaçıp turknetle devam edelim başlıkları vardı noldu onlara?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    siz akıllanmazsınız, uçan kuşu TT'ye soralım. TT ile ilgili şikayetin varsa git BTK'ya ne diye aboneye şikayet edip duruyorsunuz.
    Sizin kadar bu işi sulandıran yoktur. Zaten kimse artık inanmıyor 3-5 pazarlamacı beleşçi haricinde.
  • Evet müşteri hizmetleri yok ama neden yok? Anlamıyorum sadece bende mi sorunsuz bu TürkNet? 3 yıldır kullanıyorum ufacık bile sorun yaşamadım. (Bu arada 3 yıldır kotasız kullanıyorum keyfime bakıyorum )
  • TTnetin bana yıllarca 8 Mb interneti hattın desteklemiyor diyip kamyonla para verdiğim zamanları unutmadım.Aynı Turknet 75 Mb interneti 8 Mb parasına sınırsız verdi.Kimse kusura bakmıcak.sorun her ıss de yaşanıyor ama genelleme yapıp firma karalamak kolay.Türknet size uymamış,sorun yaşamış olabilirsiniz.Bunu genelleyip yok bulaşmayın,yok bataklıktır demek sadece kendini tatmin etmektir.Bataklık olarak,ya da sorun yaşadığınız bir ıss ise sizi ttnet yada diğer ıss ler gibi taahhüde bağlamış değil,bırakın gidin.Bu kadar basit.
  • Bu ülkede kaç tane firma adam gibi hizmet veriyor ki? Bu konu Türknet ile ilgili değil bence, genen anlamda bütün firmaların çok güzel reklam yapması ama bir o kadar da iş yapmıyor oluşundan kaynaklanıyor.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    kazayla yapmışımdır diye sıyrılıyorlar unuttun heralde yıllarca rakip isslerin portunu alıp müşterinin bozuk portunu takan adamlardan söz ediyoruz...
  • kontrat yok, fiyatı da uygun diye turknet'e abone oldum, rahat 3-4 sene olmuştur. son bir yılda hızı iyice yavaşladı, evde herkes durmadan şikayet ediyordu ama ben hem kontrat yok hem de fiyatı da çok iyi diye kulak asmıyordum.

    sonra telefonum bozuldu, internet çalışıyor ama telefonda çevir sesi var, arayamıyorsun. turknet'i aradım ama öyle böyle değil, defalarca, telefon hepten gitti, çevir sesi de kalmadı. tabii karşımda muhatap yok, sadece makine var. yeni müşteri olmak istiyorsan karşına insan çıkıyor ama eski müşteriysen makina. turknet ceo'suna bile yazdım, neler neler, tık yok. düzelttik derler, sorun yok derler, saçma sapan değişik değişik cevaplar. 1,5 ay sonunda biri evime geldi sonunda, bana dönüş yaptılar; hattınızda sorun yok, kutudan eve giden hatta sorun var, elektrikçi çağırın. o günden sonra internet de kalmadı, adamlar gelmişler, kabloyu toptan götürmüşler, çalışan internet te gitmiş ve bizde sorun yok diyorlar. 1 hafta da öyle oyaladılar, baktım, daha fazla sinirimi bozmaya gerek yok, t. telekoma geçtim ve geldiler, 1 günde düzeltip gittiler. turknet servisi kutudan öteye gitmezken t. telekom servisi eve kadar geldi. şimdi burada bazıları diyor ya, aynı alt yapı diye. kazın ayağı öyle değil. gelen teknik ekipler farklı. t.telekomda karşında gerçek insan buluyorsun ve teknik ekip hemen geliyor. turknet'de 1,5 ay sonunda geliyor ve daha da bozup gidiyor.

    bir daha turknet'le işim olmaz, olanı da caydırırım. daha yeni bir arkadaşım tam geçiyordu aman haa dedim, caydı.




  • Telekom altyapisinin kullanıldığı yerlerde telekom sanırım bunları sabote ediyor benim internetim 3 haftada 3 kez hiçbirşey yokken tamamen kesildi . Dsl veya internet ışığı hic yanmadı . 3. De btk ya şikayet ettim . 1 aydır kesinti yok . Ucundede telekoma ariza kaydı olusturdular telekom çözdü . Bence telekom bazı kullanicilari sinirlendirmek için bunu yapıyor . Direkt btk şikayet linkinden şikayet edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiridine

    Türknet geçerken bende bayağı bir tereddüt yaşadım lakin aksine hiçte öyle problem olmadı.Kendi alt yapısının olmadığı yerde mecbur başka servis sağlayıcıların insafına ve işini düzgün yapmalarına bakıyor.Diğer büyük servis sağlayıcılar kota yok ama hız var 4 verelim 8 verelim uygun fiyata derken Türknet hattın ne kadar alıyorsa hepsini alabilirsin.Daha önceki servis sağlayıcı taahhüt bitmeye yakın arıyorlar öyle teklifler sunuyorlar ki hatta müşteri odaklı teklifler sunarsanız mevcut aboneleriniz kaybetmezsiniz dedim.Verilen cevap fiyatlarımız standart müşteriye özel teklif sunamıyoruz.Nasıl abonelik iptali haberi gidince baktım fiyatlarda değişiyor.Böyle samimiyetsiz şeylere tahammülüm olmadığı için Türknet de şansımı denedim.Kurulum aşamasında sürekli aradılar yardımcı oldular ama tabi siz bir problem olduğunda ulaşmak isterseniz pek kolay olmuyor.Umarım ileride bu tür eksiklerini kapatırlar.
    konuyu biraz yanlış anlamışsın; t.telekomun altyapısını kullandıkları doğru ama onun insafında falan değiller. t.telekom ve turknet teknik ekipleri farklı. turknet tasarruf etmek adına daha az teknik ekiple çalışıyor (bu ekiplerin hepsi ücretli taşeronlar) ve bu yüzden hizmeti de kalitesiz oluyor. ayrıca anlaştıkları teknik ekiplerin kalitesi de daha düşük. e bir de çağrı merkezinden tasarruf ediyorlar, sonra ucuz mu ucuz, ama başa bela. ben koşa koşa bıraktım turknet'i, daha işim olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: @BJK@

    TTnetin bana yıllarca 8 Mb interneti hattın desteklemiyor diyip kamyonla para verdiğim zamanları unutmadım.Aynı Turknet 75 Mb interneti 8 Mb parasına sınırsız verdi.Kimse kusura bakmıcak.sorun her ıss de yaşanıyor ama genelleme yapıp firma karalamak kolay.Türknet size uymamış,sorun yaşamış olabilirsiniz.Bunu genelleyip yok bulaşmayın,yok bataklıktır demek sadece kendini tatmin etmektir.Bataklık olarak,ya da sorun yaşadığınız bir ıss ise sizi ttnet yada diğer ıss ler gibi taahhüde bağlamış değil,bırakın gidin.Bu kadar basit.
    Turknet sayesinde rahatca oyun indirip , rahatca neflix izliyorum . Konsol one x . ben çok memnunum
    İnternet gidince de kayıt oluşturuyorum hızlı şekilde çözüyorlar . Sadece telekom altyapısının olduğu yerlerde telekomdan kaynaklı arızalar yaşadım ve 1 gün surdu
    Btk ya şikayet ettim . Telekom bilerek kesiyor diye birdaha kesinti olmadi.
    Aslında burda fazla övmekte istemiyorum . Fazla abone olunca muhtemelen hizmeti savsaklarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende bir hata yapıp geçen haftalarda başvuru yaptı modemde aldım sabah iptal ettim kendileriyle görüştüm modemide iade alın dedim tamam dediler kargo yetkilisinden modemi almayın almadım 10 gün geçti hala ödeme yok bugün aradım fax yollayın dediler onuda yolladım bakalım daha kaç gün bekleticekler beni düştükleri 349 tl
  • Yıllardır adsl olarak kullandığım interneti 1 hafta içinde vdsle geçirdiler.Atlak bağlantı sorunu çözdüler.Akşamları yaşadığım ping sorununa müdahele edip çözdüler.Online işlemlerden yazıp her seferinde de dönüş sağladılar.Forumda da yetkili bir arkadaş var.O da ilgileniyor sıkıntı durumlarında.Sorun yaşayanlar olduğu gibi sorunsuz kullananlar da var yani kısaca.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet'in yenilikçi tarafını seviyorum, özel peering anlaşmaları, YAPA'da olan müşterilerine hattının alabildiği kadar down/up hızı sadece 65tl'ye veriyor.
    TT'dan kapasite kiralıyayım, üstüne biraz kar koyup satayım başka hiç bir şeye karışmayayım düşüncesi yok.
    Kota/AKN olaylarına bakışları net. Bir alternatif olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor bu güzel.

    Fakat gel gelelim herşeyi online işlemler üzerine yıkmaları bazen çok basit işlemlerin bile günlerce gecikmesine neden olabiliyor.
    Çok basit bir örnek veriyorum diğer 2 alternatif firmada paket yükseltmek istediğimde bir telefon etmem yeterli oluyor yeni paket hemen ücretsiz bir şekilde tanımlanıyor.
    TurkNet'de ise bu işlem için kayıt oluşturuyorsunuz şanslıysanız 2 gün içerisinde geri dönüş yapılıyor, yeni paket gelecek aydan itibaren geçerli oluyor ve 10 lira da işlem ücreti alınıyor.

    Örneğin ben 12 şubat'dan bu yana telefon numara başvurumun tamamlanması için bekliyorum, bana TT tarafından hata alıyor diye geri dönüş yapıyorlar, hatanın neden kaynaklandığını kimse bilmiyor.

    Şu an 35mbit paketini kullanıyorum, benim internet trafiğimi bir nedenden dolayı kendi omurgasına almak yerine bütünüyle TT'dan aldığı kapasite üzerinden taşıyor, bu sebeple de TurkNet'in yaptığı hiç bir özel peering anlaşmasından faydalanamıyorum. Bir nevi TurkNet görünümlü TT VAE kullanıyorum, bu nedenle yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.




  • Ben de bağlanırken sorunlar yaşadım. Bağlantı sonrası ise bir tek hız düşmesi sorunu yaşadım. Onun için de internetten destek talebi oluşturdum 2 günde hallettiler. Yetkin birisi gelip binanın hattını inceledi bir şeyler yaptı ne yaptı bilmiyorum ama düzeltti sorunu.

    Açık ara kullandığım en iyi internet. Hizmetten memnunum. Başkalarının bu kadar sık sorun yaşaması garip geliyor. Kullanıcılar mı bilinçsiz diye düşünmeden edemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.