Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokhankeskin1983 G kullanıcısına yanıt

    Kablonet havadan kablo döşüyorsa yerden açılan kanallar kime ait acaba? Bu iş iyice karmaşık bir hal almaya başladı.

  • Kablonet'in ne yaptığını anlayan varsa beri gelsin. Aşağı yukarı 1 sene önce sokakları kazıp apartmanlara bağlantı için yerden hortum bıraktılar sonra kayıplara karıştılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet Avcılar Kulübü


    Forumdan bir arkadaşın mesajla attığı bu görselde turknetin mahalledeki gerçek kanıtını görebilirsiniz 😂🎊🎉🎊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhankeskin1983 G kullanıcısına yanıt

    O halde iki farklı siyah kablo mevcut. Biri Türknet diğeri Superonline. Benim attığım resimdeki Superonline belliki. Üzerinde Türknet yazısı mevcut değil ve farklı kablolar. Sizin fotoğraf konum olarak nereye ait tam olarak?

  • Merhaba, Merkez mahallesi planlar içinde ama tam olarak süre bilgisi veremiyorum.
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt

    Fidan sokak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcılar cihangirde geçen yıl tamamlandı benim bölgemde işlemler. İlk açıldığı gibi bağlattım. Umarım en kısa sürede herkes bu hizmete ulaşabilir durumda olur.

  • Cihangir ne kutsal bir yermiş ya

    Sabırsızlıkla bekliyoruz turknet'i mustafa kemal paşa'da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi denizköşkler e getirmeyi düşünmüyosunuz dimi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhankeskin1983 G kullanıcısına yanıt

    İlk Cihangir Mahallesi'nden başladılar. O yüzden oradaki işlemler daha erken bitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Eğer iki tane siyah kabloysa yüksek ihtimalle biri Superonline, diğeri Türknet. İkisi de siyah kablo çekiyor gibi görünüyor. Hangi sokaktasınız?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kubilay61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor ama bölgeniz şu an için planlar içerisinde yer almıyor.
  • Mahallede herhangi bir gelişme var mı? Ben bir süredir herhangi bir çalışma göremiyorum.


    Defalarca kez kayıt açmama rağmen internetimdeki sorunlar çözülemedi. Hızımda inanılmaz değişiklikler var ve kopmalar mevcut. Kontrol edilip edilip sorun yok denilip gidiliyor. Türknet'in altyapısı gelsin artık. Ne adam akıllı hız alabiliyorum, ne kopmadan kullanabileceğim bir internet. Artık kayıt açmaktan da vazgeçtim. Telekom bunu bilerek mi yapıyor? Bir çeşit yıldırma politikası mı bu?


    Superonline altyapısı geldiğinde geçmek zorunda kalacağım böyle giderse, Türknet'i beklemek istiyorum ancak hiç internet kullanamadığım zamanlar oluyor. İnternet yer yer kullanılmaz hale geliyor. Ancak iş bilmez, maaşımı alayım yatayım diyen Telekomcular yüzünden gerçekten insan canından beziyor.


    Lütfen mahalledeki çalışmalarınızı hızlandırın. Telekom sorunumu çözmeyecek belli ki. Biraz iyi gibi oluyor ama belli ki onlar bir şey yaptığından dolayı değil, öyle tesadüfen 1-2 günlüğüne düzeliyor, ben de düzeldi sanıp kaydı kapatmak zorunda kalıyorum. Sonra aynı sorunlar birebir yine başlıyor. Defalarca kez kopmalar, hızda 30Mbit, 40Mbit farklar oluyor. Düşünebiliyor musunuz? Bir gün hızınız 80Mbit, internet kopuyor geliyor bir bakmışsınız 30'a düşmüş. Buna sorun yok diyorlar.


    İki yan binamda 100Mbit kayıpsız alıyorlar. Belli ki bir sorun var ancak çözüm üretmeyi düşünen yok maalesef. Çözümden anladıkları da hızınızı kısıtlayalım oluyor. Hızı limitledik aynı sorunlar devam etti. Hız limitlemekten de başka bir çözüm üretemiyorlar. İyi 1Mbit yapalım o zaman sorun çözüldü deyip geçelim.


    Bu şekilde sorunun çözülmesinden yana umudum kalmadı. Mahalledeki altyapı geliştirme hızınızı lütfen arttırın.


    Abone Numaram: 952210


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 18 Kasım 2021; 9:13:50 >




  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Arızanızı kontrol etmek istediğimde aktif destek kaydı bulunmuyor. Yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

    İlettiğiniz mahallede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. En yakın zamanda bulunduğunuz adreste işlem yapılacaktır.
  • Alt yapı sorgulamada en yakın zamanda gigafiber verebileceğiz ibaresi artık çıkmıyor. Sanırım kablolamadan sonra kutulama işlemleri de başladı.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki kayıtların ilkinin açılmasıyla sonuncusunun kapatılması tam 2 haftalık bir süreç. 14 gün içerisinde aynı şeyler yapılıp yapılıp duruldu. O kadar bariz sorunlar var ki, olmadığını iddia edip edip gidiyorlar. Bu durum benim sinirlerimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Sorunun sizde olduğunu iddia etmiyorum. Aksine gerçekten yardımcı olmak isteyen çalışanlarınız oldu. Hatta kendileri bile Telekom'un yaptığı şeye şaşırdılar. Önce kablo arızası tespit edildi denilip sonrasında arıza yok diye kayıtların kapatıldığı oldu.


    Bu süreçte daireye giden kablo CAT6 ile güncellendi ve alabileceğim en iyi modemi aldım. Hiçbir şey değişmedi. Yani sorun kesinlikle bina içi tesisatla ilgili değil. Ben şimdi yeni kayıt açsam ne değişecek ki? Benim tek isteğim Mustafa Kemal Paşa Mah. üzerindeki çalışmalarınızı tamamlayıp fiber hizmetinizi vermeniz. Bu süreçte kopup duran internetimle idare etmeye çalışıyorum.


    Not: Kayıt başlıklarını ben belirlemedim. Hemen hepsinde kopma ve hızla ilgili şikayetçiyim. Dikkat ederseniz çalışma arkadaşlarınıza da ilgileri dolayısıyla tam puan vermişim.


    Türknet Avcılar Kulübü




  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede gigafiber altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Aktif edildiğinde dönüşüm için proje ekiplerimiz sizinle iletişime geçecektir.

    Arızanızı ilettiğiniz bilgiye istinaden teknik uzmanlarımıza tekrar ilettim. Yerleşik operatör saha ekipleri ve teknik uzmanlarımız çalışmalarını tamamladığında size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.