Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
164.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İlgili ekip arayıp abonelik için yardımcı olayım dediler. Ben abone olacağım demedim. Fiber altyapımı Türknet göremiyor dedim. Onlarda Telekom açmadığı sürece göremeyiz dediler. Dilekçe verin vs vs. Telekom ile anlaşma yapıp müşterilerinize mi dilekçe verdiriyorsunuz? Türknet Telekom altyapısı ile hizmet verecekse bu iletişimi üst mertebenden kendisi yapmalıdır diye düşünüyorum. En basitinden adresimde Telekom fiber olduğu Telekom altyapı kontrolünde görülebiliyor. Bu bilgi ile Türknet Telekom ile görüşse zaten sorun çözülecek.

  • Gatetrans kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Sanırım Fiber e geçiş imkanı bulunmuyor. Bu sebeple VDSL hesabını kapatıp yeniden açmanız gerekti.


    Sormak istediğim soru, abonelikleri kapatma işlemi anlık olan bir şey mi (Bunu online işlemlerden mi yaptınız kimlik fotokopilerini yükleyerek)? Ve Fiber için yeni abonelik oluşturduğunuzda tekrar evrakları göndermeniz gerekti mi? Yeni aboneliklerde kurulum ücreti alınıyor bu konu ne oldu?

  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer sözlü onay verdiyseniz fibere geçiş için işlem yapılır. Yeni abonelikte tekrardan evraklar sizden teslim alınacaktır. Kontrol edebilmem için PM üzerinden konu linli ve müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    VDSL kullanıyorsanız aboneliği sonlandırıp yeniden abone olmanız gerekli. Çok hızlı ilerliyor süreç. Abonelik sonlandırma online işlemlerden kimlik arka ön ve iptal dilekçesi yüklüyorsunuz. e devlet varsa hiçbirine gerek yok. e devlet üzerinden direk iptal verdiğiniz an kapanıyor. Hatta iptali verdiğiniz an modem ışıklarınız yeşilde yans bağlantı kapanıyor. Max 2 gün içinde sizi arayıp sözlü onay alıyorlar. aldıkları an mesaj geliyor ve artık kapanmış oluyor.


    Yeni başvuru içinde kurulum ücreti alıyorlar. 75 tl oto ödeme talimatı verirseniz. 108 tl vermez iseniz gelen ücret. 3 e bölüm 3 taksit faturana yansıtıyor. Sözleşme 4 sayfalık bir sözleşme. sadece son sayfaya isim imza atıyorsun, 2 gün içinde kurye geliyor ve yanında o evrakla geliyor. Eğer printer yok bende o getirsin dersen o getiriyor sen isim imza tarih atıyorsun. Ben print alıp bunlarla uğraşmak istemedim gelen kuryeye imzalı teslim ettim. Evrağı teslim ettiğin tarihi atacağından tarihi teslim ederken atman gerek.


    Evrak teslim alındıktan 1 veya 2 gün sonra telekom seni arıyor ve geliyor. Kablonu odana kadar çekiyor. Sen istersen ben ayarlama yapacağım şurdan çekeceğim dersen sana fazla fazla fiber kablo bırakıyor. gpon ve modemi bağlıyor. Sonrasında 12 saat içinde sinyal gelecek uyarısı geliyor fakat ben wifi kurulumu şifreleri vs ayarlarken 5dk sonra sinyal geldi. Zaten sinyal geldiği gibide tekrar sana türknet mesaj atıyor. Kullanmaya başladığını fark ettik, biraz takip edip faturalamaya başlıcaz vs.


    Gerçekleşen adımlar tamamen böyle ilerledi bende. Sende de yüksek ihtimal bu süreç ilerleyecek. Bundan sonrası netin tadını çıkarmak.





  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim, beşiktaş

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, kolay gelsin

  • Bugün ekipten birisi aradı, fiber altyapınız mavcut. Sizi vdsl tarfiden fiber tarifeye geçirelim mi dedi, olur dedim 1 hafta içerisinde işlemlerinizi tamamlanmış olucaktır. Ekip arkadaşlarımız tekrar sizle iletişime geçecek dedi. Çok sevindim valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınız fibere uygunsa geçişiniz maksimum 7 iş günü içinde tamamlanır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim 💙


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, TT Fiber internet taahhudum 03.03.2022'de bitiyor. Taahhudum bittigi zaman TurkNet Özgür İletişim Fiber 100 Paketi'ne gecmeyi dusunuyorum. Bunun icin hangi tarihte TurkNet'e basvuru yapmam uygun olur?

  • ibatak İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://www.taahhutsayar.org/ üzerinde formu doldurmanız durumunda ilgili ekibimiz taahhütünüzün bitmesine yakın size arama yapıyorlar.
  • 2543090 müşteri no ne zaman evrakları kurye getirecek ? Aramıyor kaç kez sizi aradım başlamadan bitireyim bari aboneliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklarınızın alınması için kuryeye önceliğinizi ilettik. Sizinle iletişime geçecekler.
  • Merhaba,


    Sürecim anlaşılması adına birkaç güncelleme paylaşmak istiyorum. En azından benim gibi bir süreci olan arkadaşlara faydası olur. Ayın 31'inde taahhüttüm bitiyordu ben ne olur ne olmaz diyerekten 21'inde başvurumu yaptım. Geçiş işlemi bugün itibari ile tamamlandı. (26.01.22) Sanırım 5 gün için bir cayma bedeli ödemem diye düşünüyorum :) (Bir faturalandırma olursa buradan paylaşırım.)


    Öncelikle 2 yıldır sorunsuz bir şekilde TT fiber internet hizmeti alıyordum. Öncesinde Türknet abonesiydim ve site fibere geçince mecburen geçtim. Sitedeki tüm bakır kablolar fiber ile değişti. Evlere kadar fiber kablo geliyor. Bakır hat yok. Yine TT ile devam edecektim fakat 100 mb için aylık 203 lira fiyat istendi. Ben de türknet'in artık TT fiber altyapısını kullanabildiğini görünce geçiş işlemimi başlattım.


    Abone olurken telefon hattım yok diye başvuru yapmıştım. Lakin aboneliğimde alopaket diye bir hizmet olduğundan böyle bir başvuru yapmam yanlışmış. Çünkü telefon hattı tanımlı aboneliğinize, türknet'den arayarak geçişin bu şekilde onaylanmadığını yeniden başvuru yapmam gerektiği söylendi. Telefonda eski başvurumu iptal edip hemen yeni başvuru aldılar. Bunun için TT'nin ücretler ve servislerim sayfasından size tanımlanan telefon numarası isteniyor bilginiz olsun. Eğer alopaket aboneliğiniz var ya da yapıldıysa geçiş başvurusu yaparken telefon hattı var seçeneği seçerek tanımlanan telefon numarasını bu kısma girmeniz yeterli olacaktır.


    Şu an bu tarife için 100tl internet 10tl telefon (1000dk) aylık ücret vereceğim. Bir de zaten türknet kullanıcısı olduğum için mevcut kod kullanmak istedim fakat abonelik sayfasında bu kodlar kabul edilmedi. Hem kendi kodlarımı hem de buradan bir arkadaşın (teşekkürler) verdiği kodu denedim kabul etmedi. Sistemle alakalı bir sorundu galiba. Ek olarak bu kodları denerken kredi kartınızdan her seferinde 1tl kesiliyor bilginiz olsun muhtemelen geri atılıyordur. Neyse telefonda arkadaş diğer aboneliğim için de 1 ay bedava tanımladı bunu da ekleyim.


    Henüz geçişim çok yeni bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Olur ise buradan bilgilendirme yaparım. Umarım geçiş yapacak arkadaşlara bu bilgiler faydalı olur.



    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.


    Not: Mevcut hızım da bu şekilde seyrediyordu.





  • GottaFree G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paylaşımınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim Davet kodu için PM üzerinden müşteri numaranızı ve eklemek istediğiniz kodu gönderir misiniz?
  • Daha önce başvurum olmuştu ama kurulum tamamlanamadığı için başlamadan iptal edilmişti.

    Şimdi yeni başvuru yapmak istiyorum ama çağrı merkezi sürekli mevcut aboneliğiniz vs vs diyip duruyor.


    @TurkNetDestek

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Talebinizi ilgili ekibimize iletirim ve onlar size dönüş sağlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba 7 iş günü geçti hala iletişim sağlayan bile yok. Ayrıca dün akşamdan beri internetim yok nerden bakssanız 12 saat. Yardımcı olur musunuz evden çalışıyorum net çok önemli benim için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • Selamlar yakında turk.net e geçmeyi düşünüyorum.

    hali hazırda TT Fiber kullanıcısıyım

    100 megabitlik pakette ciddi artış yapacakları için geçeyim diyorum.

    Direk operatorler arası geçişte sayfanızda belge teslimi sonrası ve TT ye talimatı veririz +48 saat sürer diyorsunuz.

    Bu süreçte TT deki internetimiz aktif mi ?

    Yani geçiş sürecinde kopma oluyor mu ?

    Bilgi rica ederim


    @TurkNetDestek

  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.