Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
164.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon ekibimize durumu ilettik, güncel bilgi bize ulaştığı zaman sizi bilgilendireceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, az önce TukNet müşteri temsilcisi arayarak, cihaz temini yaptıklarını 2 ile 6 iş günü arasında bağlantı yapabileceklerini ve bana öncelik vereceklerini söyleyerek bilgi verdi. Yine net bir tarih vermedikleri için başvurumu iptal ettim. Yeni abone olacaklara tavsiyem, önce TurkNet in elinde cihaz olup olmadığını sorgulatmaları olacaktır. 11.12.2021 tarihinde yaptığım başvuru için ancak bugüne kadar sabredebildim. 6 iş günü olarak sayarsanız 31.12.2021 tarihine kadar beklemem, söylüyorlar. (Tabi başka bir problem çıkmazsa.)

  • ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon sürecimiz yasal onay sürelerinden geçtiği için ortalama 2 ile 6 iş günü arasında tamamlanmaktadır.
  • Çok şükür başlamadan iptal etmek en doğrusu olmuş. Başka bir problem yaşasam yasal zorunluluklardan bahsedecektiniz demek ki.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    kullanmadığım sabit telefon hattı var onu ayrı mı iptal ettirmek gerekiyor yani

  • maxser M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Telefon hattınızla birlikte geçiş talep ederseniz, hattı da taşıyoruz. Ancak kullanım yapmıyorsanız başvuru sırasında bunu belirtmeniz yeterli olur. Yalın geçişi yaparak telefon hizmetinizi kapatabiliriz.
  • Merhaba sayın yetkili,


    Sitemizde şuan superonlibe fiber altyapısı mevcut. Yakında TurkTelekom fiber de gelecek. Turk Telekomun gelmesini beklemeden superonline fiber alt yapısı üzerinden TurkNet kullanabilir miyim? Yoksa TurkTelekom Fiber altyapısı gelmesini mi beklemeliyim.


    Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

  • cl0ser kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatör ve kendi fiber altyapımız üzerinden hizmet veriyoruz. Onun dışında farklı bir servis sağlayıcının altyapısını kullanmıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    TurkTelekom fiber alt yapısı geldiğinde kullanabilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl0ser -- 28 Aralık 2021; 18:21:54 >
  • cl0ser kullanıcısına yanıt

    Yani, kullanabilirsin fakat 1 gün sistemin ve altyapı ekibinn keyfi yerinde olursa, çünkü bana gelen mesaj bu tarz 1 şey ifade ediyor.


    Bana fiber geldi, yaklaşık 1 ay kadar oluyor geleli, turknet sorgulamada da görünüyordu, ben de dönüşüm için destek kaydı açtım ve şöyle 1 mesaj geldi.


    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.


    Dedim vdsl, fiber bağlanana kadar açık kalsın, ailede başkası üzerine yeni başvuru yapayım, ancak böyle 1 durumda 75 ilâ (otomatik ödeme talimatı vermezsem de) 108TL gibi 1 kurulum ücreti isteniyor, yani (fiber de gördüğüm kadarıyla,) yeni aboneye ücretsiz kurulum fln da yok haberiniz olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 29 Aralık 2021; 8:25:26 >




  • cl0ser kullanıcısına yanıt
    Evet, adresinize altyapı geldiği zaman kullanabilirsiniz.
  • @TurkNetDestek


    @TurkNetDestek


    @TurkNetDestek





    Merhabalar turktelekom fiber altyapısında yaklaşık 2 yıldır fiber kullanıyorum. İlk kullanmaya başladığımda türknet abonesiydim ve böyle bir geçiş henüz yoktu. Altyapıyı o dönem kullanamadığınızı söylediğiniz için mecburen turktelekom ile devam ettim. Bu ay taahhüttüm bitiyor. Abonelik yenilemede 100 mb için 203 tl (6 tl si aylık modem kiralama ücreti) gibi bir ücret isteniyor modem kira dahil şu an 169 tl (6 tl modem kiralama) ödüyorum ve bu ücret yenilenirse 203 lira olacak. Turnet'in iki katı ve can sıkıcı. Haliyle geçiş yapmayı düşünmeyi başladım. Ama uzun süredir zaten işte türknet vdsl kullanıyorum. Tek can sıkıcı yanı sorun halinde size ulaşmak. Mars ile dumanla haberleşmek gibi :) Neyse birkaç sorum olacak.


    -Geçiş anladığım kadarıyla turktelekom müşterileri bir şey yapmadan sadece abonelik işlemi başlatarak yapabiliyor. Sonucunda ise modem vb değişmeden direkt geçiş sağlanıyor? Yoksa geçiş için başka bir başvuru var mı?

    -Modemi kullanmaya devam ediyoruz. Bu durumda mülkiyet size geçiyor ve aylık 6tl kira ödemiyoruz? Alo paket aboneliğimiz de kendiliğinden iptal oluyor mu?

    -Geçiş süreci daha önceden türk telekom adsl'den vdsl geçtiğimde başvuru süreci tamamlandıktan sonra otomatik yapılmıştı. Hat gitti modeme kullanıcı adı vb. girerek etkinleştirip kullanmaya başlamıştım. Yine öyle olacak sanrım ilk soruya bezedi ama farklı sanki özeti turktelekom fiber kullanmakta olan bir kullanıcı turknet fibere geçtiğinde ne yapacak öğrenmek istedim. Teşekkürler. Ay sonu taahhüttüm bitiyor.





  • GottaFree G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum hızı size sunuyoruz. Telefon pakaeti isterseniz 010 TL faturanıza aylık ücret yansımaktadır. Şu an fiber hizmet aldığınız için aynı modem ile devam ediyorsunuz ve kiralama bedeli alamıyoruz. Hizmetiniz devam ettiği müüddetçe modemi kullanabilirsiniz. Churn geçiş talep ederek başvuru yaptığınız zaman sizin için diğer firmadı iptal işlemlerini biz takip ediyoruz. Online işlem merkezinden uzman ekiplerimize destek kaydı açarak 7/24 ulaşabilirsiniz. Bütün sosyal medya kanallarımızdan da ayrıca destek veriyoruz. Çağrı merkezi numaramız 0212 703 43 71. Daha detaylı bilgi almak için 0850 288 80 81 numaralı hattımızla görüşme sağlayabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Churn evrağı ve diğer sözleşmeler için yine adrese posta ile gönderme yapıyor muyuz? Bir de churn evravı vb. abonelik sürecini başlattıktan sonra mı site üzerinden dolduruyoruz? Telefon numaraları maalesef daha önceden trüknet müşterisi olduğumdan sadece ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır gibi bir yönlendirmeden sonra kesiliyor. Müşteri temsilcine ulaşamıyorum.

  • GottaFree G kullanıcısına yanıt
    Dilerseniz kargo ile de gönderim yapabilirsiniz ancak biz sizden teslim alıyor olacağız. Başvuru yaptıktan sonra evraklar size mail olarak ulaştırılır. Daha önce bizde bir aboneliğiniz varsa, sistem numaranızı tanımlar ve sizi hızlı iletişim hattına yönlendirir. Farklı bir numaradan arama sağlarsanız meüşteri uzmanı arkadaşımıza ulaşabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, VAE Fiber altyapı için başvuru yaptım. Evrakları almak için gelecek kurye, kurulumu yapacak ekip mi olacak? 24-48 saat içerisinde gelecek deniliyor, bu gelecek kişi kurulum yapacak mı o yüzden soruyorum. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Ocak 2022; 16:55:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum ekipleri kuryeden sonra gelecektir. Aynı ekip işlem yapmayacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Evrakların hızlıca elinize ulaşmasını sağlamak için, kendim evrakları kargolayabilirmiyim? Kurye hafta sonu geliyor mu? (24-48 saate hafta sonu dahil mi oğrenmek için sordum,eğer gelmiyorsa yarın kendim göndereyim)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Ocak 2022; 17:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Evet, hafta sonu da kurye ekipleri çalışıyor. Siz de dilerseniz kargo ile gönderebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.