Şimdi Ara

Türknet Altyapı Kaynaklı Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet Altyapı Kaynaklı Arıza

    İnternet dün sabah kesildi arıza kaydı oluşturdum. Sistem PPP ışığı yanmıyor olarak algıladı. O şekilde kaydı oluşturdum, henüz dönen olmadı. Hala internet yok hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum, arıza sebebiyle görüştürmüyor. Twitterda bile destekte mesajıma cevap yazılmadı. VAE'deyim. Bugüne kadar hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok da memnundum. Ama bu bugün vereceğim online derslere mal oldu. Hiçbir açıklama hiçbir uyarı da yok kara liste gibi kimseye ulaşamıyorsun da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Umarım bir an önce sorununuz çözülür hocam, insanların Türknet'e geçmemelerinin sebeplerinden en önemlisi bence bu tip sorunlar yaşandığında bir muhatap bulamamak.
  • @Killanici_Adi bak kader yoldaşın var burada
  • yenikentdemi oturuyon
  • Kırklareli'de oturuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterdaki desteğe bu sabah sinirli bir şekilde bugün internet gelmezse başka iss'ye geçeceğimi yazdım. Hemen döndüler kesinlikle böyle yazıldığında dönüş daha çabuk oluyor. "Modem kurulumunu yapmayı deneyebilirsiniz" Cevabı aldım. Bunu ilk gün yapmıştım ancak bir kez daha denedim. Sorunum çözüldü.

    Neden kurulum ayarlarım değişmiş olabilir bilmiyorum. Ben oynamadım ve benden başka arayüze bağlanan (bildiğim) kimse yok.

    Aşağıdaki senaryolardan biri gerçekleşmiş olabilir.
    1. Modem TTnet modemiydi sanıyorum ki önceki denemelerimde kurulum yaparken farklı internet sağlayıcısı kullanıyorum kutusunu seçmedim.
    2. Farklı servis sağlayıcıya geçeceğimi söyleyince sihirli bir tuşa bastılar ve benden tekrar kurulum yapmamı istediler.
    3. Modemim bozuk. Ayarlar resetleniyor.

    Bölgesel arıza mesajının da aynı zamana denk gelmesi ayrı bir şans herhalde. Hala o bildirim orada duruyor ama internete bağlantımda sıkıntı yok.

    Umarım hata benden kaynaklanmıştır ve Türknet ile ilgili bir katakuli yoktur. Bu durumda Türknet ile ilgili hiçbir şikayetim olmaz.

    Teşekkürler.




  • GodVader kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Twitter' daki ekip arkadaşlarım hattınıza müdahale edemiyor. DSL ışığınızın sabit olarak yandığını gördükleri için modem kurulum bilgisini size vermişlerdir. Ama sorunun çözülmesine sevindim. İyi kullanımlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.