Şimdi Ara

Türknet aktivasyon süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netspeed firmasından internet hattımı Türknet firmasına taşıdım ama 7 gündür aktivasyon işlemimi başlatamadı. Hadi ilk 2 gün evrak işleri diyelim, 4 gün sonra aradılar ama karşı taraftan ses gelmedi, karşı tarafın mikrofonu kapalıydı sonra tekrar aradılar tekrar ses gelmedi kapattılar bir dahada aramadılar. Online işlemlerden 10 mesaj attım hiçkimse geri dönüş yapmıyor umursayıp 1 kelime cevap yazmıyorlar. Neyse twitter'danda destek gelmeyince ben aradım zar zor ulaştım ve müşteri olarak ben onayımı almalarını talep ettim. Başta evrakları bulamıyorlardı kargo takip numarası aldılar. Rezalete bakar mısınız? daha bağlanmamışım ona rağmen muhatap bulamıyorum. Ben müşteri olarak arayıp onay aldırtıyorum töbe estf.. yağmurdan kaçarken doluya mı yakalandık bu nedir? bozulsa demek ki 10-20 gün Allah umuduna bekleyeceğim bu nasıl İSS firması?. Gruplarda benim burada konu açarak destek almam söylendi. Yoksa 20 gün geçsede bağlamazlar dediler.

    Ben netspeede geçerken 2 gün sürmedi.. burada yetkili varmış, sayın yetkiliyi bekliyorum. Bağlamayacaksanız yada cevap vermeyecekseniz ben sizin peşinizden koşmayayım şuan kullandığım firmaya devam edeyim. 75 Mbps kadar alabilirsin dediler bende 50-60 mbps alma umuduyla geçiş yaptım ama bu yaşadıklarım beni bin pişman etti. Bağlamayacaksan yada uzun sürecekse tarih ver yada yoğunum de bende kendi iss'emde kalayım yada TT fiber veriyor 20 lira daha fazla verip oraya gideyim. Düşünün ki bir firmaya ulaşmak için forumlarda konu açıyoruz.. kendi ayağımıza sıktık anlaşılan.. Yetkili varsa etiketleyebilir misiniz?

    Müştei no = 1642636

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 13 Nisan 2020; 15:15:35 >







  • Başlarda ucuz ve kaliteliydi... sonra abone sayısı arttı her gün 20 kere anlık kopma oluyordu (10-20 saniyelik kopmalar.) günde 2 saat gider, gece gider gündüz gider kafası ne zaman esse o zaman gelir. Ararsın sonuç yok. Zaten müdahele edemediklerinde söylüyorlar.. bu firmalar telekomun kölesi olduğu için hiçbir nitelikleri yok bütün altyapı telekoma ait. port gider birşey yapamazlar, bozulur birşey yapamazlar. çünkü herşey telekoma ait, telekom kafası ne zaman esse o zaman yapar, onuda yarım yamalak. Türknet, netspeedten 1000 kat daha kurumsal firma o yüzden geçiyorum. En azından bir ağırlığı var. Netspeed mahalle bakkalı, Türknet = ekomini, Süperonline süpermarket, Türk telekom alışveriş merkezi. Biraz komik bir benzetme ama gerçek karşılaştırma bakımından 10/10 oldu. :) Kardeş netspeedte 14 saat internet gittiğini gördüm zaten o yüzden gittim. Arıyorsun iç tesisat kablo kontrol edin başka birşey yok. Adamlara kızmıyorum çünkü onların yapabildiği o kadar, işine gelmiyorsa gideceksin başka firmaya. Netspeed o kadarda ucuz değil, 76 TL. Ben 66 TL'ye kullanıyordum ama internet kullanımı olmayınca bir anlamı yok dahada maddi zarar. + stres zarar.. değmez.
  • Hiç uğraşma bunlarla 14 gündür bırak internet bağlamayı telefon başvurusu bile tamamlanmadı.
  • Quavox Q kullanıcısına yanıt
    TÜrk telekom aradı 115 TL'ye 50 Mbps fiber verelim diyor.. Ayda 29 lira için bu kepazelik çekilir mi şimdi bilemedim. Buradan bile mesaj attım dönen yok. Sonuç yok. Ben hattımı taşıdım 48 saatte geçmesi gerekiyor çünkü sıfır bağlatı değil ama yok.. Taşıma böyleyse sıfır hat başvurusu için 2 ay bekletirler herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 13 Nisan 2020; 16:22:57 >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Valla o paket sitede varsa ben iptal edip ona geçerim
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Ben sıfırdan başvurdum 3 haftam bu hafta baktım bağlıyacakları yok Türk Telekoma geçiş yaptım yarına randevu verdi Türk telekom.aklımı kurcalayan şey tt randevu veriyor ama Türknet hiçbir şekilde randevu tarihi veremiyor.Ve sanırım en kötü çağrı merkezine sahipler.kurumsallıktan uzak bir çağrı merkezleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quavox Q kullanıcısına yanıt
    Yaşın tutmuyorsa evde küçük 25 yaş altı varsa onun üzerine yaparsın. Selfy kampanyası. 2 aya 25 oluyorum bende, onun için deneme yapmak için elimi çabuk tutayım dedim ama doğum günümden önce türknetin bağlamayı geçtim cevap vereceği yok. Bugün aktivasyon işlemleri başladı yazmasa telekoma başvuracağım. Modem sormak için aradım onay vermeme rağmen hala onay için aranacaksınız diyor.
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    20 yaşındayım hocam nasıl oluyor o işlem acaaba
  • @TurknetDestek Pmlere cevap bile vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomansoldier kullanıcısına yanıt
    Firmaya ulaşacak bir yer yok dönüş yok, 24 saatlik iş 24 gün sürüyor. Ne kurumsalı :) bir müşterinin firma peşinde koştuğu nerede görülmüş? sadece bu işte. TT pahalı diydum ama normalmiş, 20-30 lira fazla almasının sebebi ortada. Anında bağlanan ve bilgi veren müşteri hizmetleri + Saha ekibi. Boşuna 25-30 lir fazla almıyorlarmış demek ki. Son demlerdeyim geçen günler netpseed günde 20 kere kopar 10 saat gidiyordu. Bugün biraz düzeldi diye bekleyebiliyorum. Bugünde aktivasyon süreci başlamasa artık direk TT geçerim parasınada lanet olsun böyle stres olacağıma uğraşacağıma param gitsin daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 13 Nisan 2020; 16:46:47 >
  • Telekoma online başvuru yapmak için isim soy isim dolduruyordum, şimdi Turknet aradı ve başvuru onayınızı almak için aradım dedi. :) :) Onlar aramayınca sabah arayıp başvuru onayı verdim, bunların birbirinnden haberi yok belli ki. Sabah ki müşteri hizmetleride zaman kazanmak içnin bana yalan söylemiş. Yada bildirmemişler kurum için kurumsal bir yazılım yok mu bunlar nasıl habersiz sistemde görmüyor şaşırdım. Buradan yazınca PM atınca belli ki görmeyi başarmışlar. Ben biraz bu konularda taviz vermeyen biriyim, artık telefonda arıza olsa böyle mi olacakasınız bu nasıl iş diye söylemeden duramazdım ama o kadar bekledim ve yoruldum ki.. direk aramayı başardığınız için teşekkürler onay verdim ama yine vereyim, bu kadar uğraştık artık zahmet olmasa beni bağlayın dedim kapattım. :D
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Daha bundan sonrası var tam olarak hız alabilecekmisin kopmalar olacak mı belkide macera yeni başlıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome to hell kardeşim :D
  • Zor olsada kurulum ekiplerini eve getirdik 2 hafta önce bir de ne göreyim TT sinyal vermemiş inatla vermiyor Çimlere yazdım beklerim galiba en az 2 hafta daha böyle giderse TT ye geçmeyi düşündüm ama onların da amacı bu Vodafone düşünüyorum ama o da ne olacak belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zar zor bağlattık birde içimi karartıyorsunuz, 35 mbps güzel kullanıyordum şimdi yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız anlaşılan. :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.