Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
18
Favori
28.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • * Sistemsel sorun yüzünden hattım borçtan kapatıldı göründü ve bir sonraki faturaya açma kapama parası yansıtıldı.
    * Mayıs ayı faturam aylardır fatura ödeme merkezlerinde ve online işlemlerde ödendi olarak görünüyordu.Nedense temmuz ayındaki bu açma kapama olaylarından sonra ödenmedi olarak gösterildi.
    * Mayıs ayının borcu ödenmeden açılmayacağı söylendi ve her ne kadar ödedim desemde inandıramadım.Daha sonra dekontlarımı buldum ve aynı faturayı bana 2 kez ödettiklerini gördüm.
    * Bu konuyla ilgili 31.07.2017 10:19:35 tarihinde açılan destek kaydım henüz sonuçlanmadı. (Sistemde 2 iş günü içerisi yazıyor)
    * Müşteri hizmetleri sürekli oyaladı ve hep aynı şeyleri söyledi.

    Bu da Ağustos ayı faturam ;

    İnternet Ücreti 49.99 TL
    16 Mb'e Kadar Kotasız (Ağustos 2017) 49.99 TL
    Telefon Ücreti 10.00 TL
    Taaahhutsuz Ses Paket Ucreti 10.00 TL
    Aktivasyon Ücreti 48.00 TL (Bu nerden çıktı bilmiyorum?)
    Borçtan Kapatma Açma Ücreti 24.00 TL
    Borçtan Kapatma Açma Ücreti 24.00 TL
    Gecikme Ücreti 0.25 TL
    Ara Toplam 87,38 TL
    KDV 15,73 TL
    OIV 5,12 TL
    Toplam Tutar 108,24 TL

    Bakalım ay sonunda kapatsınlar internetimi fazladan ödediğim paramı geri aldıktan sonra kalan borcumu da mağduriyetime sayıp ödemeyeceğim.Gerekirse icraya versinler bakalım peşini bırakacakmıyım..




  • Turknet kullanıcısı arkadaşlar whatsapp grubumuza aşağıdaki linkten katılabilirsiniz.

    https://chat.whatsapp.com/A5V4foX5K738Iiiqs8cKBO

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta superonlinedan turknete geçiş yaptım. 2. gününde büyük bir hata yaptığımı anladım. Altyapı olarak adsl 16mb destekliyordu. Superonlinedan aldığımda 16mb e kadar olarak görünen internet hattımdan 11-12 mb alabiliyordum. Fakat turknete geçtiğimde aynı hız paketini aldım(16mb e kadar) fakat bu hızın 1-2 arası oynadığını gördüm. Hemen mh arayıp arıza kaydı oluşturdum ve bu sabah geri dönüş yaptılar. Benim hattım 3-4mb destekliyormuş. Daha önce farklı bir iss kullandığımı aynı adreste bana net olarak 11-12mb hız verdiklerini söyledim ve aldığım yanıt "Altyapı kendi altyapımız değil. Turknete hız verirken kesebiliyorlar." Sanarsın superonline nın kendi altyapısı. Bu nasıl bir şirket politikasıdır. Zaten turknet e geçerken bu tür sorunların çıkacağından emindim fakat şansımı denemek istedim ve "Turkiye de ucuz olan bir şeyin kaliteli olması mümkün değil." sözünün kulaklarımda yankılandığını bir daha hissettim. Sonuç olarak turknet e geçerken 2 kez düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 16 Ağustos 2017; 10:53:22 >




  • ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz bu sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ben size yardımcı olmak isterim. Hizmetinize ulaşabilmem ve size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşamış olduğunuz bu sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ben size yardımcı olmak isterim. Hizmetinize ulaşabilmem ve size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

    iletildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abone olmak isteyen arkadaşlar varsa pm leşelim. refaranslı üyelik ile ikimizde birer ay bedava kullanalım. düşünen arkadaş varsa pm atabilir
  • Selamlar

    Yaklaşık 3 yıldır TurkNet abonesiyim. elbette benimde zaman zaman sorun yaşadığım oldu fakat son zamanlarda yapılan güzelliklerle iyi ki bu firmadayım diyorum.

    Ben aylık 59.99 TL (telefon yok) 16 Mbps/150 GB internet paketi alıyorum. Bu son güncellemeler ile paketim şuan 250 GB oldu ve herhangi bir ücret talep edilmedi, onun haricinde internet bağlantı hızım 12 Mbps altına düşmüyor.

    Geçen hafta içerisinde mahallemizde bulunan telefon santraline ağaç devrilmesi sonucu kullanım dışı kaldı. Tüm bölgenin hatları gitti doğal olarak, TurkNet'e konuyla ilgili çağrı açtırdım 24 saat içerisinde telekom yetkilileri gelip onarımı yaptı işin şaşırtan tarafı aynı gün içinde benim internetim gelirken üst kat komşumda internet ve telefon kesik oldugunu bana sormasından öğrendim.

    Teşekkürler hızlı internet ve problem çözümü için..




  • 3 yıldır turknet abonesiyim kendim pc serviside olduğumu hesaba katarsak nerseyse hiç sorun yaşamadım.
    arada bir sürü modem falan değiştirdim ama bu arızalar haliyle son kullanıcı için arıza manasına gelsede yedek modem takıp yola devam ettim.

    şimdi hakkını yemeyelim önce 10tl 150gb akn verdi eyvallah dedim sonra akn yi kaldıran mesaj atınca ikinci sefer dinlemeden onay vermedim :)
    en son hızımı 24 mb çıkardıklarını söylediler.splitter çıkarıp falan test ettim temiz 24 de görünce türkiye şartlarında çalıştığım en düzgün firma olduğuna karar verdim.

    eh tabi bu kadar övdük ama sorun yokmu.
    arkadaşım müsteri hizmetler tam bir türkiye klasiği
    eski mesajlarıma bakarsanız adamlara 2 ay dayımın hattını taşıtamadım.
    telekom santralinden işin nasıl olduğunu öğrenip mh yetkililerine tekrar tekrar anlattım.oradaki arkadaşlar ısrarla benim halisunasyon gördüğümü
    aslında hattın taşınmış olduğunu iddia ettiler.
    müstakil evde ankastraye bağladık diyorlar.benim dayı da etrafa kablomu çektiler diye sokağı araştırıyor.
    en sonunda 2 sene kullandığı adsl yi sırf iki sokak öteye taşıttıramadığı daha çok sinir olduğu için kapatıp başka bir iss ye geçti.

    eğerki kapasite arttırımı yapmak istiyorsanız
    o mh lerinizi bi inceleyin arkadaş
    2 ay boyunca bir tane anlatılanı anlayabilecek bir insana denk gelemiyorsak ortaya iyi bir şeyler çıkmaz




  • Ankastredeki dandik bi kabloyu dandik portuna taktırmıyor bunlar. Bulaşmayın. İki haftadır uğraşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batucan05bb

    Ankastredeki dandik bi kabloyu dandik portuna taktırmıyor bunlar. Bulaşmayın. İki haftadır uğraşıyorum.

    İaynı sorunu 2 haftaya yakın bende yaşıyorum, böyle devam ederse iptal ettireceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet koduyla karşılıklı 1 ay ücretsiz türknet kullanmak isteyen yeni abone olacak arkadaşlar PM atabilir.
  • Ben aynı evim de, vodafone.net ve ttnet vdsl kullandım. Şu an kablonet kullanıyorum.



    Sorgulama yaptığımda adresinizde bakır altyapı yok diyor. Ve bunun net cevabını aylardır veremediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raziel82

    abone olmak isteyen arkadaşlar varsa pm leşelim. refaranslı üyelik ile ikimizde birer ay bedava kullanalım. düşünen arkadaş varsa pm atabilir

    İki ay sonra taahhütüm bitiyor Türknet.e geçeceğim bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet kodumla 1 ay siz 1 ay bende ücretsiz alabiliriz almak isteyenlerden pm bekliyorum
  • Superonlinedan Türknete geçiş yaptım bende, taahhütüm bitmişti. Ancak geçtiğime pişman oldum, ankastre bağlantısı yapmıyorlar, söz verdikleri başvuru yaparken söylenen hızların yarısını bile alamıyorsunuz. Bunlar gerçekten can sıkıcı şeyler, kimseye tavsiye etmiyorum, yakın zamanda iptal ettirip kotalı ve taahhütlü servis sağlayıcıya geçiş yapmayı planlıyorum. 16mbps max hız alabileceğim bir yerdeyim, taahhüt var iken 16mbps sabit kota dolunca 3-4mbps sabit alabiliyorum en azından. Türknette ise max 3-4 mbps arası görebiliyorum. Kota,akk vs yok, taahhüt yok ancak hız çok düşük, ping çok yüksek, ankastre bağlantısı yapmıyorlar, müşteri hizmetleri berbat ötesi kalitesi var, emin olun taahhüt ve akk olması bunların yanında hiç bir şey.

    Özet: Akk ve Taahhüt bırakın olsun. Geçiş yapmayın, başınızı ağrıtmayın. Türknetin geçen senelerdeki kalitesi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 28 Ağustos 2017; 13:34:33 >




  • Malum tekelden biktigimiz ve taahhutsuz oldugu icin turkneti tercih ettim. İnternetin acilmasi icin tam bir sinir harbi yasadik. Telefon hatti geldi internet gunler sonra defalarca gorusmemizden sonra geldi. Tabi bu surede topu her defasinda bize attilar . Yok bina hattinizi kontrol ettirin yok modeminiz arizalidir dediler uyumsuz dediler , yeni modem aldik her defasinda sonuc ayni kapatacakken acildi. 6 ay kadar kullandik nadir zamanlard internet hizi ve pingte sorunlar yasamadik degil ama kesilmeden kullandik.







    Evi tasidigimiz icin nakil basvurusunda bulundum. 2 gun icinde telefon hatti geldi fakat herzamanki gibi yine internet hatti yoktu. Standart turknet oyalamasi;







    Ariza kaydi acilir 48 saat icinde cozum ve donusten !! bahsedilir. Ne donen olur ne sorun cozulur 40 kere ararsiniz. Her cikan farkli sey soyler hatta bir tanesi genel ariza var bile dedi!! Ariza kaydi acilali 3 gun tasinali 6 gun oldu. Hala cozecekler. en ufak bir geri donuste yok!!!!







    Turknet pismanliktir nakil icin 10tl de faturaya yansitacaklar!!!! Taahhutten kurtulalim diye abone oldum ama pismanim!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk abone olduğum zamanlarda 70 Mbps hız alıyordum. (Bu ayın başlarında) AKN'yi geçmediğim halde hızım gün geçtikçe düşüyor. Şuan da 41 Mbps hız alabiliyorum. Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular bekliyoruz bakalım düzelecek mi?

    06.08.2017


    28.08.2017




  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    hocam hepimizde öyle. yoğun saatlerde acaip kesinti oluyor. bir kaç defa derdimi anlatmaya çalıştım ama olmadı.
    50mb hız alıyorum. dün akşam 14,94mbps hız ölçüm sabah 7 de tekrar ölçtüm 46,15mbps
  • Kimse de demiyor ki bunların sorumlusu Türk Telekom. Müşteri kaptırmamak için elinden geleni yapıyor Türk Telekom. Türk net bağlamaya gelen adam kendi ağzıyla söyledi ya, neymiş efendim arıza varmış, eğer Türk Telekom alırsam o arızayı çözerlermişmiş. Türk Telekom yüzünden 4-5 ay önce bağlatamamıştım, şimdi yeni adresimde tekrar başvuracağım bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar bağlamamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Az önce Turktelekom aradı sokakta bir arıza olmadığını söyledi. Ben ilk abone olduğumda 70 Mbps hız aldığımı ve kopmadan bağlandığımı söyledim. O zaman Turknet hızınızı düşürmüştür dedi. Aradım Turknet'ı hızı tekrar yükselttiler ama yinede 70 Mbps yapmadılar, isteseler 70 Mbps yaparlar ama yapmıyorlar.

    29.08.2017 şuan ki hızım.



    İlk abone olduğumda burada 73xxx kbps falan yazıyordu. Şuan 63071 kbps yazıyor.

    Dün müşteri hizmetleri aradığımda 43xxx kbps yazıyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Ağustos 2017; 14:7:57 >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.