Şimdi Ara

Turknet Adresimde Gigafiber Gorunmesine Ragmen Israrla Baglamiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Binama Gigafiber kutusu gelmiş bulunmakta. Fakat bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı, kendim şehir dışındayken adresimi rastgele kontrol edeyim derken, gigafiber altyapısının bulunduğunu öğrendim. 20 Haziran'da TurkNet'i aradım ve gigafiber altyapımın gözüktüğünü doğruladılar dilerseniz dönüşüm talebinizi iletebiliriz şeklinde söylendi. Ben de kabul ettim. Daha sonrasinda herhangi bir sekilde bana tarih vs. verilmedi tekrar arayip talebimin durumunu sorgulamak istiyorum dedim bana tarafiniza bilgilendirme saglanacak seklinde yanit verildi fakat hicbir sekilde bilgilendirilmedim.

En son 10 Ağustos'ta tekrardan aradım ve 2 aydır hiçbir gelişme olmadığını belirttim. İlgilenen kişi, talebinizi şu an göremiyorum, sanırım açılmamış, dedi. Dilerseniz tekrardan talep oluşturalım, dedi. Tekrardan talep oluşturduk ve hâlâ hiçbir şekilde Gigafiber için ne bir bilgilendirme ne bir tarih verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleDie -- 31 Ağustos 2026; 17:42:9 >

Birde dönüşüm gerçekleşmezse iptal etmek zorunda kalacağım deyin bakalım; belki faydası olur.

Aynen bu şekil çıkıyo. Yıllık olarak ödediğim için iptal edemiyorum edilebilse, çoktan etmiştim zaten. Bu kadar rezillik olmaz. Yıllık parayı alınca müşterilerini pek takmıyor gibi bu şirket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleDie -- 31 Ağustos 2026; 18:3:14 >

İptalde kullanılmayan aylar geri iade ediliyor.

Altyapı sorguyu nereden yaptınız?

Direkt kendi sitelerinden yaptım. İade hakkımın bulunduğunu öğrenmem iyi oldu valla. Eylül ayı içinde de aynı sorun devam edecekse, iptali basar çıkarım artık.

Turknet Adresimde Gigafiber Gorunmesine Ragmen Israrla Baglamiyorlarwww.turk.net
    Gigafiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - Turknet
    https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama

Gigafiber istiyorum kısmından değil direkt altyapı sorgudan bakın birde.

Aynı şekilde yine

O zaman hayallar Paris gerçekler Mokali durumu. Sıkıntılı.

Müşteri hizmetleri iptal edin bizi diye bağırıyor zaten.

Binada sizden başka Gigafiber abonelik başlatmak içinbaşvurup benzer durum yaşayan var mı?

Ya da yan veya yakın binalarda.

İptal edin veya etmeyin tercihlerine karışmıyoruz.Turknet Adresimde Gigafiber Gorunmesine Ragmen Israrla Baglamiyorlar 

hic bilmiyorum valla cevremdekiler napiyo

Sormakta fayda var.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı talebiniz ile birlikte DM'den paylaşabilir misiniz?

Arayan soran olmadı ki müşteri numaramız olsun. Ne beni ne de bana danışan arkadaşı.

O dönem iki yada üç fabrikası için bana danışan bir arkadaşa Türknet Metro tavsiye etmiştim. O zaman Vodafone Metro Ethernet ile ilgileniyordu. Siz yazınca kontrol ettim. Türk Telekom Metro bağlatmışlar.

• Evet, tekrardan Turknete ulaştım. Kontrol vs. sağlayacağız şeklinde talebim oluşturuldu. Talebime gelen cevap adresimde henüz fiber altyapı bulunmadığı şeklinde. Anlamadığım nokta fiber internet kullanıyorum zaten sadece gigafiber bulunmuyor onun içinse binaya gigafiber kutusu takılı nasıl altyapım bulunmuyor anlamadım. İsterseniz websitemizden gigafiber başvuru formunu doldurabilirsiniz dediler fakat ben websitesine girip adresimi sorguladığımda gigafiber altyapınız hazır diyor? Türk telekom müdürlüğüne giderek altyapı talep dilekçesi ne kadar gerekli?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.