Şimdi Ara

Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerlerim aşşağıdaki gibi çok çok iyi olmadığını biliyorum fakat 50 mb in üstünede çıkması lazım değilmi? biliyorsunuz 50 mb tanımlı modemde 40 mb hız alabiliyoruz türknette. 75-50 arasında ara değerler alan varmı forumda 60 66 vb. alan varsa hattım kaldırırmı bence zorlasa 75 ide kaldırır ama sormak istedim.

    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)

    edit:

    online işlemler menüsünden oluşturduğum kayıt doğrultusunda türknetten arandım ben tek kelime etmeden karşımdaki teknik ekip hızımı yükselteceğni söyledi hayran kaldım. tt de olsa 2 saat hikaye dinlerdik daha sonra hattınız güncelledim kontrol edermisiniz dedi modemem baktığımda 76 mb hız tanımlandığını gördüm teşşekkür edip konuşmayı sonlandırdım hepsi bu kadar. 8 senelik tt kullanıcısıyken tt de görmediğim hizmeti türknette gördüm. şuan türknete karşı inanılmaz bir güven içindeyim

    hat değerleri:
    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)

    aldığım hız:

    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)


    edit 2:

    upload hızımı 4 mb yükseltmiş bulunmaktayım

    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)


    edit 3:

    türknet %20 lik kesintiyi kaldırdıktan sonraki download ve upload hızları

    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nteacome20 -- 10 Mayıs 2017; 6:49:30 >







  • Zayıflaamnız yüksek ve denbesiz yani kablolama da sorun var. Şimdi 80Mbps hat destekliyor diye bu size verilen hızı kayıpsız alabileceğinizi değil 80Mbps hız porttan verilirse hattın oturarabileceği manasına gelir. Kablolamayı yenilerseniz düzelir 17a kullanıyorsunuz o zaman ~46-48Mbps civarı alabilrsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bina 1 senelik bile değil kendim elektronik öğrencisiyim ev tesisatımdan şüphem yok sorun varsa telekomun kablosundan var ki telekomun kablosuda evle beraber sıfır çekildi direkten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nteacome20 -- 27 Nisan 2017; 2:7:46 >
  • 72 Mbit e çıkarılmasını iste.

    O şekilde kullananlar var.
  • Ayni değerler ilk öngörülen hız 50 mbit di sürekli aramam ile 76 mbit olarak ayarladilar ve şu an 70 mbit hız alıyorum baskı kuramalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 77 deyim. daha hic. 61 üzerini hiz testinde göremedim.. ama kablodan falan degil.
    modeme gelen degerleri kbps cinsinden kbye yada mb ye cevirin.
    ben 77 gözükürken daha 8 mb yi gecemedim. kaldi ki kendi degerlerimle 9,5 u rahatlikla alabilmem gerekiyor.
    Görünmez bir limit var. bunu incelemek icin upload yapin upload kbps karsiligini vermiyorsa kb de.. cevirdiginiz de hiz limitini görürsünüz
  • Bir gün önce online işlemler menüsünden hızımın yükseltilmesi için talep bırakmıştım an itibarı ile türknetten arandım. Mh çok anlayışlı birisi çıktı ben tek kelime etmeden hızını yüksekticem dedi ki hayran kaldım tt de olsak 2 saat hikaye dinlerdik neyse hızı tanımladı benimde kontrol etmemi istedim girdim baktım 76 mb tanımlanmış. Eğer kopma sorunu olursa bizi tekrar arayabilirsiinz dedi teşşekür ettim ve kapatttım. sonuç ortada eğer değerleriniz iyiyse bi hakkınızı arayın derim ben tabi anlayaışlı bi mh de şart



    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)




  • Benim degerlerimde boyle 75 e sabitleyin dedim 50mbps destekliyor diyorlar.Siz sorgulama yapinca hattinizin destekledigi deger ne gorunuyor?


    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 29 Nisan 2017; 15:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 50 görünüyor sorguda
  • normalde zaten %20 hız kesintisi var

    bazılarında upload 4 o neden öyle onu çözemedik

    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)
  • Israrla 50den yukarı yükseltmiyorlar halbuki vodafone sorgulamasında 74mbps olarak gözüküyor , modem değerleride gayet iyi canlı destek üzerinden bir türlü geçemedim sizler nereden istekte bulundunuz ?
  • Valla Türknete başvurdum 1 hafta içinde geçiş yapacağım şuanlık 50 mbit tanımlandı ama hattım 78mbit'e kadar destekliyor. Haliyle bende 72 yada 75 mbit edin diyeceğim. 50 mbit tanımla sonra %20 hız kesintisi et insin 30 lara yani olmaz öyle. Hız kesilecekse hat destekliyorsa 75 edilir en azından düşer 60 lara en iyi haliyle.
  • Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)

    Şu değerler mevcutken ısrarla en fazla 50mbps verebiliriz diyorlar. Birde sanki karşısında salak varmışçasına "o değerler modeminizin alabileceği değerler hattınızla alakası yok" diyor
  • Selam arkadaşlar. Cuma akşamı Türknet'e aboneliği başlatmıştım, haftasonu, 1 mayıs falan derken salı günü evrakları kargoya verdim, çarşamba ulaştı, bugün 2 saat kadar önce aktivasyon tamamlandı. 2-3 günlük bir süre içinde aktive olması memnun etti fakat modem ayarlarına girdiğimde Turknet_VDSL kısmına SMS ile gelen kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdiğimde bağlantı kurulmadı, Turknet_ADSL e bilgileri girdiğimde ise 5-10 saniyede bağlantı sağlandı. Şu an eski internetim gibi 16mbit lik bir hız gözüküyor.

    Modemin internet ayarları kısmında şu bilgiler yer alıyor:

    Modulation Type ADSL_2plus
    Actual Rate(Up/Down) 797/16382 kbps
    Attainable Rate(Up/Down) 1071/21952 kbps

    Bağlantının ADSL olarak kurulduğu anlamına gelmez mi bu? Bu yazıları da kopyala-yapıştır yapmama rağmen müşteri hizmetleri ısrarla bağlantınız VDSL gözüküyor diyor. Ben VDSL e başvurmuştum, oturduğum yerde hızın böyle olması mümkün değil, daha önce evde bi ara dsmart internetim kafayı yemişti, 110mbit i, 14mb/sn indirme hızını görmüştüm. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 6 Mayıs 2017; 0:35:8 >




  • elberp E kullanıcısına yanıt
    bağlantınız adsl hocam isterseniz online işlemler den destek kaydı oluşturun 2 gün içinde dönüyolar mh leri o kadar bilgili değil bu işlerde herşeyi teknik ekip hallediyor
  • 1nteacome20 1 kullanıcısına yanıt
    Canlı destekten 3 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm, bi türlü ikna edemedim vdsl olmadığına. Modem ayarlarında böyle yazıyor, bağlantı da 16mbit diyorum, yine de bağlantınız vdsl diyorlar. Sonunda oluşturdular destek kaydını. İnşallah 1-2 gün içinde normale döner hız.
  • Merhaba,

    Bu değerler ile hattıma 100 Mbps hız tanımlamanız mümkün mü ?

    Desteğiniz için teşekkürler.
    Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar)
  • hızınıza hayran kaldım. biz akşamları 4 mbit le sürünüyoruz. müşteri hizmetlerindeki arkadaşın adı nedir acaba? onunla görüşsek de bizim işi de çözse.:)
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    hocam inan hiç aklımda değil :) siz oimden kayıt oluşturun dönsünler genelde anlayışlı kişiler çıkıyor teknik ekipte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nteacome20

    hocam inan hiç aklımda değil :) siz oimden kayıt oluşturun dönsünler genelde anlayışlı kişiler çıkıyor teknik ekipte

    kaç kere bıraktım. sonuç hep hüsran.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.