Şimdi Ara

TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
19
Favori
23.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi,1 AY BEDAVA

     TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS

     TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS



    Kampanya
    HIZ:16Mbps-100 Mbps arası alabildiğin hız
    Taahhüt yok.
    150 GB AKN
    Telefon hattı+1000 DK heryöne(Şİ,ŞA,UA1)
    Açılış ücreti Aktivasyon YOK

    Hepsi 59,99 TL.


    Kampanya bu LİNK üzerinden bilgilerinizi bırakarak yada,www.turk.net sitesinden hizmet Başlatma sihirbazından kendiniz yapıyorsunuz.

    Tabi, 32/64 ve 100 MB e kadar olan hızları kullanmak için VDSL2 yi destekleyen modem olması lazım.

    www.turk.net de Abonelik sihirbazının 3. ekranında girdiğiniz adres bilgileri yada telefon numarası üzerinden sistem kontrol ederek kaç hız alabildğinizi gösterecek. Aşağıdaki örnek'te 35 MB e kadar alan bir müşterinin gördüğü ekran görüntüsü yer alıyor. Bu değer sizin altyapınızın desteklediği maksimum değer. Bir fiyat farkı yok 100'e kadar hepsi 59,99 TL


     TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS



     TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS



    --------------------

    Koşulları ise,

    www.turk.net, sitesinden abonelik sihirbazından ilerleyerek, evrakların cıktısını alıp TurkNet'in belirttiği adrese evrakları gönderiyorsunuz. Eğer cıktı ile ugrasmam derseniz kredi kartınız ile 29 TL vererek TurkNet'in kargo ile size gönderimini sağlatabiliyorsunuz.

    Ayrıca, kredi kartınız ile otomatik ödeme talimati ile aylık faturalarınızı ödeyebiliyorusuz. Tam olarak spotify mantığı.

    Soru:Upload hızları nedir?
    Cevap:

    24576 Mbps download -2 Mbps Upload

    32768 Mbps download -2 Mbps Upload

    35840 Mbps download -2 Mbps Upload

    51200 Mbps download-2 Mbps Upload

    76800 Mbps download-2 Mbps Upload

    102400 Mbps download-2 Mbps Upload


    Soru:Kimler Yararlanabilir?
    Cevap:TurkTelekom'un olduğu her bölgeden yararlanılabilir. Normal bildiğiniz ADSL-ADSL2/VDSL hizmeti. Tüm diğer Firmalardan, TTNet,Vodafone,Doping vb lerden hiçbir işlem yapmadan otomatik geçiş yapabilirsiniz.

    Soru:Yeni taşındım Kampanyadan nasıl yararlanabilirim.
    Cevap:www.turk.net sitesinden satış sihirbazına giriş yaptığınızda sizi iki seçenek karsılıyor. "Sabit hattım var" ve "Sabit hattım yok" sabit hattım yok seçeneğini seçtiğinizde il-ilçe-mahalle gibi bilgileri girerek ilerliyorsunuz. Son ekranda alacağınız hızı görüyorsunuz Ardından güvenlik nedeni ile kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.(herhangibir çekim yapılmıyor.)Ardından adına özel evraklar oluşuyor çıktısını alıp gönderdiğinizde İlk önce ücretsiz olarak Telekom ekipleri telefon hattını çekiyor. Ardından ADSL-ADSL2/VDSL hizmetiniz açılıyor. Gerekli şifreler SMS ve MAİL yolu ile size iletiliyor.

    Soru:Sabit fiyat garantisi var mı?
    Cevap:TurkNet Özgür İletişim paketinde 150 GB bol Adil Kullanım Noktası’na sahip limitsiz internet ve aylık her yöne 1000 dakika telefon görüşmesi ayda 59.99 TL’ye sunuluyor. Aylık 150 GB limitinizi kullandığınızda hızının 3 Mbps’e düşürülür ve ay sonuna kadar bu hızda kesintisiz internet hizmeti almaya devam edersiniz. Aybaşında ise yeniden 150 GB limitiniz tanımlanır ve altyapınızın desteklediği en yüksek hızda internet hizmeti almaya devam edersiniz. 1000 dakika telefon görüşmesi ile Türkiye içindeki cep telefonlarını, sabit ev ve iş telefonlarını, 444’lü numaraları ve birinci kademe yurtdışı ülkelerini arayabilirsiniz. 1000 dakika aylık kullanımı geçtiğinizde ise dakika başına ücretlendirme yapılır. TurkNet ile aylık 1000 dakika telefon kullanım limitinizi geçmediğiniz takdirde kesinlikle sabit fiyat garantisi vardır ve ayda sadece 59.99 TL ödeyerek, en bol ve hızlı interneti, 1000 dakika gibi yüksek telefon görüşme süresi ile birlikte sabit fiyattan kullanırsınız.

    Soru:Neden yalın internet yok?
    Cevap:TurkNet’te yalın fiyatına her şey dahil hizmet anlayışı var. Sektör ortalamasının çok üstünde olan 150 GB AKN’li limitsiz internet hizmeti, daha yüksek hız için ekstra fiyat talebi olmadan her şey dahil 59.99 TL’ye satışa sunuluyor. Bununla da yetinilmeyip ev telefonu ihtiyacı düşünülerek ve yine herhangi bir ekstra ücret istemeksizin ayda 1000 dakika her yöne görüşme hediye ediliyor.

    Soru:Kurulum ve aktivasyonu siz mi yapıyorsunuz?
    Cevap:TurkNet, internet hizmetinizi, aktive edildiği andan itibaren anında kullanmanızı istiyor. TurkNet web sitesinde modem kurulumu ve ayarları hakkında detaylı açıklamalar yer alıyor. Kolayca kurulum yaparak anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 0850 288 80 80 nolu 7/24 Çağrı Merkezi üzerinden, modem kurulumu için yardım alabilirsiniz.

    Soru:Modem veriliyor mu?
    Cevap:TurkNet’in Özgür İnternet paketinde modem teklifi bulunmuyor. Ancak, başvuru sırasında dilerseniz talep ederek ve tek seferlik ödeme yaparak anında modem satın alabilirsiniz. Modeminiz kargo ile size gönderilecektir. Modem tak çalıştır özelliklidir ve bağlantılarınızı yapar yapmaz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz

    Soru:Başka bir operatörde taahhüttüm var, ne yapmalıyım?
    Cevap:Eğer başka bir operatörde taahhüttünüz devam ediyorsa, taahhüt bozma bedelinizi hizmet almış olduğunuz servis sağlayıcı arayarak öğrenebilirsiniz. TurkNet’in avantajlı, hızlı ve bol teklifinden yararlanmanız için taahhüt istemediğini tekrar hatırlatırız.

    Soru:Diğer firmadan doğan taahhüt bozma bedeli karsılanıyor mu?
    Cevap:Şuan için karşılanmıyor.

    Soru:Aktivasyon süresi ne kadar?
    Cevap:Islak imzalı sözleşme TurkNet’e ulaştıktan itibaren 3 ila 5 iş günü içinde aktivasyon işlemlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Bu sürenin uzamaması için TurkNet tüm imkanlarını kullanıyor ancak dönem dönem hizmet taşınacak operatör kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. TurkNet, bu gibi durumlarda işlemlerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumla irtibata geçiyor ve konuyu takip ederek hızlandırma adına ne gerekiyorsa yapıyor.

    Soru:Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone abonesiyim telefon hattım var..Turknet telefon hattı olan her yere hizmet veriyor değil mi?
    Cevap:Aynen öyle:)

    Soru::Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone dan Turknete geçişte interneti beklemek istemiyorum..geçiş hemen sağlanıyor mu?
    Cevap:Geçiş hemen sağlanıyor.Herhangibir kesinti yok.

    Soru:Şu anda xxxx mb civarı ttnet hızı alıyorum.Tuknete geçtiğimde hızım düşer mi?
    Cevap: Hız alt yapı ile ilgilidir. O altyapı ile o hızı alıyorsanız. O hızı almaya devam edersiniz.

    Soru:Taahhüt gerçekten yok mu, nasıl oluyor bu?
    Cevap:Evet, TurkNet’te gerçekten taahhüt yok. Memnun kalmadığınız an hiçbir ek bedel ödemeden aldığınız hizmeti iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz. TurkNet’te bayi kanalı, satış ofisi gibi maliyetler yok ve çağa uygun, kontrolün tüketicide olduğu internetten satış yöntemleri kullanılıyor. Bu sebeple taahhütsüz 150 GB bol AKN’li limitsiz internet ve ayda 1000 dakika telefon hizmeti, her şey dahil 59.99 TL gibi avantajlı bir fiyatla tüm TurkNet’lilere sunulabiliyor.

    Şimdilik benim aklıma gelen sık sorular bunlar geldikçe update ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 12 Ekim 2016; 9:26:22 >



  • Kayıt yaptırdım hemen. Hattım 75mbps destekliyormuş. Ama şu an evrakı yazdıramıyorum sayfa hata vermiyor. Sanırım geçici bir sorundur.
  • Benim hattım 100 mbit destekliyor ama 51mbit destekliyor dedi Türknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bilgi TürkTelekom'un webservisinden alınıyor. 51 Çıktı ise max alınacak rakam odur dostum.
  • Bu arada ilk mesajda upload hızlarını güncelledim.
  • Gelecek ay türktelekom taahhüt'üm bitiyor 100/4 olan paket çok cazip geldi ama 150gb kota bana yetmez biraz fiyat farkıyla 250gb tarzı paketler çıkarırlarmı acaba?
  • 150 gb daha fazla akn alınabiliyor mu?
  • Türknetten beklenen kampanya taahütümüz biter bitmez türknetteyiz.Birde kotasız veya yüksek kotalı tarifelerde koysa süper olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    Bilgi TürkTelekom'un webservisinden alınıyor. 51 Çıktı ise max alınacak rakam odur dostum.

    Hat değerlerim bu şekilde
    Edit: Türk Telekom'u aradım onlarda 51mbit dedi
    Vodafone un sorgulama sitesindede 51 çıkıyor :)

    Bu mesaja eklenen görseller:

     TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL TAAHHÜTSÜZ+60 TL BONUS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 16 Haziran 2016; 16:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    ek AKN satın al şuan için yok. Ancak 200 GB olan pakete geçiş yapılabiliyor. +10 TL ekleniyor. Oda mevcut müşteri için geçerli. Yani abone olunduktan sonra Çağrı merkezini arayarak 200 update edebiliyorsunuz

    sık sorulan sorulara da ekliyorum sorunu
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Şuan için mevcut müşteri için max 200 Gb var talebe göre çıkarabilirler de ancak suan için çıkarırlarsa direk haber veririm buradan
  • hız sorgulamanın yapıldığı sihirbazı bir türlü bulamadım link paylaşabilir misiniz?
  • Mevcut aboneler beklemede
  • espesito kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik-1/

    bu sayfada isim soy isim E-pposta doldurduktan sonraki ekranda bilgileri doldurmaya devam edin. 3. sayfada bu bilgiler kontrol edilerek hız gösterilecek. eğer bir ibre hız gösterilmezse o zaman sadece ADSL destekliyor demek
  • Eski üyeler 150 GB'a fiyat farkı olmadan upgrade edebilmişti. Acaba hız için de aynısı olur mu?

    Bir de hattımızın desteklediği hızı görmek için pratik bir yol var mı?
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    aynısı olacak bedelsiz hız yükseltilecek diye bilgi verdiler. Şuan için yok dostum. Ekranlar kapalı olduğu için göremiyoruz. Ancak ana sitede abone olur gibi yapıp sabit hattım yok seçeneği ile ilgili adresdeki hızı görebiliriz. Şuan ben böyle bir çözüm var. Ancak direk olarak sorgulama için ekran açılacaktır.
  • Teşekkür ederim cevap için. Süper gelişmeler.
  • enpara yı kabul etmiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik-1/

    bu sayfada isim soy isim E-pposta doldurduktan sonraki ekranda bilgileri doldurmaya devam edin. 3. sayfada bu bilgiler kontrol edilerek hız gösterilecek. eğer bir ibre hız gösterilmezse o zaman sadece ADSL destekliyor demek

    ben denedim ama "Seçilen adresteki altyapı hizmet vermeye uygun değildir." yazısı çıktı. ilginç :(
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    50 Mbit/s üstü AKK siz tarifeniz varmı? Varsa fiyat?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.