Şimdi Ara

Türknet 1 haftadır hizmet vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta önce yeni eve taşındım hattımı nakil yaptırdım güyya ama dsl sinyali yok arıza kaydı açıyorum çözüldü diye kapatıyorlar ekip istiyorum parası neyse verelim diye yok iyice sinirlerim bozuldu elektrikçiler de hattı bulamıyorlar telekomcular güyya hattı bağlayıp gitmiş hattımızı tespit edemiyoruz. ne yapahım muhattap bulamıyorum rezillik resmen canım sıkıldı !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kapat gitsin turknet te muhatap bulamazsın
  • Valla diğer evde memnumdum ne zaman ki taşındım o zaman türknet bitti eüer kendi evin varsa altyapın iyiyse türknet fakat benim gibi kiracıysanız türknetten uzak durun sinir ettiler beni şerefsizler mecburen ttnete geçeceğim galiba lanet olsun !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    ankastre kutuya uç bırakılmış olabilir nakil olduğu için kuruluma gelmezler. Bir kontrol edin uç var mı isminizin yazdığı bir kağıt

    yoksa

    Dsl ışığı ve çevir sesi yok diye talep açın içine de tt ekipleri uç bırakmaya gelmiyor eliTT ekip gönderin yoksa gelmeyecekler diye not düşün
  • Hocam valla telekomcu herif hattı direkt bağlayıp gitmiş normalde dediğin gibi boşta.bırakıp üzerine not bırakması lazım elektrikçi 1 saat uğraştı hattı bulamadı ttnetin yaptığı bir sabote kesin özellikle hattım bulunmasın diye bağlamış gitmiş şerefsiz türknet aradı yarın elit ekip gelip bakacakmış inşallah halleder yoksa mecburen arapnete geçeceğim başka türlü netim olmaz lanet olsun !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.