Şimdi Ara

++++TÜRKMEN TV'DE FİLM ZAMANLARI++++ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.411
Cevap
0
Favori
273.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Guardian


    quote:

    Orjinalden alıntı: osmanyagan

    quote:

    Orjinalden alıntı: Guardian

    dün akşam bad boys vardı

    ya hocam iyi demissin guzel demissin de eger imkanin olursa film oynadigi zaman buraya yazarsan daha iyi olur, cunku o anda bilgisayarin basinda olup takip edenler olabiliyo..


    Eğer bana bi tane bilgisayar hediye edersen bende eve kurup anında buraya yazar ve sizi haberdar ederim

    eyvallah hocam zaten az cok tahmin etmistim ama gene de tutamadim iste kendimi kusura bakma




  • önemli diil
  • Hannibal'in Arapça alt yazılı olduğu mesajımda zaten belirtilmiş.
  • Bu akşam gladyatör arapça alt yazılı olarak var.Bilginize...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NetX

    Pazar Günü FAHRENHEIT 9/11 varmış.
    Duyurulur


    NetX, Haber için çok teşekkürler.

    Ayrıca bir eklemede ben yapayım FAHRENHEIT 9/11 Türkçe verilecek
  • Aynı gün ATV'de de veriliyor.
  • FAHRENHEIT 9/11 bu tam olarak kaçta başlayacak?
  • Unutmadan Pazartesi, Terminal Türkçe alyazılı olarak verilecek ;)
  • bu akşam küp var, türkçe dublaj tırsmayanlar izlesin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WPL

    bu akşam küp var, türkçe dublaj tırsmayanlar izlesin

    ben izlemiştim bu filmi o küp senin bu küp benim dolaşıyo adamlar tabi bu arada içlerinde fani olanlarda yok değil haniii




  • Küp 1 mi Küp 2 mi var?
  • Gerilimmi bu Küp ben izlemedim daha önce
  • Bu filmlerin tam başlama saati genelde kaç oluyor.Tamam akşam yazmışınızda akşam kaçta?Bi ara denk getiriyodum saatleri unuttum şimdi.
  • arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bu kanalın logosu nasıl bi şey birde frekansını öğrenmek istiyorum. Bu sorular size komik geliyo ama çift çanağım olduğu halde türkmen tv diye bişeyi anımsıyamadım

    şimdiden teşekkürler
  • gene kusuruma bakmayın ama ben aganigi aganigi kanalı bulamadım yani şöle cd den izlediğimiz tarzda filmler sabahtan akşama kadar hatunlar göğüs gösterip telefonla bi takım figürler yapıyolar bildiğiniz böle hoş güzel kanallar varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler(yani sadece göğüs göstermeyen vurdulu kırdılı)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shane

    gene kusuruma bakmayın ama ben aganigi aganigi kanalı bulamadım yani şöle cd den izlediğimiz tarzda filmler sabahtan akşama kadar hatunlar göğüs gösterip telefonla bi takım figürler yapıyolar bildiğiniz böle hoş güzel kanallar varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler(yani sadece göğüs göstermeyen vurdulu kırdılı)


    hotbird uydun varsa multiler var ayrıca xxl ve spice platinium var ama hepsi şifreli kanaldır.
    Ayrıca türkmentvyi izlemek için yaa uydu alıcına network tarama yaptır tüm kanal listeni güncellesin yada easpromo kanalında allta ve üstte kanalların frekans ları yazıyor sürekli ordan bak daha olmadı internette frekans listesi veren yerleri araştır daha ne diim.




  • Bu akşam türkçe dublajlı olarak Küp 1 vardı.

  • TÜRKMEN TV 'de yine çok güzel filmler var. Ama tarihleri belli değil. "YAKINDA VİZYON FİLMLER KUŞAĞINDA" diye tanıtıyorlar. Bunlardan bazıları : ÖLÜLER ÜLKESİ, BATMAN BAŞLIYOR, DA VİNCİ ŞİFRESİ, DÜNYALAR SAVAŞI, KIYAMET MELEKLERİ...

    The Da Vinci Code :
    Tür
    Polisiye / Gerilim / Dram
    Gösterim Tarihi
    19 Mayıs 2006
    Yönetmen
    Ron Howard
    Senaryo
    Akiva Goldsman , Dan Brown (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni
    Salvatore Totino
    Müzik
    James Horner
    Yapım
    2006, ABD
    Oyuncular
    Tom Hanks (Robert Langdon) , Jean Reno (Müfettiş Bezu Fache) , Audrey Tautou (Neveu) , Alfred Molina (Bishop Aringarosa) , Ian McKellen (Sir Leigh Teabing) , Paul Bettany (Silas)


    Simgebilimci Profesör Robert Langdon'a bir toplantı için Paris'tedir. Gece oteline gelen bir telefonla polis tarafından Louvre müzesine çağrılır. İsa'nın Son Yemeği'nin sergilendiği salonda bir cinayet işlenmiştir. Kanının son damlasıyla cinayet mahalline şifreli ipuçları bırakan kurban, Langdon'u aynı gün telefonla aramış bulunan Müze müdüründen başkası değildir.

    Polis müfettişi Bezou Fache için Langdon sadece şifreleri çözecek isim değil, potansiyel katilin ta kendisidir. Fransız polisinin şifre çözme uzmanı genç ve güzel Sophie Neveu olaya karıştığında, herşey, göründüğünden çok daha karmaşık ve tarihin akışını değiştirebilecek bir sırrın etrafında düğümlenmeye başlayacaktır.

    Dan Brown'un histeri derecesinde çok satan kitabından uyarlanan Ron Howard imzalı filmde Langdon'u Tom Hanks'in, Fransız Müfettiş Fache'ı ise Jean Reno'nun canlandıracak olması gibi sürprizler var.

    Dünyalar Savaşı

    War of the Worlds

    Tür
    Dram / Gerilim / Bilim Kurgu
    Gösterim Tarihi
    1 Temmuz 2005
    Yönetmen
    Steven Spielberg
    Senaryo
    David Koepp , Josh Friedman , H.G. Wells (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni
    Janusz Kaminski
    Müzik
    John Williams
    Yapım
    2005, ABD , 116 dk.
    Oyuncular
    Tom Cruise (Ray Ferrier) , Justin Chatwin (Robbie Ferrier) , Dakota Fanning (Rachel Ferrier) , Tim Robbins (Ogilvy) , Miranda Otto (Mary Ann Ferrier) , David Alan Basche (Tim) , James DuMont , Yul Vazquez (Julio) , Daniel Franzese , Cass Asher (Onbaşı Benjamin Russell)


    Ray Ferrier hayatı hiç de yolunda gitmeyen, düşük bir gelirle ailesini ayakta tutmaya çalışan, New Jersey'li sıradan bir adamdır. Günün birinde uzaylılar üç ayaklı dev savaş araçlarıyla istilaya gelirler. Ray başta kızı olmak üzere ailesini hayatta tutmak zorundadır.

    Orson Welles tarafından radyo piyesi olarak da sunulan ve tüm Amerika'yı Marslıalrın istilası gerekçesiyle paniğe sürükleyen H.G.Wells'in kült bilim kurgu romanı Dünyalar Savaşı bu sefer devasa bir bütçeyle çekildi.

    200 milyon dolara yaklaşan bütçesiyle dünyanın en pahalı yapımı olan filmin en büyük silahının dahi yönetmeni Spielberg olduğuna şüphe yok. Bir de fragmanları dahil bugüne kadar hiç bir karesinde tek bir uzaylının yer almayışı ile tansiyonu haddinden fazla yükseltmiş olması.


    Kıyamet Melekleri

    Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

    Tür
    Gerilim / Aksiyon / Polisiye
    Gösterim Tarihi
    21 Mayıs 2004
    Yönetmen
    Olivier Dahan
    Senaryo
    Luc Besson
    Görüntü Yönetmeni
    Alex Lamarque
    Müzik
    Colin Towns
    Yapım
    2004, Fransa / İtalya / İngiltere , 100 dk.
    Oyuncular
    Jean Reno (Komiser Niemans) , Benoît Magimel (Reda) , Christopher Lee (Heinrich von Garten) , Camille Natta (Marie) , Johnny Hallyday (Keşiş) , Gabrielle Lazure (İsa'nın karısı) , Augustin Legrand (İsa) , Serge Riaboukine (Peder Vincent) , André Penvern (Peder Dominique)


    Komiser Neimans, bir manastırda bulunan ceseti araştırmaktadır. Kurban, bir ritüel sonucu öldürülmüştür ve bir tür adak gibi görünmektedir.

    Bu arada genç polis Reda, ıstıraplı ve garip bir adamı soruştururken, adamın DNA yapısının İsa'nınkiyle aynı olduğunu farkeder. Bu İsa reenkarnasyonuyla Neimans'ın cinayet soruşturması arasında bir bağlantı olduğunundan şüphelenen Reda, Neimans'la birlikte olayları araştırmaya başlar.

    Tüm bu işaretler, yaklaşan kıyameti mi haber vermektedirler?

    Ölüler Ülkesi

    Land of the Dead

    Tür
    Aksiyon / Gerilim / Korku
    Gösterim Tarihi
    5 Ağustos 2005
    Yönetmen
    George A. Romero
    Senaryo
    George A. Romero
    Görüntü Yönetmeni
    Miroslaw Baszak
    Yapım
    2005, Kanada / Fransa / ABD , 93 dk.
    Oyuncular
    Asia Argento (Slack) , Dennis Hopper (Paul Kaufman) , Simon Baker (Riley Denbo) , Robert Joy (Charlie Hauk) , John Leguizamo (Cholo DeMora) , Phil Fondacaro (Chihuahua) , Pedro Miguel Arce (Pillsbury) , Krista Bridges (Teahouse) , Alan Van Sprang (Brubaker) , Jonathan Walker (Cliff Woods) , Christopher Russell (Barrett) , Sasha Roiz (Manolete)


    Topyekün bir felaket sonucu tüm medeniyet yok olmuş, ölüler ise sağ kalanlardan intikam almak için geri dönmüştür. Zombilerin sayısı artık yaşayanlardan fazladır. İnsanlardan sağ kalan görece küçük bir topluluk yüksek duvarlarla korunan bir şehirde yaşamaktadır. Şehrin ileri gelenleri Fiddler’s Green denilen merkezde refah içinde yaşarlarken, sıradan halk sefalet içindedir.

    Lider Paul Kaufman demir yumrukla yönettiği şehirde kimsenin gözünün yaşına bakmamaktadır. Dead Reckoning isimli yürüyen kale şeklindeki bir araç zaman zaman şehir duvarlarının dışına çıkıp devriye gezmektedir. Aracın yaratıcısı ve komutanı Riley Denbo halkın sevgisini kazanmış bir efsane olsa da Kaufman'la aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu en yakın arkadaşı Charlie Houk ile birlikte tutuklanır. Hapiste sokak kızı olan Slack ile tanışırlar. Dead Reckoning yönetimi ikinci komutan Cholo DeMora'ya kalır. DeMora Kaufman'a savaş açar.

    Peki insanlık elinde kalan son kalede güç için savaşırken asıl tehdidin duvarların dışındaki sonsuz sayıda zombiden geldiğini unutmanın bedelini nasıl ödeyecektir?

    Kült yönetmen George Romero, Yaşayan Ölülerin Gecesi ile başladığı zombi serisine uzun bir aradan sonra, bu dördüncü filmle devam ediyor.

    Batman Başlıyor

    Batman Begins

    Tür
    Macera / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
    Gösterim Tarihi
    17 Haziran 2005
    Yönetmen
    Christopher Nolan
    Senaryo
    David S. Goyer , Christopher Nolan , Bob Kane (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni
    Wally Pfister
    Müzik
    Hans Zimmer , James Newton Howard , Ramin Djawadi
    Yapım
    2005, ABD , 140 dk.
    Oyuncular
    Christian Bale (Batman) , Michael Caine (Alfred) , Gary Oldman (Dedektif Gordon) , Katie Holmes (Rachel) , Liam Neeson (Henri Ducard) , Morgan Freeman (Lucius Fox) , Ken Watanabe (Ra's Al Ghul) , Cillian Murphy (Dr. Jonathan Crane/Korkuluk) , Tom Wilkinson (Carmine Falcone) , Rutger Hauer (Richard Earle)


    Gotham'ın koruyucusu Batman, modern zamanlarda beşinci kez sinemaya dönüyor. Christopher Nolan'ın yazıp yönettiği bu filmde daha önce anlatılmış olan öykülerden farklı olarak bu kez yarasa adamın kariyerine ilk başladığı yıllar konu alınıyor.

    Genç Bruce Wayne, multi milyoner ailesinin bir gece şehrin sokaklarında trajik bir şekilde öldürülmesinin ardından intikam yemini eder. Dünyayı dolaşarak suçla savaşmanın yöntemlerini öğrenir ve Gotham şehrine geri döner. Suçlularla savaşmak için yüreklerine korku salmaya karar verir ve bir sembol arar. Aradığı totemi, malikanesinin altındaki yarasa mağrasında bulur. Yüksek teknolojiyi de yanına alarak suça karşı sıfır tolerans ile savaşını başlatır. İlk hedefi, şehirdeki kokuşmuş düzenin kendisi olacaktır.

    Büyük ölçüde, Frank Miller'ın yıllar önce yazdığı Batman: Year One isimli kült çizgi romandan esinlenerek yaratılan serüvende, kara şövalyeyi bu kez Christian Bale canlandırıyor.




  • Bu akşam saat 20:00' de MAD CİTY ( ÇILGIN ŞEHİR) var.

    Çılgın Şehir
    Mad City

    Tür
    Dram / Gerilim
    Gösterim Tarihi
    20 Şubat 1998
    Yönetmen
    Costa Gavras
    Senaryo
    Tom Matthews , Eric Williams
    Görüntü Yönetmeni
    Patrick Blossier
    Müzik
    Thomas Newman , Philippe Sarde , Gary G-Wiz
    Yapım
    1997, ABD , 114 dk.Oyuncular
    John Travolta (Sam Baily) , Dustin Hoffman (Max Brackett) , Mia Kirshner (Laurie Callahan) , Alan Alda (Kevin Hollander) , Robert Prosky (Lou Potts) , Blythe Danner (Byn. Banks) , William Atherton (Malt Dohlen) , Ted Levine (Şef Lemke)
    Sam Baily bir müzede güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Bütçe kısıtlamasına giden müze yöneticisi ilk olarak Sam'in işine son verir. Sam işine geri dönmek için her yolu dener ve bazı kişileri müzede rehin alır. Bu sırada çok başarılı bir muhabir olmasına rağmen Newyork tan sürülmüş olan Max Brackett da müzededir ve hikayeyi ele alır. Haber kısa zamanda tüm ulusun konuştuğu bir niteliğe bürünür. Haber sadece hikayenin kendisidir. Neden olduğu ve arkasındaki gerçek insanlar işlenmemektedir.




  • 1-bu sayfada türkmen tv için bu kadar adam var git easpromodan mı bak yada netten araştır mı? diyosunuz o halde beykide salloyosunuz şöle böle filmler var diye ben yerinizde olsam uydumun infosundan bakar ve yazardım çok yardımcı oldunuz saolun.
    2-sanırım şifesiz hotbirdde aganigi naganigi kanlı yok söylediğinizden bu anlaşılıyo
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.