Şimdi Ara

Türklerin Anadoluyu Haketmediği Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tarih boyunca burada yaşayan milletler türlü eserler bırakmışlar biz ise anca cami yapmışız şimdide sadece adım başı site ve avm yapıyoruz
    sanata,kültüre,bilime dair hiç bir şey yok
    yakın geçmişten itibarende değişen bir şey yok
    her yanımız denizle çevrili ama değerlendirmiyoruz
    boğazı,yer altı yer üstü kaynaklarını,iklimini,coğrafi konumunu.. vs. hakkını veremiyoruz
    biz aslında orta asyada kalmalıydık hem kafamız daha rahat olurdu 50 tane düşmanla uğraşmazdık
    veya afrikada arabistanda duraklayıp ordaki arapların yönetimini yapardık tarihteki başarımız çinle başedebilmek ve arapları yönetebilmekti ne de olsa.

    Türklerin Anadoluyu Haketmediği Gerçeği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 17 Mart 2017; 11:3:17 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Bu herif Turk mu ki genelleme yapiyoruz?



    Benim icin Turk milleti Romalilar gibidir, nasil su an Italyada bir tane Romali kalmadiysa, Turkiyede de 1 tane turk kalmamistir. 1071den bu yana anadoluya gelen turk nesli ve daha onceside araplastirilmasiyla kulturu de yok olmustur.

    Dolayisiyla Anadoluda yasayan milletlere Turk denmesi aslinda hatadir.

    Nasil almanyada yasayanlara germen fransada yasayanlara frank demiyorsak, anadoluda yasayan irklara da tur denmesi yanlistir. Degillerdir cunku.

    Isteyen istedigi kadar tengri desin avatarina kubilayin, metenin resmink koysun.

    Turk degilsiniz, ne genetik ne kulturel olarak.

    Orta asyadan gelen saf turk irki islamla karsilasmasindan bu yana araliksiz bir kulturel erozyona ugramistir. Anadoluda yasayan bu melez irkin, sahip oldugu sorunlar da bununla baglantilidir.



    Sonuc olarak; Anadoluyu turkler hak etmedi demek yanlistir. Anadoluyu turkiyelilerin hak etmedigi demek daha dogru olacaktir.



    Turk =/= Turkiyeli

    Kulturel ve etnik erozyona ugratan osmanliydi adeta turklugu silip atan arapci anlayisi benimseyen bir devletti. Bunun en buyuk kaniti kendi etnik yapisini din adina silen unutan bir mevcut halkin su an var olmasi oyle ki Turk tarihini bu osmanli savunuculari sadece 1000 yildan ibaret oldugunu soyluyorlar gokturkleri bilge kaanlari kultiginleri Turk olarak gormuyorlar Turkluk kavramida degisime osmanli ile baslamistir



    Ayrica almanya germen karsilastirmasi yanlis olmus almanya safligini en yuksek yuzde ile koruyan nadir avrupa topluluklarindan saf oglu saf germen sayisi gayet yuksek yuzdeyle bugun var. Rusya keza oyle.



    Ispanyol ve ingilizler bir derece karisik.



    Kisacasi en cok yozlasmayi Turkiye osmanli sebebiyle yasamis bugun bu topraklarda turk olmamasinin en buyuk sebebi. Hem kulturel hem de ne kadar devsirme topluluk varsa karistirmis zira fransiz ihtilalindende en cok osmanli etkilendi



    %15 ~20 yi gecmiyordur Turkiye gercek Turk nufusu, canakkale toroslar antalya karaman kahramanmaras mugla gibi sadece bazi illerde gercek anlamda oldukca az Turk populasyonu hakim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 17 Mart 2017; 11:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda gerçek Türk nufusu diye birşey çıkardınız ilerleyip gidiyorsunuz. Osmanlı'ya arapçı demeniz ayrı bir komiklik. O zamanki Türk nufusu gereği müslümanlığı yayıp daha sonra halifeliği alıp temsilcisi haline gelmiş bir devlet. Londra'ya gidin ingilizlerin azınlık olduğunu göreceksiniz. Atatürk'ün dediği gibi kendini Türk hisseden herkes Türk'tür. Kimse o şu bu Türk değil diyemez.
  • durumumuz hız sınırsız otobanda 30km ile gitmek gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.