Bu topraklarda saf ırk yok.Has Kürtler sarışın mavi gözlü olur.Urfa Mardin taraflarına bakın.Has Kürtler burada azınlıktır. O kapkara Kürtler Ortadoğu’da farslarla,Süryanilerle,Araplarla karışmıştır.Kars Ardahan gibi yerlerdeki Kürtler çoğunlukla Ermenilerle karışmıştır.Zaten Ermenilerle kuzeydoğu Kürtleri birbirine benzer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkler ile Kürtleri Ayırt Edemiyorum (2. sayfa)

-
-
Ayırt edemezsinki zaten,benim babam türk annem türk annemin annesinin babası türk annesi kürt.Yani evlenmeyle karışıyo artık genler,dershanede bi arkadaşım vardı sarışın mavi gözlü kıvanç tatlıtuğ gibi bi şeydi burdaki kör müsün diyenlere göstersem %100 kürt olduğuna inanmazlardı
-
Ben varımquote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Türkiye’de Türk fenotipine uyan kaç tane Türk var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şahsen ayırt edemiyorum.
Kürdüm ve sülalem soy ağacında falan Türk yok, sadece Kürt Kürde evlilikler yani. Tipimi Türklerden ayırt eden bir özelliğim yok gibi geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin ben kafanızı arkadaşlarım var 2 tane birisi bembeyaz yeşil gözlü bir kız obur erkek olan da bildiğin izmir alsancak tipi beyaz gene.2side onayli kurtler bütün aileleri gibi. Ben mi ? Annem azerbaycanlı erivan göçmeni dedeleri ermenistandan kacmak için gelmiş turkiyeye. Türküm diyenden daha turklerdir. Bembeyaz olanda olsada esmerlerde var ailemizde bu dönemde bunları tartışıp kibir yapan salaktır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizim ailede sizin saydığımız 2 türden mevcut annem oğuz türkü dediginiz dayımlar keza esmer yani bu zamandan sonra %100 ırk tespiti yapandan kuşku duyarım önemli olan ne hissettiğin
Çok saçma Burdurlu ve Samsunlu iki arkadaşım da çok esmerler orda Kürt’ün ne işi var?
kız çok tatlı geldi gözüme ya kimmiş bu
Lo sen kimi ayırt edemiyırsın
quote:
Orijinalden alıntı: cammyywhitee
kız çok tatlı geldi gözüme ya kimmiş buTürkü Turan
Kızın adı soyadı bile yetiyor.
-
Serdar Ortaç, İlber Ortaylı, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Manço ve Tarkan'da buna örnektir. Özellikle Serdar Ortaç tamamıyla Türk fenotipini yansıtır. Ve bu örnekler uzar hocam. Aklıma geldikçe eklerim.
Bunlar ayrıca çok alımlı insanlar gibi görünebilir. Bunun nedeni ünlü olmalarından kaynaklıdır. Öte yandan Türkler güzel bir ırktır. Zaten Çin ve Ermeni kaynaklarda da böyle geçilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2020; 17:17:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins
Çok saçma Burdurlu ve Samsunlu iki arkadaşım da çok esmerler orda Kürt’ün ne işi var?çoğunlukla dedim. illa kürt olmak zorunda değiller. ataları doğudan göçmüş olabilir ya da olmayabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Göz-TÜRK FENOTİPİ:
Bazı özellikler: Badem göz ve çekik göz. Açık kahve saç, kahverengi saç, sarımsı saç yapısı. Genellikle açık kahve göz, koyu kahve, bazen renkli gözlülük. Narin burun yapısı. İnce dudaklar. Dişlerde bozukluk olma ihtimali ve çürümeye meyillilik. Büyük el ve ayaklar. El parmakları uzun olabilir. Kollar uzundur. Ayak parmakları ise orta parmak biraz daha uzundur. Bilekler ince olur. Gövde geniş ve estetik olur. Bacaklar gövdeye kıyasla daha uzun olabilir. Atletik vücut yapısı hakimdir. Ayrıca kol yapısının uzun olmasından dolayı iyi kılıç sallamalarının çıkarımını yapabilirsiniz. Bu doğru bir çıkarım olur. Kafa arkası biraz eğimli olur. Boy değişkenlik gösterir. Kimileri çok uzun boyludur. Kazaklarda buna rastlayabiliriz. Kimileri normal bir boya sahiptir fakat kısa diyemeyiz. Erkeklerinde sakallar seyrek olur veya normal bir şekilde çıkar. Asla yoğun ve sert bir sakal yapısı yoktur. Türkler kıllı olma konusunda değişiklik gösterir. Net bir şey yoktur. Misal Oğuz Kağan destanında Oğuz çok kıllıdır. Öyle ki göğüslerinden kıl taşar ki bu biraz destansılaştırmadır. Ne kadar erkeksi olduğu anlatılmak istenmiş olabilir. Fakat demek ki yinede bir kıllılık varmış. Kaşlar etkileyicidir. Fakat yoğun değildir. Değişik kaş yapısı hakimdir. Çene yapısı incedir. Yüz yapısı yuvarlak veya kalptir.
KÜRT FENOTİPİ:
Bazı özellikler: Geniş ve büyük göz yapısı. Gözler siyah ve renkli olmaya eğilimlidir. Saç siyah veya koyu kahve olur. En eski genlerde sarışınlık ve renkli gözlülük hakimdir. Dudaklar büyük veya normal olur. El ve ayaklar normaldir. Kemik yapısı kalındır. Parmaklar uzun veya kısa kalın olabilir. Kıllı bir ırktır. Sakallar gür ve serttir. Kaşlar kalın ve nettir. Boy kısa veya normaldir. Kafkas karışımı varsa uzun olabilirler. Çünkü Kürtler İran temelli bir ırktır. Bu sizi yanıltmasın. Kafa yapıları arka kısım biraz yuvarlak şekildedir. Ve arkaya doğru hafifçe uzundur. Çene yapısı geniştir. Yüz yapısı dikdörtgen, kare ve yuvarlak olarak değişkenlik gösterir. Dişler geniş olur. Türklerdeki kadar çürümeye eğilimli değildir. Bozukluk yine Türklerdeki kadar değildir.
"Türkler kılıç sallar, gövdesi estetik ve kaşları etkileyicidir"
Hangi Turancı yazdı bunu
-
instagramına baktim da makyajlı ve tipik insta fotolarıyla hiç de tatlı gelmedi.. inadına doğallık diyorum ya yukardaki fotoya bayıldım
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler"Türkler kılıç sallar, gövdesi estetik ve kaşları etkileyicidir"
Hangi Turancı yazdı bunu
Alıntıları GösterTurancılıkla alakası yok ki bunun.
Bir dönemler DNA araştırmaları yapan bir grup insanla vakit geçirmiştim. Gerçek DNA verileri toplayarak belirli geniş bir data oluşturuyorlardı. İlerleyen vakitler buraya Türkiye verisini koyarım.
Ermeni ve Çin kaynaklarında da Türkler zaten bu şekilde tasvir edilir. O halde Ermenilere ve Çinlilere Turancı mı diyeceğiz?
Ben bir tez koyuyorum, anti-tezin yoksa yaptığın şey laf kalabalığından öteye gitmez.
"...als Tukiu oder Tukue. Wir erfahren dass sie als nomaden in filzzelten wohnen, von viehzucht und jagd leben, die haare lang hangend tragen... aber shon zum jahre 552 finde ich bei Agathias, die Türken erwahnt, die 'wie die Avaren langes ungeplegtes Haar tragen'..."
(Die Türken und das osmanische Reich, E.Oberhummer sayfa 26-27)
Farklı şekillerde farklı kişilerden yapılan küçük çaplı testler ve datalar:
Görüyoruz ki Güney Ege ve Ege bölgesinde Türk ırkı genlerine rastlıyoruz. Bu orada yaşayan Yörüklerden kaynaklı olabilir. Aynı şekilde Akdenizde'de yoğunluk var. Ve Doğu Karadeniz'de Ordu-Giresun ile Batı Karadeniz'de de Düzce-Sakarya'da yoğunluğa rastlıyoruz. Anadolu daha çok Hitit-Ermeni-Gürcü ağırlıklı gen taşımaktadır.
Dataları merak ettiğiniz için paylaşıyorum. O bölgenin insanlarında geniş çaplı gözlem yaparsanız Fiziki özellikleri ve davranışsal özellikleri ayırt edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2020; 19:13:56 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 22:50:21 >
Alakası yok
quote:
Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi
Alakası yokKeşke biraz daha açıklayaydın da öğreneydik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X