Şimdi Ara

Türkler IFA 2017'de şov yaptı! Arçelik Beko Stant turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerli üreticiler IFA 2017'de dev stantları ve uluslararası arenadaki güçlü markaları ile gövde gösterisi yaptılar. Yerli beyaz eşya devi Arçelik'in IFA 2017 kapsamında sergilediği Beko ve Grundig ürünlerinin yer aldığı dev standı geziyoruz. 
     



  • Evime daha önceleri, ne zaman vestel cihaz soksam hepsi elimde kaldı vestel mi asla !

  • 3 yıl önce arçelik marka led tv buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi aldım hepsi tıkır tıkır çalışıyor hiç sorun yaşamadım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Normandia_06

    Hayatımda Türk malı beyaz eşya almadım çevremede aldırmadım :) Hele ki o Vestel denen dünyanın en adi markasını bedava verseler gülüp geçerim.Arçeliğe gelirsek mutfak cihazlarında Siemens tasarımlarını bire bir kopyalamaya çalışıp eline yüzüne bulaştıan tv kategorisinde Lg parçalarıyla show yapmaya çalışan 3.sınıf bir firma

    İngiltere pazarının bir numarası, fransada 3., ispanyada 3., Güney afrika ve Pakistan'ın en iyi beyaz eşya markasının sahibi, avrupanın en büyük 3. beyaz eşya firması, türkiye'de açık ara en iyi servis ağına sahip, birçok yabancı firmanın rekabet edebilmek için türkiye'de fabrika açmak zorunda kaldığı bir firma da senin ülkene karşı ezik fikrinin onayına bağlıydı. koş git sırf marka bağımlılığınla fazladan yabancı firmalara para yağdır, ürünün arızalandığında yaşayacağın deneyimden sonra nerede hata yaptığını anca anlarsın.




  • Adamlar Avrupa pazarında iş yapıp ülkeye para kazandırıyor ama bizim işe yaramayan dh ergeni her zaman olduğu yine bok atma derdinde. Beğenmediğin yeri olur söylersin ama üsluptan asıl niyetin bağcıyı dövmek olduğu belli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 5 Eylül 2017; 1:19:0 >
  • bizim evimizde iş yerimizde her şey arçelik,vestel özelikle vestel'in klimasından aşırı derece memnunkaldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Normandia_06

    Hayatımda Türk malı beyaz eşya almadım çevremede aldırmadım :) Hele ki o Vestel denen dünyanın en adi markasını bedava verseler gülüp geçerim.Arçeliğe gelirsek mutfak cihazlarında Siemens tasarımlarını bire bir kopyalamaya çalışıp eline yüzüne bulaştıan tv kategorisinde Lg parçalarıyla show yapmaya çalışan 3.sınıf bir firma

    Nasıl bir zihniyet bu? Sanırım Türk mallarına karşı veya Türklere karşı derin bir önyargınız var.
  • Mesut Abi merhaba, bu videoyu görüntü daha keskin olsun diye sanırım 4k çekmişsiniz ama 30fps olduğu için bana bir garip geldi.

  • Beyaz eşya, klima, televizyon vs gibi elektronik aletlerde yerli malından başka ürün almam. Hele vestel televizyon konusunda son derece tatmin edici.

    O fabrikalarda kendi milletimin insanları ekmek yiyor. Az veya çok bir şekilde maaş alıyorlar. Gidip yabancının malını alıp, sonra da üretim yok diye birilerine yüklenmeye hakkım yok...

    Anadolunun normal düzeydeki insanı da zaten yerli ürün alıyor, destekliyor.
  • Beyaz esya falan 30 yil geride kaldi haci. Millet AI leri birbiriyle konusturuyo. Daha yazayim mi?

  • Güzel ve keyifli bir sunum olmuş. Teşekkürler.

  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Bu geride kalacak bir şey değil. Ne yani beyaz eşya üretmeyelim mi? boş eleştiri yapmayın lütfen.

  • arcelik ve beko türk deil türk görünümlü sebataylardır işleride montaj sanayidir yıllarca yeşil sermaye diyerek bu ülkenin girişmlerini engellemişlerdir ceplerini hunharca doldurup panamada offshare hesaplara aktarmışlardır o hesapalardaki paraları bügün kürecelciler yemektedir

  • çocukluğumdan beri evde sürekli beko ve arçelik kullandık. annemle babamın 78 yılında aldığı eski arçelik logolu buzdolabını sadece küçük geldiği için atmak zorunda kalmıştık 2000lerin başında. O zamanlar üretilen eşyalar kaya gibiydi. Yaşlı insanların evinde hala vardır bu gibi eski emektarlar.
    Ama şu an o devir kapandı diye düşünüyorum. Neden mi;
    -mahallemizde çok yetenekli bir televizyoncu abimiz var. Ona beko televizyonu sorduğumuzda ''arçelik ve bekodan uzak durun, sakın almayın'' demişti. Bu adam bir laf ediyorsa doğrudur benim gözümde.
    -Kuzenimin yazlığında daha 1 yılını doldurmamış, yazlıkta kullanıldığı için de maksimum 3 ay kullanılmış arçelik televizyonun paneli ölmüş. Servis de gelip 1300tl masraf çıkarmış. Garanti dahiline bile almamışlar. Paneli gözümle gördüm, üzerinde tepinseniz böyle bozulamazdı panel.
    -Şu an evimde kullandığım beko marka bulaşık makinesinin alt tepsisi pas yüzünden değişti. 4 yıl önce aldığım makinenin içinin her birleşim yerinin ve katlanma yerinin pas içinde olduğunu yeni farkettim. Ben bu pası her yıkama sonrası bardak bardak içiyorum öyle düşünün.
    -Yine şu an evimde kullandığım arçelik marka elektrikli süpürgenin kırılmadık parçası kalmadı. Ben ki her eşyamı titizlikle kullanan biriyimdir.
    Bunları gördükten sonra bu markalar benim için bitmiştir. İnsanımıza iş imkanı sağlayan markalar olabilir-milli markalarımız da olabilir ancak sırf bu yüzden binlerce tl paramı boşa atamam ben. O kadar zengin değilim malesef. Sağlığımın girdiği riskten bahsetmiyorum bile.
    Ha bunlar sadece bu markalara mı özgü?hayır. ailemin evinde bulunan bosch marka buzdolabının da kırılmadık yeri kalmadı. İçini azıcık doldurunca soğutmuyor, gürül gürül çalışıyor ayrıca. Garantisi bitmemiş samsung telefonumun pili öldü, kamerası bozuldu.
    Dediğim gibi ne varsa eskilerde vardı.




  • SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    uret urete bildigin kadar. rasst gele
  • profecco kullanıcısına yanıt
    Yerli malı alınması tarafındayım ama Veysel almam, çinden getirip burda toplayıp gereğinden fazla fiyat ile bize çakmaya çalıştığı telefonlar satmadığı için, kalkıp birilerine ağlayıp yurtdışı üretimi telefonlara ek vergi isteyen bir firma benim gözümde batmıştır bitmiştir. Önce dönüp kendine bakmalı benim telefonum niye satmıyor diye...

    Not: evimdeki tüm beyaz eşya yerli malı hepsi Beko dur, hayatta marka fanatikliği yapmam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 4 Eylül 2017; 23:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun,böyle devam etmeliler.

  • valla süper çalışmışlar takdir ettim

  • alamadıktan sonra ne yapayım ? ?

  • Bulaşık Makinem Beko, buzdolabı Arçelik, çamaşır makinem Bosch. Ben hangisi iyiyse hep onu kullanırım. Bağımlılıktan ziyade, bana verdiği hizmet ve dayanıklılık önemli. Yerli markalar da fena değil, özellikle beyaz eşyada iyi durumdalar. Umarım global akıntıya kapılmazlar, üretim konusunda.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.