Şimdi Ara

Türkiyenin hayalet uçağı varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Grand Theft Auto V
  • VAR!

diyorum ve kaçıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkilileri göreve davet ediyorum burası biraz daha ciddi olmalı şu aptalca yorum yapanları kaldırın adminler..

Konu dışından buraya geliyo adamlar Allah yarabbi ya

KAfan guzelmis gule gule kullan f-35 dahi alamayan ulkeye hayalet ucak varmi diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Abooo olmaz olurmu ufosu bilem var

KAfan guzelmis gule gule kullan f-35 dahi alamayan ulkeye hayalet ucak varmi diyosun

laf olsun torba dolsun

İstanbul Üniversitesi

İstanbul Tıp Fakültesi

2014-2020
  • Olsa bile lehimize kullanıldığını sanmıyorum
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• yok olsa bile amerika hazretlerinden izin almadan kullanamayız.

A.Einstein
  • Kangallarımız var.
  • Bence yok. Tr yapabilir mi peki ? Bence yapabilir. Görünmezlik teknolojisinde derin bilgilere haiz prof ları var memleketin.Jet motoru üzerinde de çalışılıyor.Yerli tasarım olması için. Parçaları bi araya getir artık. Hayalet uçak derken yani av-bombardıman uçağı anlamında yok tahminimce.Fakat bu ankalar,ihalar vs. ler de varmı bilmiyom.

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

ABD'nin kullanımdan büyük oranda kaldırdığı F-16 uçaklarını biz en iyi uçağımız diye kullanıyoruz burdan gerisini çıkartırsın artık.Yok.

destekli at amerika f16 yı gözden çıkarmadı, f16 abd envanterinde 2300 küsür sayıyla hala en çok kullanılan uçaklardan biridir, ardından 1300 e yakın f 15 vardır , f18 ler ise abd donanmasına bağlı olup 600 civarı uçak vardır, koskoca amerikayı 170 tane f22 raptor koruyor sanıyorsun heralde

http://www.f-16.net/f-16_users_article23.html

amerika 2004 yılında donanmada kullanılan f14 tomcatleri kullanım dışına çıkarmış yerine f18 leri getirmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

ABD'nin kullanımdan büyük oranda kaldırdığı F-16 uçaklarını biz en iyi uçağımız diye kullanıyoruz burdan gerisini çıkartırsın artık.Yok.

destekli at amerika f16 yı gözden çıkarmadı, f16 abd envanterinde 2300 küsür sayıyla hala en çok kullanılan uçaklardan biridir, ardından 1300 e yakın f 15 vardır , f18 ler ise abd donanmasına bağlı olup 600 civarı uçak vardır, koskoca amerikayı 170 tane f22 raptor koruyor sanıyorsun heralde

http://www.f-16.net/f-16_users_article23.html

amerika 2004 yılında donanmada kullanılan f14 tomcatleri kullanım dışına çıkarmış yerine f18 leri getirmiştir

Gözden çıkardı mı yazıyor yorumumda?Büyük oranda kullanmayı bıraktı dedim.2300 den çok daha fazla F-16'ları var kullanmıyorlar yavaştan kaldırıyorlar müzeye,yada satıyorlar.Diğer ek bilgileride niye yazdın anlamadım.Ayrıca F18 sadece ABD donanmasında kullanılmaz karaya konuşlu şekildede kullanılır.Bir diğer mesele F14'ler kaldırıldı ancak F18 onun yerine gelmedi.Birlikte kullanıldılar bir süre.F14'ün yerine şuan üstünde uğraşılan F35B modeli gelecek diye biliyorum(F14'ler tamamen kalktı orası ayrı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 11 Eylül 2012; 2:31:53 >

• Ben Bütün Olayı anlatıyım size. Türkiyede o filmlerde gördüğünüz hayalet uçaklardan yoktur.çünkü gerek yoktur.amerika 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülke ve atıyorum rusyaya saldırması gerekse en hızlı uçuşla 5-6 saatten fazla sürüyo. senin hayalet uçak dediğin şey. uzun menzilli radar sistemlerinde algılanamayan uçak tipidir.stealth(hayalet) bombardıman uçakları sadece amerika ve rusyada var.bu uçaklar satılmaz.proje bilgileri paylaşılmaz. ama advanced stealth fighter dediğimiz jet uçakları. f-35 ler çinin bi jeti var prototip aşamasında birde rusyanın var. bu uçaklar kısa ve orta menzildeki hedeflerin vurulmasında etkilidir.türkiyede en çok f-16 var demişssiniz amerika bu uçakları kaldırdı demişsiniz. bunlar yanlış bilgiler. amerika f-14 tom cat bunlara denizci uçağı denilir nedeni bu uçaklar uçak gemileri için tasarlanmıştır. süratini arttırmak için sadece jet gücü yetmez.kanatlarını içe büker ve hızlanır bu uçaklar bu kanat hareketinden dolayı çoğu zaman kaza sebebi olmuşlardır. bu yüzden f-18 leri ürettiler. aralarındaki fark f-16 tek jetli f-18ler 2 küçük jet motorludur. f-22 ye gelicek olursak bu uçak f-35 in kuzeni sayılır. o tasarımdaki uçakların ilki. bu uçağın talep görmemesi çok pahalı olmasından kaynaklanır. uçak dediğiniz şey öyle bir kaç milyoncuk bişey değil. sizin dandik dediğiniz f-16ların tanesi bile 45 milyon $ dan başlar.üzerine aldığınız modernleşme öğelerine göre 70milyona kadar çıkabiliyor. türkiyedekiler en ucuzu demeyin değildir. 55-60 arasında değişen fiyatlara geliyo bizimkilerde.

• Türkiyenin bu uçağı almasıan gerek yok yukarda KADO_ gereken cevabı vermiş..
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADO_

Ben Bütün Olayı anlatıyım size. Türkiyede o filmlerde gördüğünüz hayalet uçaklardan yoktur.çünkü gerek yoktur.amerika 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülke ve atıyorum rusyaya saldırması gerekse en hızlı uçuşla 5-6 saatten fazla sürüyo. senin hayalet uçak dediğin şey. uzun menzilli radar sistemlerinde algılanamayan uçak tipidir.stealth(hayalet) bombardıman uçakları sadece amerika ve rusyada var.bu uçaklar satılmaz.proje bilgileri paylaşılmaz. ama advanced stealth fighter dediğimiz jet uçakları. f-35 ler çinin bi jeti var prototip aşamasında birde rusyanın var. bu uçaklar kısa ve orta menzildeki hedeflerin vurulmasında etkilidir.türkiyede en çok f-16 var demişssiniz amerika bu uçakları kaldırdı demişsiniz. bunlar yanlış bilgiler. amerika f-14 tom cat bunlara denizci uçağı denilir nedeni bu uçaklar uçak gemileri için tasarlanmıştır. süratini arttırmak için sadece jet gücü yetmez.kanatlarını içe büker ve hızlanır bu uçaklar bu kanat hareketinden dolayı çoğu zaman kaza sebebi olmuşlardır. bu yüzden f-18 leri ürettiler. aralarındaki fark f-16 tek jetli f-18ler 2 küçük jet motorludur. f-22 ye gelicek olursak bu uçak f-35 in kuzeni sayılır. o tasarımdaki uçakların ilki. bu uçağın talep görmemesi çok pahalı olmasından kaynaklanır. uçak dediğiniz şey öyle bir kaç milyoncuk bişey değil. sizin dandik dediğiniz f-16ların tanesi bile 45 milyon $ dan başlar.üzerine aldığınız modernleşme öğelerine göre 70milyona kadar çıkabiliyor. türkiyedekiler en ucuzu demeyin değildir. 55-60 arasında değişen fiyatlara geliyo bizimkilerde.

Güzel bilgi teşekkürler

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Hayalet_U%C3%A7aklar

Bahsettiğin uçak dünyanın en gelişmiş uçaklarından biri ...

Türkiye de o kadar gelişmiş bir ülke değil ..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.