Şimdi Ara

Konu kapatılsın lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam şu habere ne diyorsunuz?

    Geçtiğimiz hafta 2M Enerji şirketinin sahibi Mehmet Yükselen'in, kızı Esma Yükselen'i torpille Robert Koleji'ne soktuğu haberini yapmıştık. Ancak bu haber gecesini gündüzüne katarak çalışmış, büyük emekler vermiş öğrencileri, ve en az onlar kadar emek vermiş ailelerinden tepki çekmişti. Aynı şekilde okulun müdürü Bakanlık'tan kesin emir olduğu, ve kendilerinin ellerinin kollarının bağlı olduğu yönünde açıklamada bulunmuştu. Şimdi ise ortaya dış basından korkunç bir iddia atıldı. İddia'ya göre Enerji Bakanı Taner Yıldız'la yakınlığı bilinen Mehmet Yükselen, kızı için torpil ayarlamıştı ve Milli Eğitim Bakanlığından gelen emirle Robert Koleji öğrenciyi kabul etmek zorunda kalmıştı. Ancak gelen tepkilerden sonra Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı hatayı düzeltmek için çalışmalara başladı. Esma Yükselen'in okulla ilişiğinin kesilmesine yönelik çalışmalara başlandı ancak kızına haksızlık yapıldığını düşünen baba Mehmet Yükselen, tepkisini ortaya koymak için tüm Türkiye'nin elektriğini tek bir merkezden kapattı. Yeni edinilen bilgilere göre herhangi bir arıza olmadığı, tek bir merkezden kasti olarak elektriğin kesildiği bildiriliyor. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


    Kaynak: internethaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 31 Mart 2015; 21:19:37 >




  • kesıntı neden olmus nasıl olmus bılen goren var mı? hadı haber sıtelerını anladık onlar umursamıyor, burada da mı kımsenın dıkkatını cekmedı kesıntılerdekı garıplık
  • Bu günü unutmayın unutturmayın. Ülkenin gördüğü en büyük elektrik kesintisi oldu ve eminim dünya tarhine, özellikle enerji sektörü tarihine geçmiştir.
  • 31 mart 2015'de yaşanan elektrik kesintisinin sebebini hala merak ettiğim olaydır. Yapılan açıklamalar pek doyurucu gelmedi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casper160

    31 mart 2015'de yaşanan elektrik kesintisinin sebebini hala merak ettiğim olaydır. Yapılan açıklamalar pek doyurucu gelmedi bana.
    5 yıllık konuyu bu yüzden mi hortlattın :)

    Yabancılara satılan elektrik santralleri tekelleşince biz bu paraya elektrik üretmeyiz dediler. Hükümetimiz de babalar gibi sattığı ama muhtaç olduğu elektrik santralleri ile sözleşme yapmadığı için en basit tabirle kontak kapattılar.

    Hemen ardından elektriğe gelen zamla birlikte tekrar faaliyete geçtiler.

    Elektrik santralinde çalışan mühendisten teyit ettiğim bilgidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.