Şimdi Ara

TÜRKİYEDEN KAÇMA GARANTİLİ BÖLÜM NEDİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medical and healthcare service professionals
    Engineering professionals (mechanical, automotive, and electrical engineering), software development/programming, supply and waste management, STEM-related fields
    Electricians, plumbers, pipefitters, toolmakers welders, etc.
    Elderly care professionals

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kank yurtdışına çıkma garantili pqmfkwkdke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdris ustanın yanında işe başlamak en makulü

• Bence bunu bana söylemek yerine direkt konuyu açana söyle yurt dışı kesin garantili bir bölüm yok ben sadece avantajlı olanları söyledim

• Açık ara CENG

• Gemi makineleri işletme mühendisliği ya da deniz ulaştırma işletme mühendisliği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mültecilik

• Ülkeden ülkeye, hangi şekilde gitmene göre değişir. Bir tıpçı da bir mühendis de (mühendislik için talep gören mühendislikler olsa iyi olur.) iyi bir üniversite + iyi bir dil ile çalışmak için yurt dışına çıkabilir. Onun haricinde hedefin doktora ise temel bilimlerden daha fazla doktora yapan insan gördüm. Yani aslında çok değişken. Ama genel olarak iyi yerlere gelmek için iyi bir geçmiş gerekiyor. :D. Dil + iyi okullar vesaire

• tıp okuyup b2 almanca öğrendikten sonra almanya'ya başvuru yapabilirsiniz

• Öncelikli şart ''para''

25-30k dolarınız varsa kısaca satacak bir araba veya ev, kanatlı hayvan yetiştiriciliği de okusan gidersin arkadaş. Ha param yok ama gözüm döndü yüzde yüz çıkmak istiyorum diyorsan duim kesinlikle, itüye girersen keyfinden yenmez.

• hayal dünyasında yaşıyorsunuz

• isvicre'de yasayan biri olarak yazilim alaninda calisarak cikabilirsin ancak kendini iyi gelistirmis olman lazim. Bunla ilgili konu acmistim oradaki yorumlari vs okuyabilirsin.

Kendini gelistir mesleki anlamda (projeler var, part time calis), mezun olunca en az 2 yabanci dille mezun ol (alabilirsen uluslararasi sertifikalardan da al), kurslara, seminerlere katil, bitirme projen güzel olsun, erasmus ile kesinlikle git hem egitim al hem calis..

yazilim harici, tip alaninda da talep var ancak dili iyi bilmen önemli. Yani mesleki anlamda iyi olmanin yaninda dil de ayni öneme sahip. O ülkenin dilini bilmeden (ve sertifikasini almadan), bi ise yaramazsin. Dünyanin en iyi doktoru da olsan, almanca bilmedikten sonra, sana almanya'da kim ne diye is versin? gibi..

genclerin yurtdisina gitme istekleri beni üzüyor ama türkiye'nin gercegi bu.

• sl1ent kullanıcısına yanıt

ciddi mi ? adam garanti yazmış

• gemi , şimdi sayacağım şeylerde dil zaten şart tamirci,su tesisatçısı , boya ustası neden bunları yazdım girin finlandiya sitesine bunları alıyolar ülkeye

• pilotluk

• medipol ybs %50 burslu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 28 Ağustos 2021; 16:5:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saatlerce çalışmaktan zevk alacağın bölüm galiba

ben cengi hiç düşünmemiştim mesela herkes yurtdışı bileti abi derken veya diğer mühendislikleri de önerirken

biliyorum çünkü heves aldıktan sonra ölüm olucak bana o dersler. sıkıntıdan patlıcam bu ne zaman bitecek diye beklicem falan...

odtü bilgisayar ile akdeniz tıp arasından mesela akdenizi seçerdim 2 sene zarardan kurtarırdım misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacoste müdavimi -- 28 Ağustos 2021; 16:14:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.