Şimdi Ara

Türkiyeden bıktım bu ülkeden bıktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes mutluluğu ve rahatı zevkli bir hayatı bekliyor ama kimse mutluluk ve rahatı için çabalamıyor....

AYNEN.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesela örnek verebilir misin. Nasıl bir zarar veriyor İslam.

• Biktiysan yolunu bulup gideceksin kardesim komunist ulkede degiliz isteyen hayatini kurmak isteyen istedigi ulkelere gidebilir. Ama oyle oturum verin vatandaslik verin gideyim olmaz. Kimse kimseye sebepsiz oturum vs vermez. Is bulacaksin, veya gemi adami olacaksin iyi para kazanip dunyayi gezeceksin para biriktireceksin. Veya ucak hostu olacaksin.

Yurtdisinda git basvur islere oturum ayarlayan bi yerde gorusmeleri gec yasamaya basla. Veya evlilik yap oyle git oturum al.

Gordugun gibi yollari yok degil. Ama forum donanimdan yakinarak bi halt olmaz, ingiliz vatandasi bile sebepsiz yere ornegin Amerikadan oturum alip yasayamaz.Oyle bi dunya yok. AB vatandasi da degiliz yani istedigin AB ulkesinde de yasayamazsin oturum olmadan. Ama bu herkese boyle sana ozel bir giciklik degil yani.

Gerekeni yap iste daha ne diyelim.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık kardeşim benim...Ne güzel özetledin.

• Alarak kullanıcısına yanıt

Dmxmcnccnccmcöcöcöcncn hiç eskimiycek efsane yorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada 2 çabalayıp 10 kazanıyorsan

Batı ülkelerinde 2 çabalayıp 800 kazanıyorsun

Daha uzun detaylı yazdığım yazılarım var oku

• 2016da akpden vazgeçtiğimde ahlaki nedenlerle vazgeçtim yapılan hukuksuzluklara şahit oldum ekonomiden dolayı değil benim birinci önceliğim halkın enazından az buz gelişmiş olmasıydı islam mahvediyor hem ülkeyi hem beni isterse dolar 800 olsun ama yeterki ışid taliban seviciler yok olsun gitsin

• meola147of kullanıcısına yanıt

knk ortadoğunun diniyle alakalı değil bu bölgenin kültürü böyle sen kültürünü sevmiyorsun, dinde bu kültüre benzetilerek ortaya çıktı birbirinden bağımsız değiller, din yüzünden böyle olmadılar zaten böyleydiler din sonradan geldi

• hardday kullanıcısına yanıt
    Günlük hayattan örnekler vereyim:

1- Bir cumhurbaşkanı her seçim zamanı "Allah" kelimesini yoğun kullanarak oy topluyor. Oy toplaması bizim yaşam standartlarımızı düşürüyor.

Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=04wqCxNG7-8&feature=youtu.be

2- Dinle alakası olmayan biri başı göbeği açık gezdiği zaman dindarların bu kesin yolludur diyip cephe alması veya şiddet uygulaması.(Bu kesin yolludur diyip tecavüz edeni de vardır illa.)

Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=Sy07zr9zYmk&feature=youtu.be
    Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=cWZL6ttpH3c&feature=youtu.be

3- Ortadoğuda IŞİD tarafından insanlara dualar soruluyor bilemezlerse kafaları kesiliyor.

Örnek: IŞİD'in yüksek prodüksiyonlu kafa kesme videolarını bilmeyen yoktur. Görmek isteyen buraya atamayacağımdan kendisi bulabilir.

4- Ben küçükken dini kurallar gereği sünnet edildim. Bu salaklık için tüm suç dine değil benim cahil aileme de ait(ama zaten büyüdüğümden dolayı onları da aydınlatıyorum. Artık dinlerin nasıl bir şey olduğunu anlıyorlar hissediyorum.) İnsanlar sünnet için saçma sapan yararlar sayıyorlar ama ben yaratıcı bana nasıl bir penis lütfettiyse onla hayat sürmek isterdim ve muhtemelen zevki azaltıyordur da sonuçta orada bir travma yaratıyorsun. Kimse bana sünnet o bölge enfeksiyon kapmasın diye demesin ailenize sorsanız oranın enfeksiyon kapabildiğini bile bilmez yapanların yüzde 95i dini ritüel olarak yaptırıyor. 100 yıl sonra ilkokul çocuklarına 100 yıl önce insanların penislerini kestiklerini öğrettiklerinde tüm sınıfta bir kahkaha başlayacak.

Şu anda aklıma gelenleri bunlar daha fazlasını istersen akşam boş olduğumda yazabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    İmkan olsa bir dakika durur muyuz 😏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Allah'ın izniyle ülkemden memnunum yöneticilerden de memnunum.. Ha sen memnun değilsen, öyle belese oturdugun yerden ağlamak yok.. Ya nitelikli olacaksın ya dayak yiyerek gideceksin.. Bunun yolu budur.. Türkiye'ye gelen suriler bile 2 araba dayak yediler.. Avrupa'ya gecenler 4 - 5 araba dayak yiyorlar.. Yunan sırtlarında sopa kırıyor.. Yani bedel ödemeden uff puff Türkiye cok kötü diyorsun fakat bir sey yapmıyorsun.. Öyleyse Türkiye'de kalırsın.. Sen ağladıgına göre Avrupa ülkeleri niteliksiz diye seni almıyorlar.. almıyorlarsa o mericin oraya git karsıya gec.. Yakalanırsan en fazla yunan yorgolardan sağlam dayak yersin, Türk diye belki 2 misli döverler ve tekrar karsı tarafa atarlar.. ikinci ücüncü dördüncü denemende eğer hala sağlam kemigin kalırsa, yunanistana tercihine göre oradan da Almanya'ya gidersin.. Haydi hayırlı yolculuklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Temmuz 2022; 16:40:35 >
  • Allah korusun ülkenin başına bir şey gelse, bir Afganı alan olur ama seni alan zor bulunur.

Seni anlıyorum biraz, nefretin ülkeye değil de burdaki çevrende gördüğün düzensizliklere, dallama insanlara, taş kafalı beyinlere nefretin var. Benim de.. ama benim başka ülkem yok!

Elbette düzelecektir...

• murat_ahmet m kullanıcısına yanıt

Biz mecbur silahlı gruplar oluruz eğer ülkenin başına bir şey gelirse dediğin gibi bizi hiçbir ülke almaz kaldı ki alsalar bile ben o ülkeye gitmek istemem canım yanar başka ülkeleri mutsuz etmek istemem tedirgin olsunlar istemem mecbur ölüp gideriz burada işte

• meola147of kullanıcısına yanıt

dostum öyle, yoksa vatan kalmaz yaşayacak.

endişe etme herşey düzelir.. hep kaos ve krizler olacak değil ya..

ama yavaş düzeliyor işte.

bir çok avrupa ülkesi, bizim gibi dönemlerini atlattılar. ör 1920 Almanya'sı. 1 dolar nerdeyse 1 milyon Mark yapıyordu hiper enflasyon yaşadılar. üretimle ve kamu giderlerini kısarak işin içinden çıktılar.

30-40 yıl sonra petrol hegemonyası bitince, Arap ülkelerini göreceez, bunlar demokratik rejime geçmek zorunda kalacaklar ve bizim geçmişte yaşadığımız her sorunu tek tek yaşayacaklar..

• murat_ahmet m kullanıcısına yanıt

valla aşırı haklı mükemmel yazmışsın sonsuz teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.