< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkrc -- 4 Eylül 2020; 22:44:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkrc -- 4 Eylül 2020; 22:44:35 > |
kaç kişi 250 tl verebilir ?
Benim ailem 3 kişi 750 tl nasıl vereyim ? maaşın yarısını teste mi bırakacaz ? gurbetçi gurbetçi konuşmayın ![]() |
Hala açıklanan vakalara inananlara gelsin yazdıklarınız. Hocam çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
|
Geçmiş olsun Hocam, Malesef Kayseri deki hastaneler dediğiniz gibi dolmuş, eğer akciğersel, bir rahatsızlığınız yoksa test yapmaya bile yanaşmıyorlar tabi koca şehir hastanesi dolup nasıl hala günlük ülkede 1000 1500 vaka var benimde pek aklıma yatmıyor
|
Ben de tam tersini diyorum hocam. Çocuklarından çıksın hepsi. Çıksın ki ben seneler boyunca elin Almanını niye yaladım desin.
|
Haram zıkkım olsun diyorsun ama sen bunu yurtdışı için alıyorsun yani sen normalde zenginsin kendi devletine 165 dolar için haram zıkkım olsun diyene yazıklar olsun
|
Virüs olmasa bile hastaneler yine dolu oluyordu.
Türk halkında mı var sıkıntı ben çözemedim. Sivilcem cıktı diye hastaneyi meşgül eden kişileriz çünkü. |
Allah beni bir kuş edicek, sana burdan bir uçucam. Allahın sonradan görme Kastamonulusu seni. Konu sahibi arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, bende devletin vaka sayılarını tam verdiğine inanmıyorum. Ancak o kadar başarısız geçen bir süreç olmadığını görüyoruz. Asıl başarısızlık yollara çıkmayan araç sahiplerine ceza yazamayınca, avmlerden para kazanamayınca acıkan devlet. Saldı plajlara koyun sürüsünü, saldı avmlere keçi sürüsünü. Kimisi Akdeniz, kimisi Karadeniz geziyor. Evet gezmeye izin veren hükümet bence suçlu. Kışın süreç gayet düzgün yürütüldü ne zaman turizm mevsimi açıldı ortalık çarşı-pazar oldu. Hastanelerin dolma sebebi de tamamen devletin parasız(!) kalışı. Aile büyüklerinize saygılar, çok geçmiş olsun.
|
1 test 250 tl yaptırmışsın insanların yapamazsın demeleri fiyattan
![]() |
Şey mi bu. Profil fotoğrafıma Türk resmî koydum milliyetçiyim. Hemen düşman edildik. Birazcık aklı olan ülkenin durumuna bakıp ve gerçekleri görür. Memleketin düşmanıymışsız, memleketin en büyük düşmanı 20 senedir ülkeyi bu hale getirenlerdir. Dur tahmin edeyim. Etrafta başkanım başkanım diyerek uluyor musunuz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 2 Eylül 2020; 10:35:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|