Şimdi Ara

Türkiyede ifade özgürlüğünün olmadigi gerçeği (Tutuklandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SON DAKİKA! Erdoğan'ı şoke eden 'İsrail' protestosu! Protestocu yaka paça böyle dışarı çıkarıldı!
    https://www.youtube.com/watch?si=5fq15tgM4x5WR7pl&v=jj03aSSbn-8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Aralık 2024; 2:37:1 >

• Türkiyede ifade özgürlüğü gerektiğinden fazla. İfade özgürlüğü yok diyenleri fodaş medyaya ve sosyal medyaya davet ediyorum. Edilmedik hakaret ve aşağılama kalmıyor. Yalanın, dezenformasyonun bini bir para.

• Bu adama eskiden hazır cevap, kâtip falan derlerdi israili protesto eden adama dediği şey: “siyonistlerin ağzıyla konuşma” :D
  • Adam "siyonistler" der demez adamı susturdular. Belki AKP lehine bir şey söyleyecekti. Halkın söyleyeceği sözden bile korkmak, lafını bile dinleyememek.

• Türkiyede ifade özgürlüğünün olmadigi gerçeği (Tutuklandı)
  • Bu ülkede ifade özgürlüğü haddinden fazla var.!

Kimseyi kandıramazsın.

Fransa'da bile bizdeki özgürlüğün yarısı var.

Fransa, hemen deport eder adamı. İfadesini bile tamamlayamaz.

Devletimiz artık buna bir sınır koymalı.

• İfade ozgurlugu olmasaydi bunlari soyleyemezdin...

Utandiklarından degil henuz konuya atlamadiklarindan dolayi yandasin yazamadigi itirazi birakip kacayim.yuzsuzler birazdan gelirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 29 Kasım 2024; 22:11:29 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Filistin davası değil ekmek davası onların ki Türkiyede ifade özgürlüğünün olmadigi gerçeği (Tutuklandı) 

• Tabi ağaç çiçek böcek acitasyonlarıyla ülkede iç savaş çıkaranların dili bunlar.

"İfade özgülüğü" deyip ülkede terör estirip iç savaş çıkartıp Taksim'de esnafın camını penceresini indirip belediye otobüsleri yakanlardan ifade özgürlüğü dersi almıyoruz koçum geçti bu masallarla adam kandırma devriniz.

• İfade özgürlüğü hiç yok diyemeyiz ama tehdit altında olduğu da aşikar. Yandaşlık yapacağız diye gözünüzü karartmayın. Her aykırı sese işlem yapılsa 10 milyon kişinin mahkemeye verilmesi gerekir. Bu imkansız ama bunun yerine ibreti alem için göz korkutmalar yapılabilir.
  • Navi kullanıcısına yanıt

Birilerinin ifade özgürlüğünden anladığı şey ;

KENDİSİ, KENDİ KUTSALI/İDEOLOJİSİ VB DIŞINDA sadece KENDİLERİNE TANINSIN istedikleri HAKARET ÖZGÜRLÜĞÜDÜR...

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Bu birileri dediğin bence toplumun büyük çoğunluğunu kapsıyor. Hiçbir grup kendini sıyırmasın  .

• Şakşakcılar alkışlıyor.Gerçi kötü bişi dese de alkışlıyolar.Farketmiyo onlara.

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Ben 28 şubat dönemini bilirim, o zaman da bu sıkıntılar vardı. Bugün roller değişti, durum değişmedi. O zamanlarda da insanlar korkardı, şimdi de. Bana örnek veriyorsun ama ben sana karşı örnekler vermekten çekiniyorum, zira yanlış anlaşılma ve yaftalanma riski var. Bunu cok yaşıyoruz. Sen de yaşıyorsundur eminim. Bu nedenle konuyu, sorunu genel olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum. Bunun nedenini düşünmeni isterim. Susan insan mı yoksa konuşan mı? Açıklanan düşünce mi tehlikelidir yoksa gizlenen mi?

Hakaret ile eleştiriyi ne toplum ne de devlet olarak ayırt edemiyoruz bu da bir gerçek ama asıl sıkıntı insanların birbirine bakışı.

• Şüphesiz her insan istediğini düşünebilir, Türkiye'de ifade özgürlüğü yok demek bunu iddia etmek bence batı argümanıdır.

• Bazı konularda ifade özgürlüğü fazlasıyla var avrupadan bile fazla.Bazı konularda ise az veya yok.O yüzden türkiyede ifade özgürlüğü var veya yok demenin mantıklı bir tarafı yok

• padişahımız ne derse o arkadaş

• Aynen aynen yandaşlık yapıyoruz :D gerçekler yandaşlık oldu forumda keşke dünyadan biraz kopuk olunmasa..

Dün isveçli arkadaşıma Discord yasaklarını anlatıyordum orası Rusya Çin gibi dedi :D

Freedom in the World 2024

Turkey

Not Free

33

100

Political Rights17 40Civil Liberties16 60Last Year's Score & Status

32 100 Not Free

Global freedom statuses are calculated on a weighted scale. See theFreedom in the World 2024

Turkey

Not Free

33

100

Political Rights17 40Civil Liberties16 60Last Year's Score & Status

32 100 Not Free

Global freedom statuses are calculated on a weighted scale. See the

İsrail'le ticareti protesto ettikleri için 29 Kasım'da gözaltına alınan ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yavrum" diyerek azarladığı 9 kişi tutuklandı. 

Savcılıktan hakimliğe giden tutuklama talebinde, "Şüphelilerin üzerilerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu sa dair yasada yazılı cezanın üst haddi dikkate alınarak 5271 sayılı CMK'nın 100. vd. maddeler uyarınca ayrı ayrı tutuklanmalarına karar verilmesi kamu adına talep olunur." ifadelerine yer verildi.

Türkiyede ifade özgürlüğünün olmadigi gerçeği (Tutuklandı)
    Türkiyede ifade özgürlüğünün olmadigi gerçeği (Tutuklandı)www.sozcu.com.tr
    Son dakika: Erdoğan'ı protesto eden 9 kişi tutuklandı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-erdogan-i-protesto-eden-9-kisi-tutuklandi-p111806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Aralık 2024; 16:52:9 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.