< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Aralık 2024; 2:37:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Aralık 2024; 2:37:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu adama eskiden hazır cevap, kâtip falan derlerdi israili protesto eden adama dediği şey: “siyonistlerin ağzıyla konuşma” :D
|
|
Adam "siyonistler" der demez adamı susturdular. Belki AKP lehine bir şey söyleyecekti. Halkın söyleyeceği sözden bile korkmak, lafını bile dinleyememek. |
|
padişahımız ne derse o arkadaş |
|
Türkiyede ifade özgürlüğü gerektiğinden fazla. İfade özgürlüğü yok diyenleri fodaş medyaya ve sosyal medyaya davet ediyorum. Edilmedik hakaret ve aşağılama kalmıyor. Yalanın, dezenformasyonun bini bir para. |
|
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
|
Adam "siyonistler" der demez adamı susturdular. Belki AKP lehine bir şey söyleyecekti. Halkın söyleyeceği sözden bile korkmak, lafını bile dinleyememek. |
|
Bu ülkede ifade özgürlüğü haddinden fazla var.! Kimseyi kandıramazsın. Fransa'da bile bizdeki özgürlüğün yarısı var. Fransa, hemen deport eder adamı. İfadesini bile tamamlayamaz. Devletimiz artık buna bir sınır koymalı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 29 Kasım 2024; 22:11:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tabi ağaç çiçek böcek acitasyonlarıyla ülkede iç savaş çıkaranların dili bunlar. "İfade özgülüğü" deyip ülkede terör estirip iç savaş çıkartıp Taksim'de esnafın camını penceresini indirip belediye otobüsleri yakanlardan ifade özgürlüğü dersi almıyoruz koçum geçti bu masallarla adam kandırma devriniz. |
|
Birilerinin ifade özgürlüğünden anladığı şey ; KENDİSİ, KENDİ KUTSALI/İDEOLOJİSİ VB DIŞINDA sadece KENDİLERİNE TANINSIN istedikleri HAKARET ÖZGÜRLÜĞÜDÜR... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben 28 şubat dönemini bilirim, o zaman da bu sıkıntılar vardı. Bugün roller değişti, durum değişmedi. O zamanlarda da insanlar korkardı, şimdi de. Bana örnek veriyorsun ama ben sana karşı örnekler vermekten çekiniyorum, zira yanlış anlaşılma ve yaftalanma riski var. Bunu cok yaşıyoruz. Sen de yaşıyorsundur eminim. Bu nedenle konuyu, sorunu genel olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum. Bunun nedenini düşünmeni isterim. Susan insan mı yoksa konuşan mı? Açıklanan düşünce mi tehlikelidir yoksa gizlenen mi? Hakaret ile eleştiriyi ne toplum ne de devlet olarak ayırt edemiyoruz bu da bir gerçek ama asıl sıkıntı insanların birbirine bakışı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bazı konularda ifade özgürlüğü fazlasıyla var avrupadan bile fazla.Bazı konularda ise az veya yok.O yüzden türkiyede ifade özgürlüğü var veya yok demenin mantıklı bir tarafı yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aynen aynen yandaşlık yapıyoruz :D gerçekler yandaşlık oldu forumda keşke dünyadan biraz kopuk olunmasa.. Dün isveçli arkadaşıma Discord yasaklarını anlatıyordum orası Rusya Çin gibi dedi :D Turkey Not Free 33 100 Political Rights17 40Civil Liberties16 60Last Year's Score & Status 32 100 Not Free Global freedom statuses are calculated on a weighted scale. See theFreedom in the World 2024 Turkey Not Free 33 100 Political Rights17 40Civil Liberties16 60Last Year's Score & Status 32 100 Not Free Global freedom statuses are calculated on a weighted scale. See the İsrail'le ticareti protesto ettikleri için 29 Kasım'da gözaltına alınan ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yavrum" diyerek azarladığı 9 kişi tutuklandı. Savcılıktan hakimliğe giden tutuklama talebinde, "Şüphelilerin üzerilerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu sa dair yasada yazılı cezanın üst haddi dikkate alınarak 5271 sayılı CMK'nın 100. vd. maddeler uyarınca ayrı ayrı tutuklanmalarına karar verilmesi kamu adına talep olunur." ifadelerine yer verildi. Son dakika: Erdoğan'ı protesto eden 9 kişi tutuklandı - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-erdogan-i-protesto-eden-9-kisi-tutuklandi-p111806< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Aralık 2024; 16:52:9 > |