Bildirim
Türkiyede Eğitimin Kalitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bune
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ-ODTÜ dahil Türkiyede eğitimin kalitesi sizce nasıldır, yeterli midir. Bu eğitimden bilim inovasyon çıkar mı. Eğer çıkıyorsa şu zamana kadar ne çıktı...Liselerin eğitim düzeyi yeterli midir. Eğitimde fırsat eşitliği var mıdır.
lisede eğitim bazi yerlerde fazla iyi bazi yerlerde çok kötü ortası yok
odtu ve itu iyidir abet var bunlarda
abet olan her yer iyidir.
Türkiye de 10 tane okulun mühendislik eğitimi aslında hiçte fena değil üniversitelerin böyle düşük gözükmesinin sebebi para ve son zamanlardaki siyasi gelişmeler
bilkent
odtü itü vs birsürü adam yurt dışına yüksek lisansa kabul alıyor
-
İTÜ-ODTÜ dahil Türkiyede eğitimin kalitesi sizce nasıldır, yeterli midir. Bu eğitimden bilim inovasyon çıkar mı. Eğer çıkıyorsa şu zamana kadar ne çıktı...Liselerin eğitim düzeyi yeterli midir.Eğitimde fırsat eşitliği var mıdır.
Hocam senin niye yazdigin her sey flood olma potansiyeline sahip
-
Türkiye de 10 tane okulun mühendislik eğitimi aslında hiçte fena değil üniversitelerin böyle düşük gözükmesinin sebebi para ve son zamanlardaki siyasi gelişmeler
bilkent
odtü itü vs birsürü adam yurt dışına yüksek lisansa kabul alıyor
Okullar fena değil de insanların birçoğunun zihniyeti sıkıntılı, bütçe az. Yine de baya iş çıkarıyor İTÜ ODTÜ. Ve diğer okullar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an toparlayabildiğim kadarıyla açıklamaya çalışayım. İTÜ mezunu olduğumu ve savunma sanayiinde çalıştığımı belirteyim öncelikle.
Bölüm olarak her türlü yazılım odaklı bir bölüm tavsiye ederim. İTÜ Elektrik'te de yazılıma yönelenenler bu işin ekmeğini yiyor. İsmi gibi eğitim kalitesi de iyidir ancak ortalama yapmadan staj bulmakta, istediğin alan üzerine iş bulmakta zorlanırsın. Elektronikçilerin gölgesinde kalırsın ayrıca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X