Adamlar kocaman salon kiralıyor ve dövüş sporlarının neredeyse hepsi hoplamalı zıplamalı hal böyleyken üst katta yer kiralamak çok saçma. |
|
Dövüş işi varoş işidir. En fazla 150-200 lira verir öğrenciler. En fazlada 2-3 ay devamlı giderler. Tabi belli başlı sürekli gidenler hariç. Yaz aylarında bebeler doldurur. Yalandan 2 haftada bir kemer yükseltirler... Yani gelir çok az. Geniş yer lazım. Kira çok... |
|
Yenibosnadan canlı bildiriyorum Halen öyleler.... :D |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Efsane tespit.. Hiç aklıma gelmemişti. 3 yerde 4-5 senelik kickboks kursuna gittim. Hepsi de senin bahsettiğin gibi. Şimdi şöyle bir şey var ama. Böyle lüks yerler olsa da gitmem ben yalnız. Milletçek fakirliği o kadar benimsemişiz ki.. Toplumsal kodumuzda var bence bu. Lüks mekanlar bana ters mesela.. kendimi rahatsız hissederim. Bazen derim mesela kendime.. bi gecekondu çevirsem yaşarım ya n'olcak derim. Gösterişi değil, pratiği severim. İşe yarasın yeter mantığındayım kaliteyi artırsın mantığı yok. Yine sosyoloji, hümanizm, dini değerlere kadar gider mevzu. |
Avm gibi yerlerde zaten var yıllık 30-40bin tl verebiliyorsan gidersin olur biter. Ama oralarda herşey dahil yani sadece dövüş sporuna değil onlarca spor ve imkan var sen seçiyorsun hangisine gideceğine. Avm'de olmayıp yine bodrum katında olmayan nispeten elit yerler var onlarda 15binden aşağı değildir Bu sahte pandemi bittikden sonra biraz araştırırsın ciddi paran varsa gidersin daha güzel bir yere < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PURECAUCASIANWHITE -- 4 Ocak 2021; 22:59:20 > |
Dövüş sporu demen zaten merdiven altı zihniyeti tanımlıyor : ) |
fakir bir ülkeyiz sebebi o olsa gerek birde fazla ilgi olmayınca bodrum katları oluyor katılım sayısı az olduğundan kimse aylık 200 300 lira vereceğini sanmıyorum adamda kirasını ödeyemez öyle olunca |
Avm dekiler spor salonlarında verilen özel ya da grup dersler oluyor hocam pek güvenilir gelmiyor bana. Zengin silkeleme tezgahı gibi hissediyorum fitness salonunda verilen dersleri. Bunun dışında dediğim gibi istanbul avrupa yakasında arastirmama ragmen kaliteli bir salon bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk fotoya 5 saniye bakınca ayak & ter karışımı koku burnunuza kadar geliyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alayı da hep şampiyon ve de ünlü |
|
|