Turkiyede emeğin değeri yok refah yok Hangi mesleği yaparsanız yapın bence turkiyede çalışmak bos < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkiyede çalışmak çok boş
-
-
türkiyede çok para kazanmak için her şeyinizi bir tarafa bırakmanız lazım.
her şeyinizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen hiç eve usta çağırmadın heralde. Yada sanayi ye gitmiyorsun.
Şu devirde Türkiye de usta olan ve işini güzel yapan adam para kazanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öylede geçimini de sağlamak zorundasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşçilik sağlam para ediyor gerçekten. Pis işler ama getirisi çok temiz. Bazen diyorum sanayiye verselermiş küçükken
-
maaşını sabit 1000 dolar olarak alıyorsan işten atılmama garantili sözleşmen varsa niye olmasın?
-
nick'in gibi yorumlar :)))) dostum boşversene, dünya boş....
diyecem de demiyorum.
boş işlerle uğraşırsan, Türkiye'de çalışmak boş olur tabi, gerçi heryerde boş olur ya..
azıcık çalış yaa.
-
Türkiye de çalışmak boş.
Eğer ben istediğim herhangi bir şeyi maaşımla (bu çok küçük bir şey bile olsa ) alamıyorsam alırken iki kere düşünüyorsam boş kardeşim USD,EUR üzerinden maaş alan bir firmada olsam o o o TL her geçen gün düşüyor ama temel ihtiyaçlar her geçen gün artıyor ben tatile gidemiyorsam , kiramı faturamı , zar zor ödüyorsam bir sorun var demektir . Bundan 2 yıl önce bile en azından bir tatile gidebiliyorduk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X