Şimdi Ara

Türkiyede 3700 liraya satilan kahve makinesi Almanyada 63 euro yani 2000 lira !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye fiyati

Almanya fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Aralık 2023; 16:41:45 >

• Bizim millete her 30 senede bir rahatlık batar , Atatürk geldi halka köpek gibi davranılan yere demokrasi getirdi oy hakkı verdi fabrikalar açtı bundan 30 sene sonra halka rahatlık battı anapı başa getirdiler , sonra muhalefet halkımız bunu hak etmiyor dedi çırpındı durdu yine ülkeyi düzelttiler sonra bizim güvercin halk gitti dyp yi başa getirdi ondan sonra yine çırpın dur bu seferde akp yi başa getirdiler , artık muhalefet dedi ki ne arayacam lan bu malların hakkını kendi boklarında boğulsunlar ben meclis lokantasında 30 liraya bir tabak dolusu etimi yerim ayıp olmasın diyede 2 icraat yaparım tamam , herkes hak ettiği gibi yönetilir
  • turkiye ekonomik anlamda ölmüş bir ülke

halkimiz ulkeyi sefil edenlere oy verdi mustehak

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisinden haberin yok elalam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartlarıda öyle ikinci el kullanılmış kartları bile 30-40-50-60 fahiş fiyatlardan satiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruslar büyüden Türkiye ye gelmek istemiyorlar artık çünkü bu aynı ürünün Türkiye de pahalı olması olayı sadece kahve makinesinde değil çok fazla üründe var. Türkiye artık turist için bile ucuz değil.

seçim sonrası daha da beter olacak. Mehmet Şimşek açıklama yaptı firmalara dedi ki ihracata yönelin çünkü seçim sonrası iç talep daralacak dedi. tercümesi: daha da sıkacaz sizin kemerinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millete her 30 senede bir rahatlık batar , Atatürk geldi halka köpek gibi davranılan yere demokrasi getirdi oy hakkı verdi fabrikalar açtı bundan 30 sene sonra halka rahatlık battı anapı başa getirdiler , sonra muhalefet halkımız bunu hak etmiyor dedi çırpındı durdu yine ülkeyi düzelttiler sonra bizim güvercin halk gitti dyp yi başa getirdi ondan sonra yine çırpın dur bu seferde akp yi başa getirdiler , artık muhalefet dedi ki ne arayacam lan bu malların hakkını kendi boklarında boğulsunlar ben meclis lokantasında 30 liraya bir tabak dolusu etimi yerim ayıp olmasın diyede 2 icraat yaparım tamam , herkes hak ettiği gibi yönetilir

• Türkiye yüzyılı kardeşim... sen anlamazsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gene iyi. gecenlerde supurge bakiyordum, malta da BEKO marka supurge turkiye den daha ucuza satiliyor buna ne demeli??

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulpro

Bizim millete her 30 senede bir rahatlık batar , Atatürk geldi halka köpek gibi davranılan yere demokrasi getirdi oy hakkı verdi fabrikalar açtı bundan 30 sene sonra halka rahatlık battı anapı başa getirdiler , sonra muhalefet halkımız bunu hak etmiyor dedi çırpındı durdu yine ülkeyi düzelttiler sonra bizim güvercin halk gitti dyp yi başa getirdi ondan sonra yine çırpın dur bu seferde akp yi başa getirdiler , artık muhalefet dedi ki ne arayacam lan bu malların hakkını kendi boklarında boğulsunlar ben meclis lokantasında 30 liraya bir tabak dolusu etimi yerim ayıp olmasın diyede 2 icraat yaparım tamam , herkes hak ettiği gibi yönetilir
    Dört dörtlük tespit noktasına virgülüne kadar doğru gerçekten

• Böyle hesaplamicaksin Alim gücü olarak hesaplıcan ozaman durum daha kötü görürsün 2023 Almanyada Asgari Ücret en düşük 1987. 63 euro dan bir kahve makinesini ayda 31 tane alabilir. 63x31=1953 Türkiyeden bir kahve makinesi 3800 tl ise asgari ücret üzerinden ayda sadece 3 tane alabilir 3800x3=11,400

Hesap kitap yapmadan konu açıyorsun

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Almanyada asgari ücret net 1500 euro bekar biri için

Niye 2020 ücretini söylüyorsun ki 2020 deydi o

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Brüt net farkı var bilmeden yazıyorsunuz

Kardeşim evet Almanyada son zamdan sonra 2 bin 69 euro Brüt alıyorlarmış Net kaç alıyorlar hesaplamadim yılbaşında bir zam daha alacaklar yinede senin dediğin gibi o kadar düşük değil şimdi baktım senin dediğin 1584 maaş 2022 Haziran ayı için geçerli Almanya o tarihten sonra üç kere zam yaptı yeni Alman hükumeti Scholz secildikten sonra seçim vaadi olarak sağlam bir zam yapmıştı şuan net kaç alıyorlar bilmiyorum. Yinede bu Almanyada asgari ücret ile çok daha fazla Kahve makinesi alacağı gerçeğini değiştirmez başlığı öyle yazmışsın ki sanki arada çok fark yok gibi.

• Rus, Arap, Çinli harici Turistlere üzülürüm. Bu ilk yazdığım üçünde gelmezse üzülmem aksine bayram ederim.

Batılı/Çinli harici Asyalı Turistler bu Rus-Arap-Çinli şeytan üçgeni yüzünden rotayı Türkiye'den Yunanistan'a-İtalya'ya çeviriyor. Parası nedeniyle çeviremeyenler ise yine üçlüyü gördüklerinde rezervasyonunu iptal edip başka şehre tatil yapmaya gidiyor. Antalya, Mersin gibileri Ruslar cirit attığından İzmir'e vs otel, tatil vs bakıyor.

Sizin yazdığınız pahalılıktan gelmeyen kişilerin sayısı en fazla %2-%3'tür . üstte yazdığım nedenlerden doalyı gelmeyenlerin sayısı fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 27 Aralık 2023; 20:38:18 >
  • Konu sahibinin neredeyse ilk defa Almanya'yı güzelleyen bir konu açtığına şahit oluyorum. Helal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ne ara kötüledim ? beni heralde baska bir üyeyle karistirdin

• 2-3 gun once kendime kulak ustu kulaklik bakiyordum. Begendigim urun Amazon'da gumruk vergisi, kargo vs. her sey dahil Amazon germany yolluyor 5000TL. Turkiyede en ucuz satici ayni kulakligi 7400'e satiyor. O kadar ek vergi kargo cart curt odenmesine ragmen bu kadar ucuz kaliyor. Turkiye'deki fiyat politikalari iyice sacmalasti. 3 kurus maas aliyosun yurt disindaki satis fiyatinin Euro uzerinden 1.5x oduyorsun.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Sıfırı yüksekse niye 2.eli ucuz versin enayi değilse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.