Şimdi Ara

Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savaş değil savaş psikolojisi bunun adı.

    Peki kim istiyor bunu dünya siyasileri. Çünkü kötü ekonomi koşullar her dönem savaş borazanlığı ile bastırılmak istenir. Dünyada hangi ülke olursa olsun kötü ekonomiyi düzeltme yolu olarak varsa gücü savaşı seçmiştir. Açın tarihi okuyun çok çok net.

    Şu anki ülkemizin ekonomik koşullarında insanların ekonomik zorlukları unutturmasını sağlayacak tek şey güvenlik endişesidir. Çünkü ihtiyaçlar hiyerarşisinde önce güvenlik gelir. Yani insanoğlunun açlık ve yoksulluk endişesini sadece ve sadece güvenlik endişesi bastırır. Ha şu var eğer sen savaşı kazanamazsan paramparça olup 5 e 10 a bölünürsün. Çünkü artık takatin kalmaz. Yurtta sulh cihanda sulh söylemi bu yüzden çok çok önemli.

    Tahminim ise gerginlik had safhaya çıkarılacağı. Ekonomiyi unutturmak için her şeyi yaparlar. Ama savaş son ihtimal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Treth kullanıcısına yanıt

    O dediğin olursa biz kaybederiz. BM'ye 1982 deniz hukuku sözleşmesine göre adaların kıta sahanlığı var. Türkiyenin o anlaşmada imzası yok. Bu ada mevzusu zaten petrol ve doğalgaz yüzünden yoksa kim ne yapsın kayalığı? O iş mahkemeye gitse türkiyenin işi zor.

    Şu konuyu televizyonda nedense hep siyasetçi, gazete yazarı, askerlere soruyorlar. 2 senedir bir tane deniz hukukçusu gelemedi. Tartışma programları vatandaşı salak yerine koyuyor hep gazlama var. Bu meselenin başından beri başka konularda anca pazarlıkla bu iş olur dedim millet hain dedi. Ne onların dediği ne bizim. Bu işler öyle iç politikadaki gibi bağırıp çağırmakla olmuyor.


    İki ülkeninde birşey yapacağı yok. Yunan akıllı davranıp kayalık falan hepsine çöktü. İki taraf salakça davranıp savaşa girerse yunan arkasını sağlama almış belli. Kısa süreli savaşa bile sokarlar yeter ki türkiyenin gücü kırılsın. Uçağı, gemisi, tankı vurulsa ekonomisi yamulsa abdye kardır. Sivrilenleri ara sıra traşlayıp zayıflatıyorlar. Gerekli silahı yunana verirler. Sonra barıştırırlar olur biter.





  • Haziran 2023 de seçim var seçimden sonra Türkiye seçim için ayaklanırsa (Gezi gibi) Yunanistan da batıya işgal edecek. onun için 2023 savaş hazırlık yapılıyor.

    Dikkatli olalım oyuna gelmeyin provokasyona izin vermeyelim .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomiyi unutturmak için atar gider yapıyor babası rum-pontuslu...

  • Ruzgar3460 kullanıcısına yanıt

    "Yunanistan tanksavar hendekler kazmaya başladı" demek sanki son olaylardan sonra savaşa hazırlanıyor izlenimi veriyor. Halbuki bu proje 12 yıldır var, sadece hızlandırıldı.

  • Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU)



    Şu an tüm Yunan haber sitelerinde bu haber dönüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Haziran 2022; 13:55:22 >
  • Cem uzan dediydi geçenlerde savaş mavaş çıkartacak ondan sonra kim takar seçimi. Olağanüstü hal çıkartır seçimi unutun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Yunanistan hükümeti aldığı yeni kararla ülke genelinde "Türk" kelimesini tümden yasaklama kararı aldı.Ülkedeki Türk vatandaşlar gösteri yürüyüşleri yapmaya başladı.


    Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU)
    Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU)Sakalar İskitler(Gizlenen Eski Anadolu Halkı)twitter
    “BAK NELER OLUYOR! Sözde demokrasinin beşiği olan Yunanistan da Türk kelimesi tümden yasaklandı! Bunun üzerine Batı Trakya'da ki Türkler protesto yürüyüşü başlattı. Batı Trakya'ya destek için paylaşalım lütfen. Batı Trakya Türkleri yalnız değildir!”
    https://twitter.com/Saka_larr/status/1535318354852032513



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 12 Haziran 2022; 17:27:23 >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt
    Miçotakis abd konuşmasıda Erdoğan yaptırdı. Hocam uçuk düşünceler bunlar. Silahlandır konusunda hep vardı ama Yunanistanın son zamanlarda aşırıya kaçtı. 12 mil olayı tekrarlaması, Türkiyenin kıbrısı işgal ediyor diyip abd den alkış alması felan. Bu olaylardan sonra Erdoğanda daha büyük tepki koydu işte. (Geç koyulmuş tepki biliyorum ancak olayların nasıl ilerlediğini tam olarak bilmiyoruz) Sevmesekte kabul etmeliyiz Erdoğanın iç politası berbat olsada şuan dış politikası yaptıkları bence doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 12 Haziran 2022; 17:36:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    iç-dış, ne ise ne. yakında açlıktan birbirimizi kemireceğiz. en önemli konu bu. yoksa ısıtıp ısıtıp zorla izlettirilen şeyler değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    O doğru hocam . Ben sadece son zamanlar dış politika doğru dedim. İç polita zaten rezalet ve yönetimin değişmesi lazım yani bende sizinle aynı düşüncedeyim. İnşallah yeni gelenler hem iç hemdış politikayı iyi birşekilde yönetir. Bu arada ben aslında ülkeyi düzgün yönetebilecek bir siyasetci görmüyorum. Hepsi birbirinden rezalete işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 12 Haziran 2022; 17:48:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Yok öyle bir şey yanlış bilgiler paylaşmayalım. Yunanistan Türk kelimesini yasaklamadı, sadece Batı Trakya Türk azınlığını tanımadığını açıkladı. Ayrıca bu yeni yaşanan bir olay da değil. O video bayağı eski.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Haziran 2022; 18:4:7 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Aynen eski haber. Yunanistan bu kadar ileriye gideöez diye düşünüyorum. Birde yunan halkını bilmem ama yönetim bildiğin Türk düşmanıdır. Kim yönetime gelirse gelsin bu değişmeyecek. Bizde Abd nin sözünü dinlemediğizde yaşadığımız gururu onlarda bize karşı koyduklarında yaşıyorlar. Tabi son zamanda işler savaş çıkarma boyuta taşındı :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 12 Haziran 2022; 18:5:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    psikolojik olarak, ampul=türkiye havası yaratmak, milletin hamasi duygularıyla oynayıp, ekonomik bitişimizin haberlerinin azalması vb. , kısa sürede seçim ve ampul zaferi ıslak düşleri görüyorlar. bunlar hep planlı programlı karanlık işler. günahları boyunlarına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt

    Sabaha kadar karışsın yine işgal edemez.

    Öyle bir gücü ya da tecrübesi yok.


    Yunanın tek yapabileceği saldırılara karşı koymaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistan'ın arkasında ayrı ayrı 3 farklı güç var.


    1.ABD

    2.Avrupa Birliği=Almanya

    3.Fransa


    Fransa,nükleer ve askeri bakımdan başlı başına bir güç olarak değerlendirilmeli.


    Olası bir savaşta,ilk Almanya ve fransa olaya dahil olur.Ardından ABD.


    Bu ülkelerin dahil olması demek,Rusya bugün ne yaşıyorsa(finansal ve ambargo açısından) benzerinin Türkiye'nin de yaşaması demek.


    Atılacak adımların çok dikkatli atılması lazım.


    Not:Bana komik geliyor.Neyle ne kadar savaşacaksınız?


    Yunanistan:Borcu 450 milyar Euro.Ha bire silah alımı yapıyor.


    Türkiye:Borcu 485 milyar dolar.Suriye'de,Libya'da aktif-pasif savaşta.Ekonomisi batık.Bugün savaş başlasa,batık ekonomi ve Rusya benzeri ambargolarla kaç gün idare edebilir?


    Rusya,doğalgazı ve petrolü kendi üretiyor.Üstelik yıllarca,tarımsal ürünleri depolamış.Biz ise Rusya'dan gelecek 2 gemiye yakın zamanda muhtaç kaldık.


    Sonuç:ABD ve Avrupa birliği,sırf Akdeniz-Ege LNG hattı için Yunanistan'ı ve İsrail çıkarlarını korumaya ve kollamaya devam edecektir.Rusya'nın petrol ve doğalgazını almak istemeyen Avrupa birliği için bu hat hayati önemde.İşin ciddiyeti ise çok büyük.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 12 Haziran 2022; 19:5:56 >




  • Maalesef Yunan halkı da bizim milletimiz gibi bir çok şeye duyarsız. Çıkıp demiyorlar ki siz ne yapıyorsunuz biz onlarla yüz yıllardır yan yana yaşıyoruz ticaretimiz var hatta akrabalıklarımız var. Bu gün Trakya bölgesinden bir çok kişinin Yunanistan da çocukları var o kadar söyliyeyim yani.Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU) 

  • T.C MSB: İspanya Deniz Kuvvetlerine ait 🇪🇸YSABEL lojistik destek gemisinin Mersin’e gerçekleştirdiği liman ziyaretinden kareler...


    Bu yeni gelen patriotlar ile kimi koruyacaklar acaba?

    Türkiye - Yunanistan Savaşı (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.