Şimdi Ara

Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkenin hiç mi bir şeyi düzgün olmaz. Sözde milliyetçi partiye bak sen. Mhp'den ayrılırken, lafta Türk milliyetçilerini iktidara taşımak içindi. Şimdi bunlara karşı Türk'lüğümüzü korumaya çalışıyoruz.

Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldıkültigintwitter
    “💥Yusuf Halaçoğlu'nun 10 ay önce katıldığı bir TV programı sosyal medyada gündem oldu. Sunucu: "Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldı diyorsunuz." Yusuf Halaçoğlu: "Evet o da var. Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedim bunun neresi kötü?"”
    https://twitter.com/barondetott2/status/1677682821249286147?s=20

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Milliyetçilikten vaz geçince doyacak mısın? Yoksa milliyeçilikten vazgeçtiğin için mi açsın? Git bak bakalım vergi dairelerine Türk'ten başka kimse var mı?

Millietcilige degmeyen bir halk oldugumuz kac kere daha ispat olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu halk değil miydi Akşener'e girdiği ilk seçimde %10 oy veren? Halkında suçu var ama, Akşener ve Bahçeli stepme olması halkın suçu değil.

O zaman Kürt birisi çıkıp madem ben yönetimde söz sahibi değilim ben ayrı devlet istiyorum der. Benzer şekilde Arap'ı Gürcüsü Lazı liste uzar gider.

Not: Ülkede ki tahmini Türk sayısı 55 milyon civarıymış gerisini sen düşün. Nudus 85 Milyon....

Almaya, Fransa'da niye istemiyorlar? Bu dünyanın bi enayisi Türk'ler mi?

Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldıworldpopulationreview.com
    Turkey Population 2023 (Live)
    https://worldpopulationreview.com/countries/turkey-population

Yabancı kaynaklı site,Türkler %75,Kürtler-Zazalar %18 diğerleri %7 diyor,Sende biliyorsun diğerleri dedikleri de Kendini Türk olarak adlandırıyor

Benim ailem de bile arnavut,boşnak,kafkas kökenli var.Türkçe'yi anadili kabul edenler %75+%7 diğer =%82 ediyor,Baskın dil ve kültür Türk kültürü ise bırakalım da Türkiye'yi Türklerin çoğunluğu yönetsin

Herkes aldığı oy kadar Mecliste temsil ediliyor.

Bu arada Türklerin nüfus artışı düştü,çünkü az çocuk yapıp çocuklarını iyi yetiştirmek istiyorlar,En çok 2 çocuğu sağlıklı yetiştirmek için yeterli düşünüyorlar.

Birileri gibi düşüncesizce 10 çocuk yapmıyorlar,10 çocuk ne yer,ne içer diye düşünmeden çocuk yapanlar yaptıkları çocuklara da bilmeden kötülük yapıyorlar.

• Türkiyeyi Türkler yönetsin demek kadar anlamsız, hesapsız ve sakıncalı bir söz yoktur. Ben Türkiyeye düşman olsam bunu söylerdim. Tam dinamittir.
    Burası Türkiye cumhuriyeti, nüfus dağılımı olarak zaten Türkler çogunlukta ve ülke yönetiminde 3 aşağı 5 yukarı nüfus oranına yakın bir temsil ve yönetici grubu olur. Türkler yönetsin sözü, birliği, kardeşliği bozar, duygusal kopuş ve ayrılık hissini artırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 8 Temmuz 2023; 18:5:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye'yi Türkler yönetmelidir gibi saçma sapan bir söylem olmaz. Hangi çağdayız yapmayın kendinizi şöyle...

Oldu olacak kafatası milliyetçiliği yapın. Türk özelliği taşımayanlar makam mevki alamaz diyelim !

İTÜ'nün yaptığı araştırma şu şekilde.

https://web.itu.edu.tr/~kahramanb/etnik_dagilim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Temmuz 2023; 18:29:5 >

Bir Türk olarak git bakalım gelebiliyor musun? Akp'de tarikatçılık, chp'de kürtçülük almış başını gitmiş. Konserlere bile nerede Türk düşmanı var, onları çıkarıyorlar.

O kadar mafya dizilerini dayadılar millete. İlaçla tedavi edileceğini sanmıyorum.

https://www.ttk.gov.tr/belgelerle-tarih/3756/

“Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümid etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı, bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarları ile sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurları ile yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu; Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

anayasa:

Türkiye'de veya Türkiye dışında bir Türk babadan gelen yahut Türkiye'de yerleşmiş bir yabancı babadan Türkiye'de dünyaya gelip te memleket içinde oturan ve erginlik yaşına vardığında resmî olarak Türk vatandaşlığını isteyen, yahut Vatandaşlık Kanunu gereğince Türklüğe kabul olunan herkes Türk'tür.

şimdi devletimiz türk devleti, milletimiz de türk milletidir. türkiye'yi türkler yönetmelidir dediğimizde, neden sorun teşkil ediyor? yani taa en başa dönersek, hz adem ve hz havva'dan herkes birbiriyle bu zamanda bile uzaktan da olsa zaten herkes akraba. hz ibrahim as'dan sonra bu zamana gelirsek örneğin ne diyebiliriz? ibrahim as kavminden, türk milletinden dememiz gerekir. “aynı soydan gelen, töre, dil ve kültürleri bir olan insan topluluğu” anlamına gelen kavim (kavm) “ırk, millet” mânasında da kullanılır.

türk kelimesi ile sorunu olanlar ancak rahatsız olur diye düşünüyorum. yazılanlarda anlaşılmayacak bir şey yok bence. türkiyeyi türkler yönetmeyecek ise amerikayı da kuzey kore yönetsin o zaman? Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 8 Temmuz 2023; 19:19:24 >

• kıyım kıyım zafere

• Anayasadan alıntıladığınız maddeye göre bu Türkiye vatandaşı olan herkes Türk diyoruz. O zaman ne diye "Türkiyeyi Türkler yönetmeli" demek ihtiyacı duyuyoruz? Zaten herkes Türk ise, Türk olmayan birinin yönetme ihtimali yok ki?

kandilden yönetmeye kalkışanlar yok mu memleketi? Türkiye'yi Türkler yönetmeli dedikten sonra İYİ Parti'de buna karşı çıkıldı 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.