Şimdi Ara

Türkiye Serverine Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Eu-west serverinde oynuyorum.Ranked teamda olduğum için hesabım TR serverine aktarılmamış.Sonra ne olduysa oldu ve birden bir gece uyku baskısından olsa gerek türkiyeye geçeyim diye düşündüm.bir de baktım ki storede transfer bedava değil.Neyse oyuncu desteğinden talep gönderdim.Geçmemiş benim hesabım geçirirmisiniz diye..2 ekim tarihinde isteğin durumunu " Bu talep Eki 02 tarihinde çözülmüştür " olarak güncellemişler ve konuyu kapatmışlar.Ancak transfer gerçekleşmemiş.Bende şimdi eşşekler gibi pişmanım.Bu saatten sonra aktarılma gibi bir ihtimali var mı yoksa red mi etmişler çözemedim.Fikirlernizi paylaşırsanız sevinirim.

• Mesaj yaz çözülmüş olan ticketa tekrar açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Mesaj yaz çözülmüş olan ticketa tekrar açılır.

Konuyu kapatmışlar cevap da yazılmıyor.Ben zaten aktarılmasını istemiyorum.Aktarım isteğim çözülmüş görünüyor ama aktarım olmadı.
  • geçip napacan abi ya? küfür yemek istiyorsan geç. herkes kacarcasına gitti resmen sen oraya gitmeye çalışıyorsun ilginç
  • geçeceksen hesabını geçirme bak 20 liraya veriyorum al senin olsun hesabım. hesap satış takas kısmında var konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

Mesaj yaz çözülmüş olan ticketa tekrar açılır.

Konuyu kapatmışlar cevap da yazılmıyor.Ben zaten aktarılmasını istemiyorum.Aktarım isteğim çözülmüş görünüyor ama aktarım olmadı.

geçmek istemiyorsan ve kapandıysa mesajın sorun yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

geçip napacan abi ya? küfür yemek istiyorsan geç. herkes kacarcasına gitti resmen sen oraya gitmeye çalışıyorsun ilginç

Yok yanlış anlaşılmışım ben.Bilmeden böyle bir talepte bulundum.Şimdi ise Eu-west te kalmak istiyorum.Yani talebimden dolayı pişmanım.Bu talebimin durumunda ise şuan ÇÖZÜLDÜ yazıyor.Ancak hesabım halen EU-West de.İlerleyen zamanlarda geçirilme ihtimali var mı yoksa talebim red mi edildi onu öğrenmek istiyorum.Çünkü detaylı bir bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

geçip napacan abi ya? küfür yemek istiyorsan geç. herkes kacarcasına gitti resmen sen oraya gitmeye çalışıyorsun ilginç

Yok yanlış anlaşılmışım ben.Bilmeden böyle bir talepte bulundum.Şimdi ise Eu-west te kalmak istiyorum.Yani talebimden dolayı pişmanım.Bu talebimin durumunda ise şuan ÇÖZÜLDÜ yazıyor.Ancak hesabım halen EU-West de.İlerleyen zamanlarda geçirilme ihtimali var mı yoksa talebim red mi edildi onu öğrenmek istiyorum.Çünkü detaylı bir bilgi yok

çözülmüş işte ve sen hala west desin sorun olmaz bence :D
  • Merhaba , benim durumum çok daha vahim hesabım ranked team den dolayı TR sunucusuna otomatik olarak geçmedi. Sonra ben kendim bilet ile TR sunucusuna geçtim bir süre burda oynadım. Arkadaşlarım EUW sunucusuna geçince bende geçmeye çalıştım fakat kullanıcı adı kullanıldığı için geçemedim ve supporta mesaj attm baya bir geç cevap aldım ve aldığım cevaptan sonrada bir kaç gün support ile yazıştım , WEST serverına geçmem için 2600 RP almam gerektiğini söyledi ve Win / Elo kayıtlarımın sıfırlanıcagını söyledim baya bir itiraz etmeme rağmen sonuç alamadım. Tamam dedim bugün RP aldım transfer işlemi için tekrar bir mail atarken IP boost umun WEST sunucusuna geçip geçmiycegini sordum (14 günlük IP boost 1500 RP e tekabül eder ) fakat IP boost unda geçemiycegini öğrendim ve içimden dedimki Allah kahretsin o zaman beni bedava Eune sunucusuna ücretsiz olarak geçirin. 24 Yaşındayım bir çok MMO oyun oynadım ve bir çok firmanın müşterisi oldum böyle bir rezilliği ilk olarak Telpa ' da şimdide Riot Games ' de görüyorum.

• Zaten neden bizi direk geçirdiler hala kafam basmıyor arkadaş. Oyuna girmedik bir süre hesaplar TR olmuş şimdi 2600 RP bayılacağız belki de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.