Şimdi Ara

Türkiye serveri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar malum TR serveri duyurulmuş durumda. Bir çoğumuz nooblardan falan şikayetçi oluyoruz, leaverlardan falan ama düşünmek gerek biraz. LOL TR serverı ülke için önem teşkil ettiğini düşünüyorum. Çünkü ilk defa bu derece bir kapsamlı oyun için türkçeleştirme çalışmalarına gidildi. Ortada bir emek var. Ben aksine TR serverine biraz emek harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu emeğin, çabanın bir şekilde karşılık bulması gerektiğini düşünüyorum. Sırf Brolaf skini var diye servera geçin demiyorum, nooblar elbette olacaktır. Her oynadığımız oyunda ocelote falan gelmiyor veya rank maçlara M5, SK ile girmiyoruz. Sahiplenelim. Yani forumu okuyan ortamı bilmeyen, başlayacak olan birisi varsa korkar arkadaş. O kadar çok kötüleyen var ki. O ortamı güzelleştirmekte bizim elimizde olan bir şey. Hem herkes anasının karnından penta kill, quadra kill atarak doğmadı. Hepimiz newbie ydik oynaya oynaya bir şeyler yapa yapa aştık o newbieliği.

Hem şöyle düşünün, lol şu an en çok online oyun olarak biliyorum ben. Riot bu hareketiyle dikkat çekti ülkeye diye düşünüyorum. Sadece crysis i türkçe oynamak istemeyiz heralde, diğer oyun serileri de belki bu hareketle beraber türkçeleştirme çabalarına girebilir.

• ocelote falan gelmiyordan sonrasını okumadım.İsteyen oynar isteyen oynamaz şayet sizi brolaf skiniyle kandırmasınlar herkezde olucak ne özelliği olucak ? eu serverlarda olsaydı neyse her türkte brolaf skini olucak. katarina skini olucak orda. ne anlamı var? oyunu 2 bozan ırk var biri ruslar 2 türkler türklere ayrı server açtılar brezilya gibi. neyse uzun lafın kısası kraloyun.com yanındaki reklamlardan gelen çocuklarla oynayabilirsin ha dersiniz WL Oranını Arttırısın Falan hikaye en küçük şeyde türkler küfür ederler hele öldünmü hemen **ne jungler gank gelmiyorsun ananı senin gibisinden.Ve ben geçmiyorum dediğim gibi isteyen geçer isteyen geçmez

ROSCHEAD
  • KBT'yi görmedin heralde. Türklere özel server açmalarına pozitif bakma, adamlar resmen bizi ''kovdular''. Ben hesabımı weste geçirmek için sildiğim oyunu tekrar indiriyorum sırf ilerde oynarsam türk serverında olmayayım diye.
  • Tamam oyunlar Türkçe olsun falan güzel de ben Türkçe oynamayı, Türkçe konuşmayı istemiyorum. Çünkü İngilizce benim için önemli, oyunların dil öğrenmekte katkısının çok büyük olduğunu düşünüyorum bu nedenle avrupa serverında devam etmeyi istiyorum.
  • Topluca kanser olalım diyosun yani? Arkadaş doğru dile getirdi resmen kovdular milleti.Bu oyuna neden türkçe dil desteği geldiğini ilk bakışta anlar insan.Türklerin çoğu ingilizce bilmiyor.Neden bi kaç kelime ing öğrenmek varken bizi baş ağrısına teşvik ediyorsun? Sen bu oyunu oynadın diye milletine yararlı bir şey yapmayacaksın ki.Bu hayatta İng lazım sana Tr kimse öğrenince kimse sana ''Oh cool bro'' demiyor.Herkes kendi başına düşe kalka öğrenecek bizim gibi.Biz onların beynine tecrübe aşılayamayız.O server zaten oyuna yeni başlayanlar için bu TR serverı adamlar Marttan beri oynayanlar diyor.Riot da bunu kara kaşımız kara gözümüz için yapmıyor.Türkiye>80 milyona yakın vatandaş>Genç nüfus>gelsin benjaminler

Orijinalden alıntı: neutix

Şimdi arkadaşlar malum TR serveri duyurulmuş durumda. Bir çoğumuz nooblardan falan şikayetçi oluyoruz, leaverlardan falan ama düşünmek gerek biraz. LOL TR serverı ülke için önem teşkil ettiğini düşünüyorum. Çünkü ilk defa bu derece bir kapsamlı oyun için türkçeleştirme çalışmalarına gidildi. Ortada bir emek var. Ben aksine TR serverine biraz emek harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu emeğin, çabanın bir şekilde karşılık bulması gerektiğini düşünüyorum. Sırf Brolaf skini var diye servera geçin demiyorum, nooblar elbette olacaktır. Her oynadığımız oyunda ocelote falan gelmiyor veya rank maçlara M5, SK ile girmiyoruz. Sahiplenelim. Yani forumu okuyan ortamı bilmeyen, başlayacak olan birisi varsa korkar arkadaş. O kadar çok kötüleyen var ki. O ortamı güzelleştirmekte bizim elimizde olan bir şey. Hem herkes anasının karnından penta kill, quadra kill atarak doğmadı. Hepimiz newbie ydik oynaya oynaya bir şeyler yapa yapa aştık o newbieliği.

Hem şöyle düşünün, lol şu an en çok online oyun olarak biliyorum ben. Riot bu hareketiyle dikkat çekti ülkeye diye düşünüyorum. Sadece crysis i türkçe oynamak istemeyiz heralde, diğer oyun serileri de belki bu hareketle beraber türkçeleştirme çabalarına girebilir.

Nerden biliyorsun ocelote falan gelmediğini ? Hextagon Sun nerdeyse her gün ocelote ile aynı oyunda oluyor , hem nerden biliyorsun forumda 2 k Elo'lu arkdaşların olmadığını ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya hala farkında değilsiniz. Türkiyede oynayan çok olabilir. Türkleri sevmiyorlar. Bizi bi alana kapatmak istiyolar. Peki neden Almanya'yada ait server açmıyorlar ? Almanyada çok çok daha fazla oynayan var. Türklere oranla. Neden sadece türkiye? Brolaf skini ile kandırmaya çalışıyolar bırakın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Roschead-

ocelote falan gelmiyordan sonrasını okumadım.İsteyen oynar isteyen oynamaz şayet sizi brolaf skiniyle kandırmasınlar herkezde olucak ne özelliği olucak ? eu serverlarda olsaydı neyse her türkte brolaf skini olucak. katarina skini olucak orda. ne anlamı var? oyunu 2 bozan ırk var biri ruslar 2 türkler türklere ayrı server açtılar brezilya gibi. neyse uzun lafın kısası kraloyun.com yanındaki reklamlardan gelen çocuklarla oynayabilirsin ha dersiniz WL Oranını Arttırısın Falan hikaye en küçük şeyde türkler küfür ederler hele öldünmü hemen **ne jungler gank gelmiyorsun ananı senin gibisinden.Ve ben geçmiyorum dediğim gibi isteyen geçer isteyen geçmez

+1 katılıyorum.

• Tr serverinde şunu öğrendik "türklerle oynanmaz" Oynayamadıkları yetmiyor gibi ağızları da çok bozuk. Gerçi bende sövdüm ama öyle gereksiz yere değil. Anneme falan küfür ettiklerinde "yav he he" diyip geçiyordum. Tekrar eastte döndüğümde oynayamadığımı farkettim. Tr serverine alışmışım çok kolay geliyorlardı.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninetales34 -- 14 Eylül 2012; 1:45:26 >
    You never wanna die like this
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

durduk yere aileme küfür edilen bi ortamda oyun oynamam ben kbt bile malumdu durumu gördük türklerle oyun oynamaz

+1 sürekli küfür sürekli küfür öldürünce "1v1 gel ln ezo"

Orijinalden alıntı: KanameSama

Topluca kanser olalım diyosun yani? Arkadaş doğru dile getirdi resmen kovdular milleti.Bu oyuna neden türkçe dil desteği geldiğini ilk bakışta anlar insan.Türklerin çoğu ingilizce bilmiyor.Neden bi kaç kelime ing öğrenmek varken bizi baş ağrısına teşvik ediyorsun? Sen bu oyunu oynadın diye milletine yararlı bir şey yapmayacaksın ki.Bu hayatta İng lazım sana Tr kimse öğrenince kimse sana ''Oh cool bro'' demiyor.Herkes kendi başına düşe kalka öğrenecek bizim gibi.Biz onların beynine tecrübe aşılayamayız.O server zaten oyuna yeni başlayanlar için bu TR serverı adamlar Marttan beri oynayanlar diyor.Riot da bunu kara kaşımız kara gözümüz için yapmıyor.Türkiye>80 milyona yakın vatandaş>Genç nüfus>gelsin benjaminler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.