Şimdi Ara

✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CANLI YAYIN LİNKİ :https://www.twitch.tv/riotgamesturkish

    Maçların tekrarlarını buradan izleyebilirsin.

    https://www.youtube.com/user/Lolespor/videos

    FİNAL BUGÜN SAAT 14.00'DA



    TAKIMLAR
    - SUPERMASSIVE ESPORTS
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - DARK PASSAGE.BKM EXPRESS
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - HWA GAMING
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - GALAKTICOS
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - TEAM AURORA
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - 1907 FENERBAHÇE ESPOR
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - OYUNFOR.CREW
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦


    - GALATASARAY ESPORTS
    ✦✦✦✦✦TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK LİGİ (ANA KONU) FİNAL GÜNÜ SAAT 14.00 !!!!!✦✦✦✦✦




    *Puan tablosu her pazartesi yenilenecektir. ayrıca kadrolardaki değişmeleride yine maçlardan sonra yani salı günü düzenliyorum son kadrolara göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 22 Nisan 2017; 11:5:0 >



  • Padden daha iyi degilmi elyisyondan neden oynatmiyorlar
  • Frozen hariç alayı çöp
  • Çok geç açılmış bir konu oldu bu. Ne zamandır bakınıyorum foruma bu tarz bi konu bekliyorum sonunda birisi açmış. Üşenmesem ben açıcaktım. Forum cidden çöküşte. Önceden daha lig başlamadan konular açılır,tartışılırdı.

    Neyse bir fenerbahçeli olarak bi kaç bişey söyleyeyim bende madem.

    Bugünkü sup maçını kriter olarak alıyorum. Aslında bu söyleyeceklerim biraz genel. Bizim bot lane çöp + leş. Elysion yerine arabalı minyon koy daha çok iş yapar yani o derece. Bütün oyun sadece farm yapıyor hatta onu da yapamıyor karşı adc ile hep cs farkı oluyor aralarında. Tamam midden devşirme olabilir ama başka adc oyuncusu mu yok ortalıktada gidip bunu aldılar takıma. Her maç takım 3v5 oynuyor resmen. Thaldrin elinden geleni yapıyor,frozen ve reach de öyle. Frozenı genel olarak beğeniyorum. Lanede üstünlük sağlamasını biliyor rakiplerine. Skor çıkaramasa bile cs farkı açıyor hep.

    Sosyal medyada vs sürekli paylaşılıyor fb-gs dev derbi diye. Şuan sadece isim olarak derbi olabilir,lolde derbi diye adlandırabileceğimiz tek maç dp-hwa'dır. Bu takımlar diğer takımlara nazaran daha eskiler ve hemen hemen aynı seviyedeler.

    Sup bu sene lige güzel başladı. Bizimle oynadıkları 2. maç akıp geçtiler resmen.

    Galacticos takımının mid lanerını da beğeniyorum baya. Takımını sırtlıyor. Bugün kazandıkları ilk maçı da onun sayesinde kazandılar.
  • Sup patlarsa narudan patlayacak gibi duruyor sanki, Suptan çıkar naruyu koy frozenı tbf garanti.

    Fenerbahçe konusunda yukarıdaki arkadaşın söylediklerine katılıyorum, thaldrine de şüpheli bakıyordum ama bu iki hafta çok iyi oynadı takımı sırtlamaya çalıştı ama o botlane ile bronzeda bile zorlanır insan
  • fb adc ne öyle wtf 4 yıl önce zorla sırıtarak oynuyordu eleman yıl olmuş 2017 çok yazık
  • Crew dpyi tokat manyağı yaptı.

    Şunu farkettim ki tr şampiyonluk liginde lee sin oynayabilen bi jungler yok. Saçma sapan hareketler yaptı lee oynadığı maçta Move.
  • Holy çöp
  • Oyunu bırakmış olmama rağmen takip ediyorum ligi. Gerçekten takımlar arasında büyük fark yok izlediğim kadarıyla. Çoğu maçı izledim bu arada. Sadece Supermassive bir tık önde görünüyor ki bunun sebebi de kadrolarını korumaları. Haftalar ilerledikçe o farkın da kapanacağını düşünüyorum.S3'ten beri TCL takip ediyorum , bu sene en keyifli sene olabilir.

    Takımları tek tek yorumlamam gerekirse;
    * Supermassive takım olarak gayet güzel hareket ediyor. Stomaged çok formda. Fabfabulous da keza görevini gayet iyi yapıyor.Bu sene normal sezonu 1. bitirirler diye düşünüyorum.

    * HWA çok iyi bir midlanera sahip zannımca. Cognac zaman zaman gereğinden fazla övülse de gerçekten tecrübeli bir oyuncu. HWA adına tek çekincem Trix'in istikrarsız performansı ve Emtest ile Pankynin sıradan oyuncular olması.Xico'nun önderliğinde ilk 3'e gireceklerini düşünüyorum(belki de tarafsız olamıyorum bu sene HWA'yı destekliyorum) Çok sempatikler umarım istedikleri yerde bitirirler ligi.

    * CREW ilk maçlarda ideal kadrosunu bulamasa da Godbro transferiyle ne kadar iyi olabileceğini gösterdi. Her maç stabil performans veren bot lane, her ne kadar antipatik bulsam da gerçekten doğru zamanda doğru yerde olan , oyun içi karar verme yetisi yüksek olan Elwind CREW'ün güçlü yönleri. Godbroyla birlikte yabancı sıkıntısına girdikleri için Mojitoyu tekrardan ormana çekmeleri tek şüphem. Mojito bu rolün altından kalkarsa önleri açık ilk 3 bekliyorum onlardan da.

    *AURORA sezona kötü başlamış gibi görünse de beklenilenden az yara aldılar. Avenuee'nun yokluğunda Leylü maalesef öteki mid lanerlara göre sırıtıyor. Bana göre büyük dezavantajla oynayan AURORA'nın şu 3 haftadan 2 puan çıkartması geleceğe daha umutla bakmamı sağlıyor onlar adına. Zergsting'in saçma sapan soloq hareketlerini ufaktan bırakması da AURORA adına gayet olumlu. Auroranın ilk 6'da olacağını düşünüyorum.

    *1907 Fenerbahçe'nin kadrosunu ilk gördüğümde tek kusur Elysion gibi görünüyordu ancak Reach de çok formsuz. Frozen övüldüğü kadar bir performans sergileyemedi ancak lane hakimiyeti gerçekten iyi. Takım savaşlarında sıkıntılar yaşıyorlar. Shoutcaller kim bilmiyorum ama çok kötü kararlar alıyorlar.Thaldrin ise hata yapmadan oynuyor şu anlık.İlerleyen haftalarda bu takımda nişancının değişeceğini düşünüyorum. İlk 6'ya girip giremeyecekleri belirsiz bana göre.

    *Galatasaray'ın ligin en zayıf ekibi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Herkesin eleştirdiği gibi Madagger challenger maçına düşmüş platin gibi oynuyor. Killers'ın istikrarlı bi nişancı olduğunu geçmiş sezonlardan biliyoruz. Ama bu sezona o da pek iyi başlayamadı. Madagger'ın da önümüzdeki haftalarda gönderileceğini düşünüyorum. Abbedagge de henüz istenilen düzeyde değil.Broken Blade'e değinmeden edemeyeceğim. Gerçekten takımına oranla çok başarılı mekanikleri var ancak fazla ileriyi göremiyor hep anlık kazanç peşinde. Biraz daha tecrübelenirse kill almanın her hedeften üstün olmadığını anlar. Ligi sonuncu bitireceklerini düşünüyorum bir şeyler değişmezse.

    *Galakticos ligin en zayıf ekibi gibi görünse de şaşırtıcı performanslar sergiliyor. Revanche'ı support görünce hepimiz kafamızda bu takımı sona yazdık ancak takımda ilginç bir sinerji oluştuğunu düşünüyorum. k0u istikrarlı oynuyor. Sezon başı sırıtacağını düşündüğüm Brolia da fena iş çıkarmıyor ancak hala lanede geri kalıyor.Brolianın bu açığını kapatmak için de genelde tank şampiyonlar veriyorlar.Revanche'ın değişeceğini düşünüyorum burada da. İlk 6ya girebilirler.

    *Dark Passage'da Immortoruyu merak ediyordum sezon başında. Beşiktaşta KDA için takımına destek vermiyor diye eleştiriliyordu. DP'de açıkçası bunun doğru olmadığını gördüm. Lane hakimiyeti en iyi midlaner olabilir ligde. Roam atma konusunda sıkıntıları var sadece. Zaten bu yüzden pek mobil midlanerlar almayıp mid kulesine oynuyor. Botlane'e daha ne kadar tahammül edecekler bilmiyorum. Uyumsuz oldukları ortada ikilinin. Üstün oldukları match-uplarda bile sıkıntı yaşıyorlar. Bwipo ve Move ise gerçekten felaket oynuyorlar özellik Bwipo. İzlerken onun adına utanıyorum. Kötülüğünü sadece lane veriyor diye söylemiyorum. Teleportları felaket atıyor, Split pusha nasıl tepki verilir bilemiyor vs. Bwipo ve Rogunun değişeceğini düşünüyorum bu takımdan da. Ama yine de bir şekilde ilk 6 yapacaklarını düşünüyorum.

    İzlediğim en keyifli sene olabilir bakalım ilerleyen haftalarda daha da keyifli olacağını düşünüyorum.
  • Gs - fb maçı ne kadar sıkıcı, youtubeda bronz maçı izliyoruz sanki.
  • Rezalet maçtı , GS li olmama rağmen takımda oyuncu yoktu bende Thaldrin kaptanın kazanmasına sevindim.

    CRW iyi takım . Finale kalirlar SUP la.
  • Bu sezon ilk defa bi maçın tamamını izledim. Ama aşırı skıcı bi maçtı. Gs-Fb maçı bildiğimiz altın elo karşılaşması gibi. Gs de Mid ve Adc sıkıntısı var bence. Top lane de ki eleman bayagı iyi. Ama bu oyuncular fazla kalıcı olmaz bana göre
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    gs midi iyi hocam. bu maçı izlemedim ama genel olarak iyi. top lane yetenekli ama bazen saçma engage'ler atıyor. ama bot lane gerçekten çöp Gs'de .
  • Galatasaraya Silver elodan support koy bu yeteneksizden daha iyi oynar
  • Seviye aşırı düşük maçta yalnız plat seviyesinde ranked maç izliyorum sanki.
  • Soloq de bile avantaj yakalayınca oyunu bitirecek hamleler yapılıyor, fb gs maçında iki takımda ne yapacağını bilmiyor.
  • Satmalara doyamayan kanani
  • KillerS denen yeteneksiz herhalde daha önce hayatında Jhin oynamamış (oynasa bile beyni algılamıyor muhtemelen) ya da bizle dalga geçiyor. 2 metreden 4 kişiye ulti açan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu profesyonel olmuş veya olduğunu sanıyor.
  • O kadar haberini reklamını yaptıkları fb gs maçı plat seviyesindeki bir maçtan öteye gidemedi ve berabere bitti.

    Supun dün fbyi nasıl 20. dkda mağlup ettiği de belli oldu.
  • * Birbirinden kötü 2 takımın hangimiz daha kötü bağlamında verdiği mücadele berabere bitti

    * GS mevcut kadrosuyla (o nasıl berbat bir alt koridor ikilisidir be arkadaş) zaten ligin başından hiç ışık vermiyordu bana fakat FB'nin Frozen-Reach-Thaldrin 3lüsüyle iyi işler çıkartabileceğini düşünyordum.

    * Lakin leşleme noktasında GS'den bir farkı olmadığını görmüş olduk bu kadronun da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 29 Ocak 2017; 18:49:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.