Şimdi Ara

Türkiye SAAB'a talip...!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşAllah doğrudur hadi bakalım..
  • Süper haber..
    Umarım gerçekleşir..
  • Biran önce alınsa...

    Umarım gerçekleşir.
  • Herkes Koç'a döşemiş. Otomobil sektörün de yaptığı daha önceki işleri yüzünden. O zamanla bu zaman bir değil. İnsanlar artık internetten araştırıyor + zibil gibi marka alternatifi var. Makul fiyatlarla piyasaya girmeyip uçuk fiyatlardan satarlarsa eğer '' avuçlarını yalarlar '' bu sefer. ( Ki bırakın koçu tosunu daha bu markanın alınabileceğine dair bir açıklama olmadı )

    Ama olur da bizden bir babayiğit çıkar alırsa Saab'ı. B ve C sınıfında diğer markaların sunduğu araçlarla hemen hemen aynı bir araç geliştirip ; bu aracıda rakiplerine göre daha uygun bir fiyata satıp hele bir de kendi bünyesinden kredi imkanı tanırsa. YOK SATAR.

    İlle Saab alındı diye aynı tarz da lüks üretim devam edecek diye birşey yok. Lüks de üretilir, B C sınıfı ekonomik günlük kullanıma uygun araçlarda.

    Sevgiler, Saygılar
  • şu arabayı aynı teknolojide yapın bakalım daha vw alırmıyız seat alırmıyız pejo alırmıyız siz yaptınızda biz almadıkmı
  • Ford'u Fiat'ın elindeki Koç,İsveç'in elindeki SAAB'ı nekadar özgür ve kafasına göre üretebilir ki ?

    Ford Fiat bol bol D sınıfı üret der herhalde gerisine karışma,eskiden imf'nin kredi verip yol yapın otel yapın

    hastane yapın dedigi gibi..

    Böyle olursa ben karşıyım eldeki saab evdeki hesaba uymalı...
  • NİYE TAKTIK Kİ BU KADAR OTO YAPIMINA.OTOMOBİL DENİLEN ARAÇ YÜKSEK MÜHENDİSLİK ÜRÜNÜ BİR ARAÇTIR.SENİN ÜLKENİN MÜHENDİSLERİ AYLIK 1500 TL YE EV GEÇİNDİRMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR.ONLARA VERDİĞİN DEĞER BU.BU KAYSERİLİ KASIMPAŞALI MÜTEAHHİT KAFASIYLA HER ŞEYE PARAYLA SAHİP OLACAĞINA İNANILIYOR.AMA ÖYLE DEĞİL.SEN MOTOR ÜRETEMEYEN,BİLİME, OKUMAYA DEĞER VERMEYEN,ÜNİVERSİTE MEZUN ORANI % 5 OLAN GERİ KALMIŞ BİR ÜLKESİN.SENİN İŞ ADAMLARIN AYLIK 500 TL YE İNSANLARI ÇALIŞTIRIR,DEVLETTEN PARAYI ALIP BENİM VERGİMLE SAAB A DA SAHİP OLURLAR.SAAB BİR İSVEÇ MARKASIDIR.SAHİBİ KİM OLURSA OLSUN İSVEÇ MARKASIDIR.BU RUH İSVEÇLİ MÜHENDİSLERİN RUHUDUR.TIPKI VOLVO DAKİ GİBİ.ŞİMDİ VOLVO ÇİN MARKASI MI OLUYOR O ZAMAN.SİZ OYLARI VERDİNİZ YERLİ UÇAK,UYDU,OTO İÇİN AMA MAALESEF ARKADAŞLAR.BU İŞLER ÜNİVERSİTE, EĞİTİM ,İYİ MÜHENDİSLER İLE OLUYOR.BEN DAİMA VOLSWAGEN BMV FORD ALACAGIM.SİZ KOŞUP YERLİ! SAAB ALIN.




  • Bence super bi durum insallah aliriz bu kadar kaliteli araclar ureten bi markanin sahibi olmaliyiz bizim piyasada da fiyatlari uyguna cektikmi kendi malimiz diye alanda cok olur. 9-3 lere hayranim bole bi durum olsada alsak
  •  Türkiye SAAB'a talip...!!!!!


     Türkiye SAAB'a talip...!!!!!


    + eski modelleri bile süpermiş

     Türkiye SAAB'a talip...!!!!!




  • gerçekten güzel haber
  • Fabrikanın son Saab-ı oluruz.
  • Mantıklı bir iş olacaktır..0 altyapı ile yola çıkmaktansa varolanı alıp şartlarına uygun yapmak daha mantıklı..
  • isveç ile ülkemizin iş gücü açısından dağlar kadar fark var. bu iş olur bana göre. ayrıca ülkemizin reklamı açısından çok faydalı olur. istihdam sağlanır.

    ilk etapta sanıyorum ar-ge den ziyade hali hazırda araçların üretimi ülkemizde gerçekleşir.

    önümüzdeki 10 yıl içinde de kendimiz tasarlayıp saab-scania nın da elektronik-mekanik tecrübesini arkamıza aldığımızda milli araç projesi sağlam temellere dayanarak otomotiv dünyasında yerimizi alırız. saab-turk, anadolusaab, bosporus vs. de adı olur mis gibi.
  • Olursa uzun bir Saab-ır süreci sonrası güzel satışlar elde ederiz..........
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Haberi zaman gazetside yayinlamis

    Kendileri yanli oldugu icin ben inanmiyorum

    Resmi net bir aciklama olmadan

    Ama olursa super olur

    selam
    yanlı derken ne demek istediniz?? anlamadım
    mezkur yayın organının yalan haberlerine denk geldiniz demek
    hangi yalan haberleri yapmışlar? örnek verirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smg05

    Olursa uzun bir Saab-ır süreci sonrası güzel satışlar elde ederiz..........

    Allah da seni güldürsün kardeşim saab-ır ne ya
  • SAAB alınırsa adı da ŞAHAB olarak güncellenir artık.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.C.k.

    Şunu da unutmamak lazım, yerli otomobil projesinde önem verilen segment B segmenti, Albea, symbol, nam-ı diğer B+ ya da C olduğu arada kaynayan Linea tarzı bir otomobil üretmek. Bu da Saab 9-3 altyapısıyla olacak iş değil. 3500kişi T.C. vatandaşı da değil, 3-5 kuruş tazminatla olmaz bu iş tahminimce. Lojistikti, servis ağıydı, tedarikçilerdi vs derken bu iş 2 yılı geçtim 3-4 yılda bile yapsalar tebrik ederim

    Ayni fikirdeyim. En az 1 model yili ki bu da 5 yil oluyor zarari goze almak lazim.
    Daha erken kara gecmesi cok zor. Su an GM destegi olmadan 9-3 u yenileyecek gucu ve teknolojisi var mi saabin o da mechul zaten. Ama yeniledi diyelim yuz milyon dolarlara mal olucak bir proje olacak. bunu satacak bayi agi nerde, hangi ulkeye satacaksiniz kac paraya satacaksiniz. Yine pahali olacak yine az satilacak yine kar edilmeyecek. Bu suree cepten harcanarak marka imaji yapilcak daha yuksek adet satis icin kapasite artirilcak, ayni zamanda bir sonraki model icin arge yapilacak dizayn calismalari yapilacak. Simdi 5 yil ble iyimser geldi bir anda.




  • aglamak istiyorum alın şu saab ı gercekten olabilir nitelikte zaman kazanmış oluruz bırsey sıfırdan yapmak kolaymı? degil tabi fabrıka kurcan elaman vs vs .


    saab geldıgı zamanda aracın test alanları.. reklamı. muasebesi yan sanayisi hersey şak diye olmaz .. ama alınırsa

    en azından bir yerden başlamış oluruz. bundan 10 sene önce bir markayı satın alsaydık şimdi %100 kendi üretimiz olan araçlarımız olurdu bir yerden başlamak her zaman iyidir.

    mesela örnekle. proton vardı eskiden fadıl yapacaktı salladı salladı gitti.yapsaydı ne olucaktı fadılın yanına mehmet gelecekti.ahmet gelecekti.. nasıl almanyada bmw audi mercedes wosvagen fransada renault citroen varsa bizdede bu olucaktı.

    bugun koç alır saabı artık yapar yada yapamaz ama yanına biri daha gelir. mehmet gelir ahmet gelir. bu mantıkta da bakmakta fayda var

    zaten dikkat edin büyük şirketlere ülkelerinde en az 3 tane araba markası var mesela japonların belgeseli var. mutlaka izleyin!! orda şu anlatılıyor japonyaya atom bombası atınca amerika. aradan 10 sene sonra anlaşma yapmış japonya ile amerika. japonya iş gücü amerika ise teknolojılerını paylaşma anlaşmasımı ne yapmış derken japonya bu noktaya akdar gelmiş. herşey zamanla olur. zaman degerlidir. bir yerden başlamak şart




  • İlginç bir gelişme. Eğer gerçeklik payı var ise, sıfır'dan yaratmak yerine, teknoloji transferi yapılarak Saab markasını sahiplenmek daha cazip görünüyor. Gelişmeleri merakla takip edeceğim. Bu arada, Saab sevdiğim bir markadır. Hayırlısı olsun bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.