|
Bildirim

|
Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanmakta ne bileyim. umarım ironidir.
|
|
Enteresan halbuki buradaki haberlere göre her ay satış rekorları kırıyoruz sanıyordum.
|
|
Kayıt dışılık ile alakası yok ki. Otomobil sahipliği diyor. Ruhsat diyor. İstanbul küçük yüzölçümü olan ki onun da yarıya yakını boş arazi olan bir şehir ama bunun yanı sıra o listedeki ülkelerin bir çoğunun komple nüfusu kadar nüfusu var tek başına İstanbul'un.
O yüzden İstanbul'dan bakınca her yer araba, her cafe bilmemne dolu diye görünüyor. Koca ülkeyi küçücük bir şehre sokarsan tabi her şey bolluk güllistanlık gibi görünür. |
|
tam her evde 2-3 araba var diyen dayılar acaba nerede ? bu başlığı okurlar mı diye yazmak için girdim. ama zaten forumdalarmış ve çoktan yazmışlar.
Bazı evlerde 2-3 araba olması, bazı ilçelerde, semtlerde, sitelerde araç yoğunluğu olması herkesin 2-3 arabası olduğu, herkesin 2-3 arabası olanlarla aynı ekonomik şartlarda yaşadığını göstermiyor, bu ülkede insanların açlık sınırının altında maaş aldığı gerçeğini değiştirmiyor arkadaşlar. üst kesime bakarak, insanların aç olduğu ve ekonomik şartlarının kötü olduğunu gerçeğini değiştiremezseniz. ekmek makarna yemek tokluk değildir. |
|
Şu az araba sayisiyla bile mücadele edemeyen zavallı bir ulus. Kentler çarpık, bicimsiz, pahalı.
|
|
Ben akepeye asla oy vermemiş ve vermeyecek, torunlarıma bunu gururla anlatacak sıradan biriyim :)
|
|
Sen akepeye oy vermeye devam et aslanım, beni dert etme. Herkes onuru için yaşar :))))
Bi de bu yukarıdaki utanç tablosu istatistiklere bi kılıf bulmaya, algıyı togg'a bayraktar'a çekmeye çalışın böyle olmuyor :) paint terk troll abilerine sor onlar akıl versin sana. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
profili gizli birinin siyasi görüşü ve neye hizmet ettiği açık değil mi hocam zaten |
| _____________________________ |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 20 Ocak 2026; 10:48:41 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|