|
Bu başlıkta ülkede yaşanılan absürt saçma vs şeyler kaynaklarıyla bahsedilecektir. İlk gözüme çarpan sosyal medyalardan platformlardan denk geldikçe sizlerle paylaşacağım . Bir tanesi de donanımhaber forumlarında dark ettiğim olacak gerçi onu Galaxy S24 Ultra Ana Konusu dile getirdim . göbeklitepe künfeyekün sirius portal açma kampı https://eksisozluk.com/gobeklitepe-kunfeyekun-sirius-portal-acma-kampi--7837633?a=popular"ünlü guru şebnem tacigut tarafından verilen kamp. kamp programı şu şekilde böyle saçmalık olmaz. ya insanlar göbeklitepe'ye gidip bir yıldızla dünya arasında kafasına göre portal açamamalı, bu kadar kolay olmamalı bu işler. dikkat ettiyseniz programda portal açma var ama kapatma yok. evrenin ayarlarıyla bu kadar oynanmaz zabıta ne iş yapar bu ülkede? edit: insta link websitesindekini silmiş hemen görsel bir de 518 bin takipçisi var ama görüntülenme sayıları 10-20 bin arası. hangi fake takipçi satıcısını kullanıyorsa helal işini iyi yapıyor, normalde bunlar patlar bi süre sonra. ama beğeni de satın alması lazım. edit2: neler neler olmuş link ali yerlikaya'ya sesleniyorum göbeklitepe ibadete açılmalıdır edit: kendisi 2012'de fal kafe işletiyomuş. yani boş insan değil yılların birikimi var ortada. " Yukarıdaki olay görüleceği üzere ülkenin nabzını göstermeye yarıyor. Cehalet tehlikelidir ama yarım bilgi cehaletten daha da tehlikelidir. Kuantum böyle tanımlanmadı . Portal açma filan bunlar neyin kafasındalar ... Aklıma eskiden aralarında Prof ların Emniyet Müdürlerin vs katıldığı Raelyan Tarikatı gizli kamera çekimlerinde yaşanan rezaletleri akla getirdi. Bu kıvamdakiler ponzilere de yatkındır ... Kendi özgür iradeleriyle mi oldu derseniz ? Cehaletin modern hali ile kıvama getiriliyor sonra senin özgür iradenle bu tür şeylere katılıyor vs herşeyi maddi manevi neyse yapıyorsun. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler