|
ülkede maske bulunamazken, haftalarca, aylarca maskeler insanlara ulaştırılamazken maskeleri ihraç etmek ihracat mıdır yoksa vatan hainliği midir? bir düşünmek gerek.
|
Bir süre ihracat yasaktı zaten, sadece yurt içine devlet kendisi bu firmalardan alıp dağıttı. Daha sonra tüketiciye 1 TL'den satış izni çıkarılmasıyla birlikte iç piyasaya verdiğinin belirli bir oranında ihracat izni çıktı.
|
Bu nasıl başlık? Seni nasıl işe aldılar bu yazımla? Yoldan geçeni editör yapıyorlar.
|
Nasıl maske bulamıyorsunuz marketler çuvalla maske dolu.
|
O dönem piyasada ki maskeleri devlet aldı. Eğer öyle yapmasaydı maskeyi bırak maske ipini bulamazdın piyasada. Bir kaç ilaç için de aynı yöntemi uyguladı devlet satışını yasakladı hepsini kendi aldı. Bizim millet malum..
|
Ben maske bulamıyorum mu dedim... Hükümet maske satışını yasakladı ve bedava dağıtcaz dedi, ellerine yüzlerine bulaştırdılar, beceremediler, sonra satışı serbest bırakmak zorunda kaldılar
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
4 kisilik bir ailem var ve 2 kisiye maske ulasmadi, bunun bir izahi yok. 1 TL'ye satilmasinin sebebi de verdikleri ucretsiz maske sozunu tutmaktan aciz bir hukumet olmasi... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O ayrı konu. Sonuç olarak size verilmeyi ihraç edildi gibi bir durum yok ortada. Dağıtımda sıkıntılar yaşanmış olabilir ama öncelik kendi halkına verildi. Daha sonrasında 1 TL'den satış sınırı konulması ve ancak halka verildiği oranda ihracat yapılma izni verilmesi de yine halkın öncelendiğinin göstergesi. |
bize satıldıgı gibi 1tl'den mi satıldı acaba . Deli gibi para gelmiştir ülkeye o zaman. |
He ilk zamanlar ortalık maskeden geçilmiyordu, millet gani gani maske alıyordu. Sen güzellik uykundamıydın o zamanlar. |