Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 28 Temmuz 2025; 2:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

----

Hyundai 1967 de kuruldu, Kore hükümeti de 10 yıl kadar devlet desteği sağladı. Bugün geldiğin nokta ortada.

Devrim otomobillerine yapılan bu engelleme, yıllar geçince anlaşılıyor ki : Devlete ihanettir bu.

• dipnot: 60 darbesini yapanlar, 1950lerin başında Menderes denilen Robert Koleji çocuğunun, Türk Silahlı Kuvvetlerine yaptığı darbe ile ihraç ettiği Kemalist ordu dirayetinin yerine getirdiği amerikancı natocu islamcı askerlerdi.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • otomobil üretebilirsiniz ancak oto piyasasında her daim aktif oyuncu olmak çok zor. her daim güncel model üretmek, yeni teknoloji geliştirmek, daha verimli araçlar üretmek için çok iyi mühendis kadrolara ihtiyaç vardır. eğer türkiye bu zor işi başarabilecek durumda olsaydı otomotiv sektörü haricinde bir sektörde küresel bir markaya sahip olurdu.

bu halkın yapısı fasonculuğa daha uygun. çünkü sadece para kazanmayı düşünüyor.

O adam yüzünden süt tozuyla kaç nesil zehirlenmiş oldu ah ah...

Hadi ekonomik zarar telafisi kolaydır hastalıklı nesiller tamamen gen aktarımı bu nasıl telafi edilecek?

• Ortada bir rapor bile yok kendi fikirlerini veya chat gpt'ye sorduğu şeylerin cevabını yazmış. 1961 yılında türkiyenin çok sermayesi vardı ya arabası eksik kalmıştı. Yerli araba yapan ülkeleri de gördük. Sovyet bloğu ülkeleri ki içlerinde bir sürü ülke var. İngiltere, abd, isveç. Herkes üretti de bugün kaçı kaldı? Japonya ve korede başarılı oldu diye burada yerli üretim başarılı mı olacaktı? Abd bile bu işte başarılı olamadı. Satamadıktan sonra üretsen kaç yazar?

Araba üretmek ne büyük olaymış ya. Tutturmuşlar araba diye. Her ülke herşeyi üretmek zorunda değil. Başka alanda uzmanlaşırsın. Hollanda yerli araba üretmiyor diye başarısız mı oldu? Yerli yerli diye tofaş hurdalarını millete bela etmişlerdi.

Bir de bunu siyasete çekmek isteyen elemanlar var. 1960 darbesini yapanlar ortada. Mhp kurucusu türkeş darbe bildirisini okuyan adam. Darbe olmasa önceki menderes hükümeti de araba üreteyim demiyordu. Ülke cari açık, bütçe açığı ve develüasyon yapıp sorunlarla boğuşurken tek derdi araba yapmak değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 13 Haziran 2025; 8:34:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.