|
Bildirim

|
Hayırlara vesile olsun.
|
|
Bazıları bilmek ister motorlarıda yerli 😁👍
|
|
Ben turasasta calisiyorum bu yorumları sadece ben degil emek veren isci muhendisimiz de görüyor olaya siyasi bakmayin arkadaslar. Bu ulkenin insanina milli degerlerine güvenin biraz. Cin japonya abd ve almanya da ilk yaptigi urunlerde dort dortluk yapmadi bu trende ne ilk ne son daha yenileri de gelecek. O yuzden elestiriye her türlü eyvallah ama isi baska boyuta cekenlere de yaziklar olsun diyorum. O bedava bile olsa binmem diyenler insallah binmez. Binerse de buraya yazdigi yorumu hatirlasin utansın.
|
|
Hocam tcdd ne istiyorsa onu yapiyoruz emin ol 300 gidecek teknolojide var kabiliyette var ama ulkemizin altyapi sartlari ve raylarin egimlerinden tut yonelimlerine kadar guvenilir hiz limitleri her bolgede ayni olmuyor bize 250 km istiyorum diyor biz onu yapiyoruz. 350 istiyor onu da yapacagiz. Bu arada Türasaş tcdd istiraki degil kit dogrudan ulaştırmaya bağlı thy gibi botas gibi tpao gibi düşünün.
|
|
Hocam oran dogru geri kalan %25 lik kısım dunyanin genelinde ayni fren sistemi ekipmanlarini almanyadaki bir firma dışında yapabilen yok bu yuzdenin buyuk kismi da oraya gidiyor. Yerlilestirme calismalari yapiliyor ancak uzun bir surec aliyor bu isler ve cok maliyetli malesef.
|
|
Bilet bedava olsa binmem. Yerli ve milli ibaresi varsa uzak dururum. Bu hükümet bana bunu öğretti bu kadar basit
|
|
Binmeyen tcdd zararına ortak olmasa ne iyi olur? Bizde bu işleri biliyoruz hergün bozulmayan tren yok. Yurtdışında 4 motorluyken burada 2 motor olarak getirilen setleri, 1970 model dizel makineleri... |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|