Şimdi Ara

Türkiye'nin en kötü araba kullanan şehri? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Muş da yaşıyorum buranın yolları genellikle tek şeritli burda araç kullananların yüzde 80 i traktöründen inip son model passata biner ve ehliyeti alamadıkları için (okur yazar oranı yaşlı nüfusta çok düşük) legal yollar ile ehliyetini alır ve yola koyulur ne ayna kullanılar ne sinyal tarla gibi yolu ortalarla dağlık alan olduğu icin en ortalama hız 90 150 arası oluşan kazalarda ölüm orani bi hayli yüksek oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dogu illerinde araba ile yarışan at arabasi gordu bu gözler o yuzden ankara trafigi bana zor gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki Ankara...

    İstanbul ve İzmir dahil çoğu ilde araba kullandım ama Ankara'nın yeri başka. Kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antizero

    Bir noktada sadece uyarabilirim sizi. Plakaya göre İstanbullu veya değil diye belirlemeniz pekte doğru olmamış. Zira ben ve ailem , doğma büyüme İstanbulluyuz. Ancak aracım 26 plaka ve değiştirmeye gerek duymadım ve öyle kullanıyorum. Amcamdaki de 17 plaka. Şimdi beni plakaya göre değerlendirseniz , eskişehirli sanarsınız. Ama alakam yok.
    Güzel bi konuya değinmişsiniz. Mesela ben 11 tane arac değiştirdim sadece 3 tanesi kendi yaşadığım şehrin plakasıydı. Diğerleri 26, 45, 20, 16 vs plakalardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa dır. Aksini kimse iddaa edemez. Bana kalsa Manisa da bırak ehliyet vermeyi, bisiklet bile sürdürmem.
  • Diyarbakır. Yaya geçidi onlar için araç koyma yeridir. Taksicilerin dolmuscularin kornolari sensörlü galiba sarının yanmasına 3 saniye kala kornoları susmaz. Diyarbakır yolundaki araçların sağ şeritte durması normaldir yani bunu ölümlü kaza yaptiktan sonra anlıyorlar. Ambulans itfaiye için ayrılan özel şerit babalarının malıdır ambulans bile geçse sola çekip yol vermezler. Özellikle taksiciler nasıl şoför olunmaz özelliğinin hepsini taşıyor.

    Dolmuscularin önünden çekilmeniz lazım zira onlar için birkac müşteri kaybedeceğine birisini ezmesi daha iyi.

    Ayrıca uyulmayan kuralları çok tinlamayan, aynı şekilde bazen kural ihlali yapan trafik polislerinin de en çok burada olduğunu düşünüyorum. Her adım başı akrepler gibi büyük polis araçları olduğu için trafik ışıklarında kırmızıda geçmeleri çok olası ve normaldir. o yüzden bu şehre ilk defa gelenler, Yeşilde geçerken her zaman sağa sola bakmaları önemle tavsiye olur.

    İyi tarafı da makas atan apaçiler yok tek iyi tarafı bu galiba. Lüks araç sahiplerinin çoğunluğu ya müteahhit ya da illegal iş yapan kişiler olduğu için biraz ağır başlılar ve kendilerini pek belli etmek istemiyorlar o yüzden lüks araç terörü çok estirmiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 15 Ağustos 2020; 8:7:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.