Şimdi Ara

Türkiye’nin En Hızlı İnterneti TurkNet'ten Donanımhaber'e Özel Bir Değil, Tam İki Ay Bedava İnternet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
2
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu konuyu görüp başvurdum ama şimdi pişmanım vaat ettikleri hızı ve destegi vermiyorlar hep ayni hazir kalip cevaplar verip destegi kapatiyorlar. Arayip ulasabilecegin kimse yok. YAPA altyapisi sahip olduğum aktivasyon sonrasını buna geçiş islemi yapilacagini söylediler. Sitede kontrol ettigimde de aktif altyapida 35 mbps alabilecegim yaziyor. Şimdi geçiş islemi yapilmasini istedigimde biri sistemin otomatik olarak karar verdigini bizim müdehalemizin bulunmadigi bir digeride altyapınızın hazir olmadığını yazıyor. Bekletmemek adına hazir olana kadar telekomun VAE altyapisindan devam ettireceklerini söylüyorlar. Hazir olunca YAPA geçişim olacakmış. Ne zaman biter diyorum tarih belli değilmiş. Netspeed kullandığım portta 28 mbps hiz alıyordum. Aynı porttan devam ettiriyorlar, şimdi turknette 10 tl fazla veriyorum. Aynı hızı alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 29/11/2019 tarihinde netspeed tahattütüm bitiyor tahmini kaç günde geçiş tamamlanır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim. Aktivasyon işlemlerini ülkemizde en hızlı şekilde tamamlayan İSS konumundayız. Bu konuda içiniz rahat olsun... Ortalama olarak 3-6 iş günü içerisinden hizmetinizi aktif hale getiriyoruz.
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Siz kendi alt yapımız olan YAPA bölgesinde bulunuyorsunuz ancak şu an hala alt yapı çalışmaları devam ettiğinden dolayı sizleri bekletmemek adına Telekom alt yapısı olan VAE üzerinden hizmetiniz açılmıştır. Çalışmalar tamamlanıp YAPA bölgesinden hizmet almaya başladığınız da 100 MB'e kadar alt yapınızın desteklediği maksimum hizmeti alabileceksiniz. Ben konuyu takip etmeye ve size yardımcı olmaya çalışacağım. Hiç merak etmeyin.
  • farselem kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ne yazık ki faydalanamazsınız... Bu kod sadece başvuru aşamanızda geçerli oluyor ve işlemleriniz başlatıldıktan sonra sisteme manuel olarak eklenmiyor. Ama artık kendinize ait bir davet kodunuz var. Bu kodu arkadaşlarınızla paylaşarak ücretsiz kullanım hakkı kazanabilirsiniz.
  • nicolascage kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet kampanyamız hala devam ediyor. İşlemlerinizi hızlıca başlatabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, evet kampanyamız hala devam ediyor. İşlemlerinizi hızlıca başlatabilirsiniz.
    telefonda görüştügüm arkadaşa buradaki kodu verdim ama böyle bir kodun geçerli olmadığını 1 aylık ücretsiz firsattan yararlanabilecegimi söylediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, farklı İSS'lerin fiber altyapıları üzerinden hizmet vermiyoruz. Bizim size hizmet verebilmemiz için bakır kablolu altyapı olması gerekiyor.
    peki sokakta ttnet kutusu var, kutuya fiber geliyor Kutudan eve bakır kablo ile vdsl alıyoruz. Size abone olduğumuz zaman bu kutudan değilde hemen altındaki sadece adsl verilen gelişide bakır olan kutudan mı hizmete vereceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 25 Kasım 2019; 9:18:55 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    fiber kablo fiber kabine gelip dsl e dönüp kendi üstünden ve yanındaki eski bakır kutusunu da besliyordur. Binaların kabloları ona geldiği için bozmayıp ondan ona atlak yapmış olabilirler.

    Fiber kabinlerde sistemlerde tt nin bir parametresi var. Fiber veya fiber değil şeklinde manuel girilen (kabin fiber ama bunu elle yazıyorlar)

    mesela benim binada t11-a fiber kabin var bunu fiber değil olarak girmişler ve 100 mbit vae vdsl turknet kullanıyorum

    başka 3 binada t21 var (aynı mahalle farklı sokaklar) 2 sinde turknet alınıyor (fiber değil girilmiş) 1 sinde turknet alamıyorum ( fiber yazılmış ) ama bak 3 üde t21 fiber to dsl kabin

    tamamiyle parametre olayı ve bunu son kullanıcının belirlemesine izin vermiyorlar altyapı veya proje müdürünün işi

    (bir de t21 binanın içinde tamam ama bina 8 daire kapasite 48 örneğin - bu 40 i yan bina veya evleri de ona bağlayarak dolduruyorlar bina içi sokak kabini oluyor - sokak kabinlerine genelde fiber değil diye işaretlerler ki aboneler istediği firmadan alabilsin)

    sana sorguda 35 mbit 76 tl 75(?) mbit 86 tl çıkıyor ise demek ki fiber to dsl den hizmet alacaksın




  • kodu girince Tebrikler! Başvurunuzu tamamladıktan sonra, Donanımhaber Kampanyası ile 1 Ay Ücretsiz İnternet kazanacaksınız. yazıyıyor 2 ay yazmıyor
  • 3rden kullanıcısına yanıt
    1 aysa bağlatmayalım zaten arkadaş davet koduyla aynı şey
  • Yaptık başvuruyu bu kodla. Hayırlısı olsun ;)
  • 3rden kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hiç bir sorun yok. Siz buradan ulaştığınız kodunuz ile işlemlerinizi başlattığınızda biz sizin için arka planda iki aylık ücretsiz hizmetimizi tanımlıyoruz. Sistem hatasından dolayı siz 1 ay görüyorsunuz sanırım.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun Aramıza hoş geldiniz
  • Merhaba, turknete abone olmak istiyorum fakat ; benden önceki kiracı Turk telekom kullanıyormuş ve dairede yetkililer kablolamayı yapmış yani senin ekstra bir şey yapmana gerek yok dedi bana. Sitenizden abone olmaya calıştığımda ise kurulum ücreti istiyor benden ,neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun var Hocam üyelik başvurum arka plandada ön plandada 1 aylık gözüküyor buradaki kampanyadan Turknet müşteri hizmetlerinin haberi yok.
    ısrarla sormama rağmen üyeliğin 1 aylık olduğunu söylüyorlar belge gönderme aşamasına kadar geldim vazgeçtim .

    Buradaki kodu geçersiz görüyorlar .
  • Ayrıca Türknet müşteri hizmetlerinden arandım Israrla Hiç bir sosyal platformda bizim adımıza çalışan kullanıcı yoktur bizden habersiz kampanya yapamazlar diye belirttiler o yüzden baglantı istegimi iptal ettim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.