Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
120
Favori
548.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de Dikilitaş'da Turknet kullanıyorum. 35 mbit hız alıyorum. Hiçbir sıkıntı yok
  • Meydan boş nasıl olsa sallayın sallayın.
    2020 ye girecez hala 6mbps hız veriyorsunuz YAPA denen zırva altyapınızla.
    Mekan İstanbul -Gaziosmanpaşa
    Aksini idda etmeyin çarparım suratınıza ekran görüntülerini.Allah yevmiye günü internet kesiliyor,durmadan da hız düşürüyorsunuz.
    Elin Fransız'ı gerizekalı nerden bilecek burda ne döndüğünden.
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin bu paylaştığınız verinin yaklaşık dört sene öncesine ait olduğunu biliyor muydunuz? Speedtest'in dört sene öncesine ait raporu paylaşmışsınız
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet ping en az Bunu biz söylemiyoruz. Bağımsız kuruluş olan nPerf söylüyor
  • FatherGascoigne F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet arkadaşını getir kampanyası ile istediğimiz doğrultuda yürümeye devam ediyoruz. Ayrıca bu paylaşımımızı ülkemizdeki İSS kullanıcılarının bilmesi gereken bir veri olduğunu düşündüğümüz için yaptık.
  • Biz belirlemiyoruz kii
  • onur1301 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ülkemizde download hızının ortalama 18 Mbps seviyelerinde olduğunu bilmiyorsunuz sanırım Biz ise tüm kullanıcılarımıza ülke ortalamasından daha yüksek olan 32 Mbps hızları ile sinyal veriyoruz. Bu büyük bir başarı
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizinle PM üzerinden sorununuz ile ilgili konuşmuştuk. Şu an sorunsuz bir şekilde bağlantı gerçekleştirebiliyorsunuz ve arka planda herhangi bir sorununuz yok. Bir sorun yaşamanız durumunda bana nereden ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • RaveN11 R kullanıcısına yanıt
    YAPA santrallerimizi genişletme çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bu kapsamda hedefimiz büyük YAPA santrallerimizi genişletmek için birden çok prosedüre uyulması ve izinlerin alınması gerekiyor. Bir çok başvurumuz yerel operatör tarafında bekliyor. Başvurularımızın onaylandığı durumlarda hızlıca bölge bölge çalışmalarımızı gerçekleştirip YAPA santrallerimizi genişletiyoruz. Umarım siz de en kısa süre içerisinde YAPA santrallerimiz içerisine dahil olabilirsiniz.
  • DarkERROR D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, o zaman size koskocaman MAŞALLAH diyelim Nazar değmesin İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
  • sweetboynuri kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, durumu özetle çok iyi bir şekilde anlatmışsınız. Biz size bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Evet, diğer İSS'lerin yüksek ücretlere verdiği hizmetimizi en makul seviyelerde tutarak siz değerli kullanıcılarımıza vermeye çalışıyoruz. Sizleri dinleyerek hareket ediyoruz. Bu bizim oldukça hoşumuza gidiyor.

    İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • daha 8mbit bile veremiyorsunuz kaç aydır 2mbit saçma bir bağlantı ile idare ediyorum çözüm de bulmuyorsybyz gelmişiz 2020 ye vaziyet içler acısı allahtan türktelekom diğer hat var o en azından 16mbit,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, durumu özetle çok iyi bir şekilde anlatmışsınız. Biz size bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Evet, diğer İSS'lerin yüksek ücretlere verdiği hizmetimizi en makul seviyelerde tutarak siz değerli kullanıcılarımıza vermeye çalışıyoruz. Sizleri dinleyerek hareket ediyoruz. Bu bizim oldukça hoşumuza gidiyor.

    İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
    editendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 12 Ekim 2019; 1:7:53 >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışın var. Hiçbir şekilde Almanya serverlarından 18 ping alamazsın :)
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    Düz 50 tl yapın en temizi.


    2 yıllık turknet uyesiyim. Ne mesaj ne uyari, dugunum var faturayi ödemeyi unutmuşum. Direkt yerleştirmişsiniz bravo valla şuan tatildeyim eve döndüğüm gibi telekoma geçiyorum en azindan 1.5 hafta gecikmeye 30 tl ittirmezler


    Zaten verdiginiz hız 8 mbit aynisini telekom 60 liraya veriyor. Arada piyasa fiyat kontrolu yapmak gerekiyormuş öğrenmiş olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dat0me -- 11 Ekim 2019; 9:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teknik destek konusunda yıllardır 1 arpa boyu yol katedilememiş. Mayıs ayında abone oldum. 35mbit internet kullanıyorken bir gün hattımı güya kontrol ederken hızımı 13 mbite düşürdünüz. Destekteki kişi ile görüştüğümde aldığım hız loglarına baktırdım. Mayıs ayının bir gününde saat 12:00'da modemime 35mbit hız ulaştığını gördü. 3 saat sonrasına yani saat 15:00'a bakmasığını istediğimde 13mbit geldiğini söyledi. Bu değerleri zaten biliyordum ama teyit etmiş oldum. Sonrasında arızanın iç tesisatta olduğu sonucu çıkardınız. 3 saatte böyle bir arızanın iç tesisatta nasıl olduğunu sorduğumda oksitlenme, tesisatın eskimesi gibi 3 saate olmayacak sebepler saydılar. Bireysel abonelerin taleplerini bu kadar görmezden gelip kapı duvar olmaktansa dalga geçmeyi tercih ettiniz. 1-1.5 hafta süren ticketlerde ara dönemlerde hiç bir bilgi vermeyip suçu yine tüketiciye atarak sonuçlandırdınız. Gelip gövde gösterisi yapmanıza gerek yok, ne olduğunu gayet iyi görüyoruz.




  • notropil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biliyorsunuz ortak altyapı üzerinden hizmet veriyoruz. Yanii aynı hızlara tabii ulaşabilirsiniz. Ping değerlerine ortalama olarak bakıldığı zaman ülkemizde en düşük değerler ile hizmet veren İSS olduğumuz nPerf araştırması ile bizlere duyurdu.
  • 2 yıldır Türknet kullanıyorum ve çok memnunum. Teşekkürler güzel hizmet için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.