Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.428
Cevap
120
Favori
548.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yaklaşık bir senedir memnun bir şekilde Turknet kullanıyorum. Oturduğum yerde TT tip7 kabinlerden koydu ve bugünlerde aktif oldu kabin. Ancak Turknet beni yapa'ya geçirdiği için o kabinden faydalanamıyor, yüksek hız alamıyorum. Aynı şekilde Turknet yapa'da da yüksek hız alamıyorum çünkü Turknet santraline 1.5 km uzaklıktaymışım. Ben Turknet'in hizmetinden memnunum ve ayrılmak istemiyorum. Yüksek hız almak için mevcut hizmetimi Vae'ye almanızı talep ediyorum. Yapa'dan vae'ye geçmek istiyorum yani vdsl hizmet alabilmek için. Umarım beni anlamışsınızdır ve yardımcı olacağınıza gönülden inanıyorum. Online işlemlerdeki arkadaşlar çok fazla yardımcı olmadığı için derdimi size anlatayım dedim. Hizmet bilgilerim: 2185974adsl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    76 tl ye alabileceginiz en yuksek hizi veriyorum deyip baglantidan sonra 10 tl daha odersen hizin artar demek kandirmak degilse(sizin icin), 100 mbps hiz verdik deyip kimsenin kullanmadigi saatlerde bile 65 i normalde 35 i gecmeyen hiz vermek kandirmak degilse (sizin icin) bencede bi problem kalmaz. Benim asil meselemde bu degil zaten.

    Ancak ping konusunda kesinlikle ama kesinlikle en iyi pingi veren iss siz olamazsiniz cunku hem evi hem isyerini tt ye gecirdim cok bariz bi fark yasadim ikisindede(bilgisayarlar ayni bilgisayar, binalar ayni bina, kablolar ayni kablo sadece iss degisti)

    Ama suda var fiyatlariniz diger operatorlere gore gayet uygun taahhutsuz olmasida bi avantaj. Hakkinizi yemeyelim bu ucrete bu hizmetin olmasini yadirgamiyorum sizlerde bi yerde haklisiniz. Umarim geri donusleri dikkate alir ve ileride daha iyi bir hizmet vererek eski musterilerinizide kazanirsiniz.
    Saglicakla kalin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hiç bir kullanıcımızı kandırmak gibi bir amacımız ve gayemiz yok. Bizde her şey olması gerektiği gibi açık ve anlaşılır...
    Sizin bahsetmiş olduğunuz fiyat politikası ile ilgili biz kullanıcılarımızı ve mevcut kullanıcı adaylarımızı bilgilendirmiştik. VAE santrallerinden hizmet alan kullanıcılarımıza 35 Mbps'e kadar hizmetimizi 75,99 TL'ye kadar verebiliyor. Altyapısı daha yüksek hızları destekleyen kullanıcılarımıza ise +10 TL farkla 50,75,100 Mbps'e kadar altyapılarının desteklediği hızları verebiliyoruz. Bunun asıl sebebi ise son zamanlarda yerel operatör tarafının portlara yaptığı zamlar...

    Ping durumuna gelecek olursak, Nperf tarafından yapılan detaylı araştırma sonucunda ülkemizde en düşük ping değeri ile kullanıcılara hizmet veren İSS'in biz olduğunu görüyorsunuz. Evet ping değerleri yüksek olan kullanıcılar olabilir. Bu değerlerin artmasının birden fazla sebebi olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz.

    Biz her zaman için kullanıcılarımızın yanında olmayı ve onları mutlu etmeye uğraşıyoruz. Bu sorun ile karşılaşan kullanıcılarımız bize sadece bir destek kaydı bırakması yeterli oluyor. Biz hizmetleri en ince ayrıntısına kadar kontrole diyor sorunun nedenini buluyor ve çözüm işlemleri için uğraşıyoruz.

    Taahhütsüz bir şekilde hizmet veriyoruz çünkü hiç bir kullanıcının zorla bir yerde tutulmasını doğru bulmuyoruz. Aynı durum kendi kullanıcılarımız için de geçerli... Bizden, verdiğimiz hizmetten mutlu olmayan kullanıcılarımız hiç bir ek ücret ödemeden hizmetlerini iptal ettirebiliyorlar.
    2 ay önce size özel mesajdan Turk Telekom'un evimin 100 metre mesafesine yeni tip kabinler getirdiğini ve VAE'ye geçmem durumunda 55 Mbps hız alacağımı öğrendim diye yazmıştım. Ve sizden hattımı VAE santralinden hizmet almak istediğimi belirtmiştim. Mesajımı okumanıza rağmen tenezzül edip cevap bile yazmamıştınız. Şu an 4 Mbps net hızı alıyorum, ilk abone olduğumda 11 Mbps'ti. Yeni tip kabinler geldiğinden beri 4 Mbps net hızı alıyorum. Bulunduğum adrese zaten 8 Mbps hızı diğer servis sağlayıcıları daha uygun fiyatlara vaddediyor. Hattımı diğer ISS servis sağlayıcılarına taşımayı düşünüyorum.
    2 ay önceki mesajıma neden olumlu veya olumsuz cevap vermediğinizi öğrenebilir miyim?1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 18 Ekim 2019; 11:41:27 >




  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • yemin ediyorum okurken güldüm,
    askere gitmeden önce 24 ay turknet kullandım.
    en yüksek hızım sanırım 4 mbit falandı. o da saatlerce müşteri ilişkilerine bağlanıp arada hızlandırınca.sonra fibere geçtim onda da max alabildiğim hız 9 mbit oldu. bana dediler ki alt yapınız yetersiz.
    müşteri ilişkileri demişken ulaşılmaz bir yapıda kendileri. sorununuz olunca ki hep oluyor yandınız.
    daha sonra aynı alt yapı ile turk telekomdan net aldım adsl 8-9 mbit alıyordum. sonra turkcelle geçtim adsl de 10 altına düşmedim hiç. şimdi superonline fiber aynı yerde 35 altına inmiyorum. neymi en iyisiymiş, yersen.
  • Normalde kullanırken her şey çok güzel, ama bir sorun yaşadığınız anda asla ve asla çözümü yok. 1,5 ay boyunca sürekli kopan, 3er gün gelmeyen internetimi çözemediler. Kesinlikle karşıda bir muhattabınız yok, ona göre bulaşın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Ben sizin fiberoptik altyapınızı görmedim.Türk Telekom'un altyapısıyla hava atıyorsunuz bunlar hava , civa reklam'dan başka bir şey değil.

    Türknet'ten şu adımları beklerdim.

    Kendi fiber altyapısını oluşturup abonelerine iyi hizmet vermesini isterdim.

    Upload (Yükleme) Hızlarının yükseltmesini isterdim.

    Download (İndirme) Hızlarının yükseltmesini isterdim.

    Ama Türknet ne yaptı hemen bakıyorum Müşteri Hizmetlerini kaldırdı ve abonelerinin paket ücretlerini yükseltti tamam bunu yaptı peki Türknet ne yaptı bu fazladan aldığı paraya karşılık hiç bir şey tamamen hiçsiniz.

    Reklamlara Jahrein takma adlı twitch yayıncısını koyup metro ethernet çekip en iyi sistemleri kurmanız reklamdan öteye geçemiyor donanımhaber'deki internet abonelerine bu reklamları sunup kanacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz demektir.

    Türknet bu gidişle ya batar yada hiç bir faaliyet göstermeden reklama devam eder abonelerinin gözünü boyar.
    Türknet zaten elinden geleni yaptı.

    Pazara rekabet getiren onlar. Kotasız interneti ve yüksek hızlı uploadı (YAPA'da olanlar) getiren gene onlar.

    YAPA'da olanlara zaten alabildekleri hız veriliyor.

    İşin sonunda Turknet'in elinde Telekom kadar güçlü bir kaynak yok. O yüzden kendi çapında fazlasını yaptı bile diyebilirim.




  • akyuzmk A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, yoğunluktan dolayı mesajınız gözümden kaçmış olabilir. Bunun için sizden özür dilerim. Tüm mesajları yanıtsız bırakmamaya çalışıyorum. İsterseniz bana bu konuyu PM üzerinden daha detaylı bir şekilde müşteri numaranızla birlikte iletin. Ben gerekli kontrollerimi yapıp size yardımcı olmaya çalışayım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Gaziantep'te ikamet ediyorum ve oturduğum binada hiç altyapı yok. Eğer altyapı kurarsanız abone olmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam en düşük ping değeri diyorsun ama ne hikmetse 6 gündür internetimi bağlayamadılar. Adsl hattım bağlı hatta telefon bile aktif tüm bağlantılar yapıldı ama

    TÜRKNET BİR TUŞA BASIP İNTERNETİMİ AKTİF ETMEKTEN ACİZ!

    Akşamları 1 saat internete girmeye çalışıyorum onu da yapamıyorum Türknet sayesinde eğer yarın da açılmazsa zaten taahüt yok iptal ettiricem bu ne rezilliktir yav



    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes13mes -- 18 Ekim 2019; 19:47:24 >




  • bırakın bu işleriya bölgenizde fiber internet var malesef hizmet veremiyoruz diyip gönderiyorlar cacıktan bir firma birde heryerde reklamları var nasıl firma anlamadım
  • Türknet'e geçtim. Hayırlısıyla bağlandı. Hat değerlerimi ve hız testi sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedim.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • 1 ay sonra 14 .11.2019 da benim TTNet deki taahutum bitiyor bitmeden turknet e geçsem cayma bedeli vs odermiyim
    Geçiş işlemini nasıl halladecegim
    Geçişten sonra benden TTNet cayma bedeli ücreti alirmi acaba

    Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KabloNet gelmeden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreambox271980

    1 ay sonra 14 .11.2019 da benim TTNet deki taahutum bitiyor bitmeden turknet e geçsem cayma bedeli vs odermiyim
    Geçiş işlemini nasıl halladecegim
    Geçişten sonra benden TTNet cayma bedeli ücreti alirmi acaba

    Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Hocam yüksek ihtimal son ayın faturasını ödersiniz sadece. Onu da sanırım turk net karşılıyor.
    Ama internetiniz günlerce bağlanmayacak şimdiden haberiniz olsun
  • Anladım hocam peki farklı iss öneriniz varmıdır ?
  • ben türknetten memnunum, kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
  • başka konudada yazmıştım. turktelekomdan geçtim turknet e. turktelekom neti kesti bundan 3 saat sonrada turknet internetimi açtı. yani 3 saatte bağlandı internetim şimdilik memnunum herhangi bir sıkıntım yok. Ama turktelekom daki internetimi iptal ettirmedim direk geçiş yaptılar.
  • Türk Telekom mu superonline mı hangi altyapıyı kullanıyorsunuz? Bulunduğum yere Türk Telekom İnterneti alamıyorken superonline altyapılı İnternet alabiliyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.