Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.428
Cevap
120
Favori
548.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bölgemde vdsl olmadığı için 12 mbit sabit net kullanıyorken geçen hafta sms geldi hattımı yapa'ya dahil etmişler iyi güzel dedim fakat daha kötü oldu hızımı 16'a yükselmişler fakat sayfalar açılmıyor videolar yüklenmiyor net berbat bir halde teknik bilgilerden kontrol ettim santral mesafesi 1.8 km çıkıyor ayrıca hat snr değerlerim 8'in altına düşmüş kopma olmuyor fakat sayfalara , uygulamalara girince sürekli bağlantı hatası alıyorum



    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    ikitellide evime kadar cektiler şanslıyım

  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Modem hat değerlerini atabilir misin hocam.
    Bir de Türk Telekom da iken ne kadar hız kullanıyordun. Turknet te ne kadar hız tanımlı şu an.
  • Arkadaşlar Türk telekom ile internet taahhütüm bu haziran ayında bitiyor. Ev telefonu taahhütü ise ağustos 2022'de bitiyor yaklaşık 1,5 yıl sonra. Ne yapmam gerekir Türknet'e geçmem için? Tek çözüm haziran'a doğru Türknete geçip ev telefonu cayma bedelini ödemek mi?

  • adeleks kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
  • OERKEN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklarınız ulaştıktan sonra 48 saat içinde kontrol edilerek sisteme yükleniyor ve sonrasında geçiş işlemi için servis sağlayıcınıza başvuru yapıyoruz. Genelde 2 iş günü içinde onay veriyorlar.
  • Cokbilinmeyenlidenklem kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet verdiğimiz bazı bölgelerde kısa süreli bir sorun yaşadık ancak uzman ekiplerimizle soruna en hızlı şekilde müdahale ederek çözdük.
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınızı tekrar açarak sorunun devam ettiğini detay olarak ekler misiniz? Teknik ekibimiz hattınızı tekrar kontrol ederek bilgi verecektir.
  • SOL’da taahhütüm sona erdi ve iptal ettirdim fakat iptal ettirdiğime pişman oldum. TurkNet firmasını denemek için iptal ettirdim hatta öncesinde arkadaşımı TurkNet abonesi yaptık modem kiraladı fakat gelin görün ki bugün ben de abone olayım istedim modem verilmiyor denildi. Arkadaşım daha 1 ay olmadı abone olalı ona kiralama yapıldı ama. Cidden şu an ne yapacağımı bilemiyorum. TurkNet dakika 1 gol 1 yaptı. Kablonet tavsiye eder misiniz? Veya tekrar SOL’a mı geçeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tazehasat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem kiralama gibi bir kampanyamız bulunmuyor. Modem satışı yapıyorduk ancak stok durumu nedeniyle modem satışımız durdu. Modemi dilerseniz farklı bir yerden temin edebilirsiniz.
  • 3-4 Aylık bir süre için vdsl bağlantısına ihtiyacım var. Sitenizden sorgulama 35Mbps alabileceğim yazıyor.


    Sitenizden sözleşmenizi inceledim ama bağlantı ücreti ve kargo konusunda kafam karıştı. Net bilgi verebilirseniz sevinirim.


    3-4 ay sonra aboneliği sonlandırdığımda bağlantı ücreti ödeyecekmiyim?

    Evraklar sisteminize online mı yükleniyor yoksa halen kargo şartı ve ücreti mevcut mu?

  • Turkforce T kullanıcısına yanıt

    vdsl modem ihtiyacınız olacak (elinizde varsa modem kullanabilirsiniz)

    bağlantı ücreti kredi kartı eklerseniz 25x3 yoksa 36x3 olarak faturanıza yansıyacak

    evrakları cıktı alıp (yada kurulum ekıbı getiriyor) imzalayıp teslim edeceksiniz.(fiberde kargolamak gerekıyor ucretsiz anlasmalı )

    üyelikte kod kullanırsanız 1 ay ücretsiz kullanırsınız

  • @TurkNetDestek bugün bütün gün internetim gitti. Koskoca gün internetsiz kaldık. Online işlemlerden verilen cevaplar tatmin edici değil neden kesik ne oldu da gitti ne zaman gelecek hiç bir bilgi yok arıyoruz muhattap yok. İş yeri ve iş yapamadık bütün gün. Zaten pandemiden zarar görüyoruz koskoca gün internet olmadığı için gelen müşterileri geri çevirdik ya Allah rızası için neyse sorun bir yardımcı olun lütfen destek numaram : 41893408

  • Aktif Türknet müşterisi olmama rağmen 100 mbps 85 tlik paketi alamıyorum. 35mbps için 85 tl ödemekteyim yeni müşterilere yüksek hız sağlanırken ben aynı fiyata düşük hız internet kullanmaktayım ve aldığımdan beri sürekli fiyat zammı ile karşılaştım, ilk başladığımda faturam 76 tl'ydi şuan 85 tl ve 100 mbps internet imkanından yararlanamamaktayım. Eğerki aynı paket ve fiyat sağlanırsa devam etmeyi düşünüyorum diğer türlü bir anlamı kalmadı artık.

  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sıfırdan başlatılan yeni abonelikler kurulum ücreti alınıyor. Evrakları mail adresinize gönderiyoruz çıktısını alıp doldurduktan sonra MNG kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz. Kimlik fotokopinizi online olarak yükleyebilirsiniz.
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınızla ilgilenen teknik arkadaşım yerleşik operatör saha ekiplerinin üst birimleri ile dün akşam yazışma başlattı. Bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • isoux kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktif altyapımızda ya da Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps' te kadar olan paket 85 TL ancak VAE üzerinden verdiğimiz hizmette 35 Mbps' te kadar 85 TL, 50 Mbps ve üstü paketlere de 10 TL fark ile geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz.
  • Fiber kullananlar alt yapıdan memnunmusunuz? Turktelekom alt yapısı olanlar. Evime fiber geldi geçmeyi düşünüyorum fakat 3 sokak ötedeki babamlar ilk zamanlarda çok pişman oldular. Zaten bağlamaları 1 ay sürdü. Hız ölçlümlerinde 70-80mbit görünmesine rağmen instagramda bir fotoyu zor açıyordu. Genel durum nasıl şu anda ona göre düşünüyorum

  • haandsomee kullanıcısına yanıt

    Benim 2. ayım dolmak üzere Türktelekom Gpon üzerinden kullanmaktayım gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.

    Bağlantı sürecim belgeyi kargoya verdiğim gün dahil 4 gün sürdü. 4. gün bağlandı, 1 saat sonra hatta internet verildi.

    Speedtest üzerinden yaptığım testlerde Eskişehir'den İstanbul'a pingim 11, jitter 1, download 111, upload 8 olarak çıkmakta.

    Kesinti ve hız düşüklüğü hiç yaşamadım.

    Oyun pingleri de türk telekoma göre çok hafif yüksek bence ama oyun oynarken keyfimi kaçıracak bir şey hiç yaşamadım.

    Tavsiye edebilirim.

  • haandsomee kullanıcısına yanıt
    Merhaba, babanızın hizmetinde yaşamış olduğu sorun devam ediyorsa online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekiplerimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.