Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.438
Cevap
120
Favori
548.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar turknet pişmanlıktır. fiyata ve bu firma yetkililerinin söylediklerine inanmayın aman deyim. karşınızda sorunları çözecek kimseyi bulamazsınız otomatik cevaplara doyarsınız yemin ediyorum. artık sorunlarımı turknet'e yazınca hangi mesajın geleceğini biliyorum inanabiliyor musunuz? işlerim dolayısıyla son bir aydan beri uğraşamadım operatör değişikliği ile en kısa sürede ben kendimi kurtaracam inşallah. ben düştüm siz düşmeyin paranızla rezil olmayın durduk yere.


    ps: bu mesajı yazana kadar iki kere internetim koptu


    Bu arada eve 19:30 da geldim an itibari ile saat 21:10 toplamda 15 kez falan internetim koptu bağlatmak isteyenlere referans olur umarım. sınırsız internet alıyosunuz ama toplamda günün yarısında internet hizmeti bile alamıyorsunuz.Ne için para ödediğimi sorguluyorum kendi kendime.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuro_tMr -- 6 Kasım 2019; 21:12:38 >




  • Türknet pişmanlıktır

    Sözleşme yolladım o süreç de yanlış yönlendirmeler oldu da neyse oralara girersem uzar. Sözleşme ulaştı abonelik başladı.

    Mail ile internetin açıldığı bilgisi geldi. Bunun üzerinden tam 25-26 gün geçti sorunu çözemediler. Direk iptal ettirdim. Pazartesi günü TTnet başvurumu yaptım salı günü gelip kurulum yaptılar bugün 17:00 sularında internet geldi.
  • Buyrun arkadaşlar işte en düşük ping. Haftada 2-3 bu ping ve hızlarda gezmek istiyorsanız hemen Turknet abonesi olun.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Slower than 62% of TR. Türkiye'nin İnternet altyapısının gelişmiş olmadığını da varsayarsak cidden trajikomik. Bunu kullandığım ISS bana verse değil para ödemek üstüne para isterim. Ciddiyim. MH'ni arar, aynen bunu dile getiririm. Fakat TurkNet'te arayacak MH'de yoktu herhalde.
  • Pingler o kadar kötü mü ya? Bizde netspeed te paket kaybı ve nat sıkı bu yüzden onlinede gecikme oluyor diye turknete geçtik. Neyse aktivasyon yapılsın deneriz olmadı hemen çıkarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Ne deniyordu buna Türkçe'de? :D Birşeyin öyle olduğunu bilip yine de bilmiyormuş gibi sormak...
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    İşim sabah akşam isslerin durumunu takip etmek değil. Turknet iyi biliyorsun sanırım söyle hangi iss geçelim.
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Olay takip değil kanıtla durumu ortaya koymuşum durumu hala "cidden böyle mi" diye soruyorsunuz. Yani ne denir bilemedim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Bağlantınız normal adsl mi yoksa vdsl fiber tarzi baglantimi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaryigiter S kullanıcısına yanıt
    Vdsl bağlantı hocam normalde 35'lik pakette 33.5 hız alıyorum.
  • Turknet pişmanlık değildir. Ancak turknet e geçiş yaptığınız andan sonra herhangi bir arıza ile karşılaşırsanız pişman olursunuz . Zira teknik olarak bir ekibi yok ve hem Turktelekom altyapısını kiralık olarak kullanarak ve yine arıza giderme işlemlerindede yine turk telekom ekiplerine mecbur kalmaları yüzünden arızanız giderilmezzz.

    Yani kısaca bi arıza yaşadığınızda çözüm bulamazsınız. Pişmanlık bundan sonra başlar .
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    1 Aydan fazla suredir 3 4 bazen 2 mbit cıvarı hız alıyorum.20 gün boyunca iç tesisatınızda sorun var dediler hattımın etiketlenmesi için savaş verdim çünkü gelip etiketledik kutuya kadar sorun yok diyorlardı ama her seferinde baktığımda kutuda etiket olmuyordu.20 gün sonundada etıketı koyduktan sonra kendı ımkanlarımla balkondan prız sarkıtıp kutuya dırek modemı baglayıp bılgısayarı asagıda olcum yaptım gene 3 mbıt cıktı. Eğer birisini cagırıp iç tesisatı değiştirseydim bir sürü boşa paravermiş olcaktım uğraşmamda yanıma kar kalıcaktı.
    Bunu resimleyip kayıt sisteminden gönderdim birkaç gün sonra bölgenizde kablo sorunu var dediler.Gülermisin ağlarmısın. 10 gün geçti süre bilgisi veremiyoruz işleminizi takip ediyoruz diyorlar. kısacası ben umudumu kestim bir yolunu bulup başka bir firmaya geçicem inşallah.




  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Sizin yaşamış olduğunuz sorunlarınızı yakından takip eden teknik destek ekibi arkadaşım istediğiniz saat aralığında sizinle iletişime geçerek bilgilendirme yapacak. Bu durumu ona da ilettim. Kontrol etti. Sözlü olarak iletişime geçtiğimiz zaman sorularınıza cevap vereceğiz.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Suan 33.5 goremiyormusunuz? Yukarda mesajda 2 mbit bile deil. Bende 35 mbit basvuru yaptim. Valla bole 2-3 mbit olursa saniye durmam iptal ederim. 5 senedir türk Telekom kullanıyorum 32mbiti assa düşmedi hiz. Umarım turknet pişmanlık yaratmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında size bşr pm attım. Bi gelen kutunuzu kontrol edebilir misiniz?
  • serdaryigiter S kullanıcısına yanıt
    Evet görüyorum ama bazen sapıtıp yukarıdaki gibi oluyor bu ara çok sıklaştı... İzmir toplayıcısında sorun olduğunu ondan kaynaklandığını söylğyorlar. Umarım düzelir...
  • 35 mbps hız sınırsız paket ücreti ne kadar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can.01 C kullanıcısına yanıt
    76TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçiş yapacaktım araştırmalarım sonucu müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız, müşteri hiz. kayıp gibi bir çok şikayetin olduğunu gördüm bu yüzden vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.