Şimdi Ara

Türkiye’nin En Büyük Kümes Hayvanları Çiftliği KumestenAl.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin En Büyük Kümes Hayvanları Çiftliği KumestenAl.com


    Türkiye’nin En Büyük Kümes Hayvanları Çiftliği KumestenAl.com

    Kümes hayvanları alıcıları bazen bunu kazanç için bazen de çiftlik ve kümeslerinde hobi olarak beslemek için alırlar. Eğer doğal ortamda beslemek ve organik et ve yumurta üretimi yapmak istiyorsanız o halde kuluçkadan itibaren organik olarak yetiştirilmiş horoz, tavuk ve diğer kümes hayvanlarına ihtiyacınız olacaktır. Türkiye’nin her yerine organik ve doğal kümes hayvanları hizmetlerini online olarak daha kolay ve konforlu hale getiren kümestenAl sitemizde tüm kümes hayvanlarını uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Çiftliğinizde tavuk yetiştiriyorsanız mutlaka horoza da ihtiyacınız olacaktır. Sitemizde farklı yörelere ait satılık canlı horoz fiyatları gerçekten çok sayıda alım yapacağınız uygunluktadır.

    Her Yöreye Ait Farklı Tür Tavuk Çeşitleri Sitemizde Bulunmaktadır

    Her çiftlikte duyulan tavuk ihtiyacı farklıdır. Kimisi et tavuk yetiştiriciliği için kimisi yumurta tavuk yetiştiriciliği için en kaliteli ve verimli tavuk cinslerini almak ister. Lohman tavukları, yarka ve diğer yörelere ait satılık canlı tavuk fiyatları son derece uygun olup sitemizde tüm müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Ana sayfamızda sülün, hindi, ördek, kaz ve diğer kümes hayvanları için detaylı bilgiler yer almaktadır. İnceleyin ve çiftlik ve kümesinize uygun en doğru seçimi görerek yapın. Kapıda ödemeli garantili ve direkt canlı olarak müşterilerimize teslim ettiğimiz kümes hayvanlarımız doğal ortamda yetişmiş ve beli bir yaşa getirilmiştir. En sağlıklı en doğal ve en ucuz canlı tavuk ve horozlar sitemizde.

    Yetiştirdiğiniz Organik Tavuk ve Horoz İçin Hemen İlan Verin

    Sitemiz yalnıza kümes hayvanlarına ihtiyacı olanların değil elinde yetiştirdiği yüzlerce kümes hayvanı olanların kolay bir şekilde müşteri bulabilmesi için de hazırlanmış özel bir platformdur. Horoz, tavuk, hindi, kaz ve diğer kümes hayvanlarınız için sitemizde ilan verebilirsiniz. Tüm müşterilerimizin direkt sahibinden alışveriş olanağına sahip olması ise daha indirimli ve pazarlıklı bir alışveriş avantajı sağlamaktadır. Kümes çadırı kurulumu, barınak aksesuarları, doğal tavuk yemleri ve çiftliğiniz için ihtiyacınız olan tüm gereçler için birebir iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca sağlıklı beslenmeye önem verenler tamamı ile doğal ve organik yumurtaları sitemizden uygun fiyatlarla satın alabilirler.

    www.kumestenal.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigipost -- 26 Nisan 2017; 16:21:34 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.