Şimdi Ara

Türkiye'nin en büyük Drone Yarış etkinliği. 19 Mart - Volkswagen Arena

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Türkiye'nin en büyük Drone Yarış etkinliği. 19 Mart - Volkswagen Arena

    İstanbul'da drone yarışları yapılacak
    Volkswagen Arena'da 19 Mart'ta yapılacak yarışta Türk ve yabancı sporcular birlikte yarışacaklar. 5 ilde, lig şeklinde düzenlenecek yarışmaların sonunda birinci olan sporcu, yurt dışında Türkiye'yi temsil edecek.

    Dünyada 3 yıldır drone yarışları yapıldığı ve büyük ilgi gördüğü belirtildi. Avrupa ve Amerika'daki kuruluşların yarış takvimine alınan lig İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya da yapılacak. Yapılan yarışların ardından kazanan Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Drone Uçuş Kulubü Başkanı Tunç Namirvanlı yarışmayla ilgili, "Volkswagen Arena'nın muhteşem atmosferinde workshoplar, dj performansları, simülatör deneyimleri, pilotlarla tanışma ve saatte 130 km hızla giden racing droneların nefes kesen yarışıyla tam bir drone festivalinin yaşanacağı bugünde halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

    Yarışlar nasıl yapılıyor?

    Zamana karşı yapılan yarışlarda pilotlar hazırlanan parkur içinde bulunan engellerin etrafından dolarak parkuru en kısa sürede bitirmeye çalışıyorlar. 2 veya 3 etap halinde yapılan yarışmalarda en iyi zamana sahip sporcu birinci oluyor.

    Pilot kaydı ve biletler için:

    www.dylturkiye.com
    http://www.biletix.com/etkinlik/U6D01/TURKIYE/tr

    Facebook:

    https://goo.gl/1vGv15







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.