Şimdi Ara

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
7
Favori
35.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak isteğiniz nedir?

    Denize girmek mi? Girişi 1000 lira olan yerlerde denize girmek mi?

    Kimse denize girme hakkınızı elinizden almıyor, eğer bu alınırsa itiraz edebilirsiniz. Sizin derdiniz 1000 liralık plaja girebilmek ama ücretini vermeden bu mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhendiss12

    Elitizmin ne olduğunu bilmeden cümlede kullanma şeklin bile cahilliğini gösteriyor, bunu artılayan (şimdilik) 69 kişi de senin gibiler işte. Allah akıl fikir versin. Sen ve senin gibiler takılsın oralarda zira bizim alanımıza geçerseniz asıl siz bizim huzurumuzu kaçıracaksanız. Ha bu arada gelirim de oralarda takılmaya gayet elverişli de onun yerine ülkemde görmediğim yerleri görmeyi, yurtdışına gidip tatil yapmayı yeğlerim. Dilerim kafa yapınızı değiştirebilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Olay daha yüksek gelir grubundaki kişilerin daha alçak gelir grubundaki kişilerden kendilerini üstün görmesi.

    Nasıl ayda 5000 lira kazanan adam nasıl Suriyeli ya da kamyonete doluşmuş 10+ çocuklu 2-3 aile birleşimi görmek istemiyorsa ayda 100.000 kazanan adam 5000 lira kazanan memurla aynı ortamda eğlenmek istemiyor. Böyle olmalı doğrusu bu demiyorum gerçeği söylüyorum. Ben ayrıca oralarda da takılmıyorum. Her gelir grubuna göre tesisler var. Girişin(ya da şezlonj şemsiye vb..) 50TL olduğu biranin 25 hamburgerin 30 tL olduğu yerler var...

    Türkiye'de gelir düştükçe kültür seviyesi de düşüyor. (genelde) Bu yüzden Beach clublar böyle bir uygulamaya gidiyor. Alan da memnun satan da.

    Benim karşı olduğum mantık şu:

    150 liralık şezlongu görünce plajlar herkes içindir diyen adam halk plajlarına Suriyeli gelmesin diyor.

    Adam hem Hamburger 10 tl olsun, şezlong bedava olsun hem de ortam nezih olsun Suriyeli, 10+ çocuklu aileler olmasın diyor. Hem pekmezim dökülmesin hem.... hesabı yani. Ben de neden olamayacağını söylüyorum. Olay benim veya senin nerede takılmak istediğim değil yani.




  • Bizim ülkemizde birde böyle bir fakir serzenişi var ben gidemiyorsam kimse gidemesin! Bu adamların mafya kılıklı olmasına hemfikiriz.Nusret 1000 liraya et satıyor 100 liraya da yiyebiliyorsun tamamen senin tercihin.Ben gitmiyorum gidene de karışmam adamın parası vardır 200 liraya denizde diye lahmacun satanlar var.Alan razı satan razı.İşi halk vs.diye dramatize etmeye gerek yok.Beğenmiyorsan gitmeyeceksin olur biter.Param olsa bende giderim Suriyeliyi yada saçma sapan tipleri çekmek zorunda değilim.Arkadaşın birisi de yazmış zaten hamburgere değil,ortama ve seninle aşağı yukarı aynı gelir düzeyine sahip adamlarla bir arada olmak için para veriyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beach bile satılmış yav 3 tarafı denizlerle kaplı dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apocalypto33

    Bizim ülkemizde birde böyle bir fakir serzenişi var ben gidemiyorsam kimse gidemesin! Bu adamların mafya kılıklı olmasına hemfikiriz.Nusret 1000 liraya et satıyor 100 liraya da yiyebiliyorsun tamamen senin tercihin.Ben gitmiyorum gidene de karışmam adamın parası vardır 200 liraya denizde diye lahmacun satanlar var.Alan razı satan razı.İşi halk vs.diye dramatize etmeye gerek yok.Beğenmiyorsan gitmeyeceksin olur biter.Param olsa bende giderim Suriyeliyi yada saçma sapan tipleri çekmek zorunda değilim.Arkadaşın birisi de yazmış zaten hamburgere değil,ortama ve seninle aşağı yukarı aynı gelir düzeyine sahip adamlarla bir arada olmak için para veriyorsun.
    Çok doğru yazmışsın şu lafıda eklemek isterim;Zenginin parası fakirin çenesini yorarmış😆

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Ülkenin zengini bile boş ve kompleksli tiplerden oluştuğu için dediğinize katılıyorum.
    Ama fiyata o kadar laf etmeyip, insan tiplerine laf eden bir insanın(zenginin) Türkiye'de tatil yapması, yaşaması ironik ve çelişkili bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasri32 N kullanıcısına yanıt
    Zenginin Türkiyede tatil yapması neden ironik çeklişkili durum oluyormuş,koca acun bile dev yazlığı alaçatıda,mesut özilin yazlığı alaçatıda bunlar tatilini bu yaz tatilini hep alaçatıda geçiriyor mekanlarda sıksık görüyoz bu yaz mesutu.
    Bu arada rahmi koçun yazlığıda alaçatı port tarafında😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığim şey, ülke insanından kendini ayrıştırmak isteyen ve bunun için ekstra para ödemekten kaçınmayan insanları içine alıyor. Halkla bir şekilde de olsa kaynaşan; sevgi kazanmış insan, tabii ki ilk fırsat olarak yurt dışını tercih etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasim 33 ben de 10 sene once gidiyordum. donup bakip ne salakmisim diyorum.

    suratina bakmayan adamlar,paranla rezil olmalar. arabani begenmez tipler. yazilanlarin azi var fazlasi yok.

    cesme ozellikle boyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Tam olarak isteklerim şu:

    Beach club çok zenginler için olsun ama bu çok az sayıda olsun. Zenginler gitsin muhattap olmasın bizimle, tamam... (mesela 1 tane çeşme, bir tane Bodrum, bir tane Antalya. )

    Her koyu, denizi güzel heryeri mafyavari tipler alıp 50- 100 liraya hamburger satamasın. Fiyatlar standart olsun. Bir malı/ürünü %200 - 1000 kar ile sat(a)masınlar. Beach club' ta yeme içme, herşey fişi verilsin. Bizde vergi verildiğini bilelim.

    Giriş ücreti olmasın.

    Şezlong ücreti kişi başı 20 lirayı geçmesin.

    Yemek getirmek serbest olsun.

    Halk plajları kıyıda kenarda, öyle daracık bi yerde olmasın. Örneğin sahilin uzunluğunun % 50 si halk plajı mecburiyeti olsun.

    Plajlarda yeterli sayıda bekçi olsun. Çöp atanlara, çevreyi rahatsız edenlere ceza kessin, uyarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 10 Temmuz 2019; 16:13:4 >
  • 20 liraya 7 litre limonata yaparım, onların yaptığı resmen suriyelilerin varlığıni istismar etmek. Yapmaları gereken şu:

    Denizi kirletenleri fişle ve bir daha alma

    Limonatayi 3 lira yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 10 Temmuz 2019; 13:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Bırak Allah aşkına ya. Benim güzel bi sahilde denize girmeye hakkım yok mu? Plajlar halkındır. Beğenmiyorsan gitme, ayrımcılık yapma. Bütün güzel sahiller beach club olursa halk ne yapacak?
    Bütün güzel sahiller beach club olmaz. Olsa bile şezlong başına 150 tl istemez hepsi. Türkiye'de o kadar zengin yok. 30 lira olanı da olur 80 lira olanı da olur. Neden bütün yemek yenilen yerler pahalı restoranlar değil. Hala tavuk döner yiyebileceğin yerler de var.

    Ayrıca beach club olmamış çok güzel sahiller var.

    Türkiye'de halk dediğin şey sağda solda kızlara aslına saplardır, suriyelilerdir, magandalardır, +10 çocuklu kamyonletle gelen yediği karpuzun kabuğunu denize atan tiplerdir. Anlayın artık bunu.

    Türkiye'de bu tip insanlarla denize girebileceğin bir çok güzel sahil (doğal) var. Oralarda denize gidebilirsin. Suriyelilerle deve güreşi oynarsın artık denizde.

    Burası Hırvatistan değil. Burada gelir düşünce kültür seviyesi genelde çok sert bir şekilde düşüyor.

    Hırvatistan'a 1 milyon Suriyeli gitsin bak bakalım nasıl artıyor BC fiyatları.




  • O devlet ki hem domatesin hem patlıcanın
    Hem araba lastiğinin fiyatını denetleyecek
    Yoksa gider gelirsin gider gelirsin
    Haaa gidişler biraz süreye bağlı olur uzun olur kısa olur
    Ancak
    Onların da düşündüğü ben gidene kadar olmamalı.
    Hal böyle ise pike ve patinaj kaçınılmaz oluyor ulkece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Ayrıca beach club olmamış çok güzel sahiller vara örnek : çeşme/delikli koy alın çadırınızı şezlongunuzu birde karpuz peynir tamamdır. İnstagramdan bakın gençlik orda takılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Hirvastan'da daire kiralayin. Haftalik (7 gece) fiyati 500 Euro, o da pahali yerden alirsaniz. Yeme icmeyi marketten alisveris yaparak cozersiniz. Gidisi ister arabayla yapin ister ucakla, o da size kalmis. Yoksa boyle Turk yerlerine gidip hem otele tonla para verirsiniz, sonra da hem sahile, hem sezlonga para verirsiniz. Hirvatistan'da sahiller ucretsiz. Disaridan yemek getirmek de serbest.

    Edit

    Gittigim otelden resimler.

    Euroyu 7 ile.carparsan kabaca sadece yemeksiz bir eve gunlugune 550 lira vermissin, sacma. Hirvatistan turkiyeden guzeldir o.baska bir konu ancak etmez bu fiyatlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biç kılap mış
    Et pazarı kurmuşlar, birbirlerini tokatlıyorlar
    Herkes ne için gittiğini iyi biliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banyoda ki küvette elinde ince bel bardak çay içen şahıs benim orada denize girmeye hakkım yok mu diyor

    O mekana otel yapmak için ne paralar döktü otel sahibi seni alır mi lan oraya beleş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey bilmiyormuşum gibi yazmışsın. Bende biliyorum denize girileceğini. Mesela çandarlı denizköye gittim haziranda. Karnım acıktı, ayvalık tostu 10 lira. Bacanak ben yemem dedi. 5 liralık tostu 10 liraya satıyolar. Dedim olacak o kadar. 10 liraya razıyım. Daha sonra Urla' ya gittim. Belediye kiralıyor. Şezlong başına 10 lira. İki kişilik aldım. Karnım acıktığında çantamdan Simit sarayından aldığım poğaçalardan yedim. Uygundu bir tatildi yani, kimseyi rahatsız etmedim. Benim demek istediğm şeyler başka. Aynı şeyleri yazmama gerek yoktur herhalde. Kimse istemez yol yordam bilmeyen insanlarla aynı yerde olmayı. Bu sadece denizle sınırlı değil. Pikniği, gezmesi v.s hiçbiryerde istemez. Mesela geçen yıl Didim' e gittim. Bayram haftasıydı. Sahilde adım atacak yer yoktu. Etraf garip garip tiplerle kaynıyordu. Suriye, Afganistan, İran. Kendimi Mezopotamya' da hissettim. Dedim bi daha bayram haftası tatile gitmem. Hele pazar günleri hiç gitmem. Örneğin ilerleyen haftalarda Marmaris' e gidicem. 3 geceliğine otel rezervasonu yaptım. Gideceğim yerleri belirledim. Salı gidip Cuma dönücem. Sırf hafta sonu kalabalığı yaşamamak için. Kendi yöntemlerimi böyle belirledim.

    Benim olayım bir hamburgere 100 lira verilmesi, girişte para alınması gibi konular. Kendimi enayi gibi hissediyorum o parayı verince. Haksız kazanç gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 10 Temmuz 2019; 19:17:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Hirvastan'da daire kiralayin. Haftalik (7 gece) fiyati 500 Euro, o da pahali yerden alirsaniz. Yeme icmeyi marketten alisveris yaparak cozersiniz. Gidisi ister arabayla yapin ister ucakla, o da size kalmis. Yoksa boyle Turk yerlerine gidip hem otele tonla para verirsiniz, sonra da hem sahile, hem sezlonga para verirsiniz. Hirvatistan'da sahiller ucretsiz. Disaridan yemek getirmek de serbest.

    Edit

    Gittigim otelden resimler.

    Yarın Hırvatistan sahillerinde mangal yapan , paçalı don ile denize giren , deve güreşi yapan organizmaları haberlerde görürsem senin adını veregim hirvatlara bu akil verdi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Plajda çantasından simit çıkarıp yiyen biri marmarisde hangi otele gidiyor merak ettim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.